Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
31.10.16 17:52

@medmenka Zítra už budu v práci, tak ti ty dvě věci objednám a koncem týdne bych ti je poslala, ju? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
31.10.16 18:45

@Izie nepotřebuji dálnici. Jen se ujistit ze tam furt je :mrgreen: @wallace to musí být šílený nevědět kde je problém. Taky mám ráda podzim, krásně barevné listí. O víkendu u nás dětičky vyrezavaly dýně, tak jsem se na ně teď byla mrknout a vyfotit
Holky jdu vám ukázat co jsem dostala k narozkam od drahouska :mrgreen: prý chtěl neco vtipného. A hlavně se mu líbila ta kachna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
31.10.16 18:54

@Lentilkaaa83 Všechno nejlepší k narozkám :kytka: :hug: Super dárek. :palec: A ty dýně jsou parádní!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
31.10.16 19:44

@Lentilkaaa83 Dýně krasny a darecek taky :srdce: Vsechno nejlepší hlavně zdravicko a at ste brzo tri na tom světě kulatým :hug:
P. s. zitra jedu na prvni kontrolu, injekce zvladam, ale trochu me zneklidnuje pobolivani v podbrisku. Asi jak to tam roste :roll: snad me nehrozi hyperstimulacni syndrom :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
31.10.16 19:48

@baluuu8 to by jsi byla zlatá :hug: :hug: tak si pak řekni jak budeš chtít poslat penízky. ;)

@Lentilkaaa83 také přeji dodatečně všechno nejlepší k narozeninám, ten nej dáreček ti roste v bříšku ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
31.10.16 19:50

@Esíčko.85 snaž se víc pít než normálně a hodně bílkovin, takovéto malé pobolívání je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
31.10.16 20:33

Ahoj holky, zitra na me myslete, jdu na krev, jestli se mi ustalila stitka a snizil se mi prolaktin, to by byl asi prusvih kdyby byl vysokej, bojim se, ze by mi doktor oddalil IVF tak doufam, ze to bude v norme, jednu ruku uz mam modrou od tech vsech odberu, jeste ze mam ruce dve :-D nevite nektera jak to je s prolaktinem, kdyz je zvysenej? dr mi na to nenasadil zadnou lecbu (prasky atd) je teda fakt, ze pri minulem odberu jsem byla hodne ve stresu (rodinne problemy) ale ted jsem snad v pohode tak uvidime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.16 20:41

@Esíčko.85 to je normální, já jsem i špinila.

Teď před opu už chodím jako kachna :oops:
Koupila jsem si bílkovinu v DM, dá se to pít a jsem v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
31.10.16 21:05

@kackarec ahojky ja mela taky vysoky prolaktin, hodne udela stres. Potom sem byla 2× na krev a byl v poradku. Tak drzim palce a jdes na lacno?

@Efka2015 @medmenka holky dekuji za rady a zkusenosti. Ty bilkoviny poridim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
31.10.16 21:50

Ahoj holky, držíme vám palce a sleduji vás…už jsem jako taky snažilka, ale upřímně na to zatím nijak nespěchám…necháváme to zatím na náhodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
31.10.16 21:58

@Esíčko.85 jj hned rano na lacno, doufam, ze bude vse ok, vysledky bych mela mit do 2 dnu, pokud to bude ok, tak pak jen kontrolni odber druhy den cyklu a hura do stimulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.16 12:33

@kackarec 2dny utečou a bude to urco dobré :kytka:

Holky dnes před kontrolou sem byla na wc a vytekl ze me brutalni ciry hlen tos sem byla v soku co to jako znamená? A ted ty moje pochody v hlavě, ze popraskaly vajucha :? Dr.sem to rekla, neřekl nato nic udelal ultrazvuk, ze vse krásně roste ze sem mladá a vajuch bude dost k odběru,( tak sem zvědavá),snížil davku z 200 na 175 a jeste si mam pichat další injekci z boku stehna :roll: ja vzdy z jehel sla do mdlob ted to zvladam az se divím. Sem dost i unavena.
Holky které ste si tím prosly prosim vas po odberu chodite normal do práce? A při zavedeni taky? dekuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.11.16 12:46

@Lucia81 máte moc krasne dítě :srdce: treba se brzo zadari sourozenec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
1.11.16 12:50

@baluuu8 @Esíčko.85 @medmenka holky děkuji. Poprvé jsem „slavila“ bez alkoholu. Před sousedama mám zánět močáku a atb a proto nepiju :mrgreen:
@Esíčko.85 neboj to bude dobré. Mě bolí břicho občas i teď
@kackarec já měla u hormonálního profilu taky prolaktin zvýšenej. Tak jsem šla za pár dní znovu na kontrolní odběr. Už nic pak dr neříkal, tak snad dobrý. Ale při tom prvním říkal, že v průběhu dne kolísá dle situace, je jako sinusoida.
@Esíčko.85 já byla po odběru doma (vzala jsem si dovolenou). Ać jsem frajerka a říkala jsem si, že bych v nejhorším do práce šla, asi bych to nedala..Zbytek dne jsem trávila v posteli a spala. Ale transfer jsem měla v neděli, takže to jsem řešit nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.11.16 13:07

@Lucia81 to už je beruška veliká :hug: tak už začínáte pracovat na sourozenci? To je dobře, aspoň si společně pohrají a ty to budeš mít při jednom. ;)

@Esíčko.85 neboj, bude tam určitě pěkná úrodička. Jsi šikovná jak to pěkně zvládáš si píchat injekce, já jsem na začátku otravovala chlapa aby mi je píchal a pak už jsem byla také mazák, protože jsem píchala v kuse 4 měsíce fraxiparine. Já jsem po OPU do práce nestihla jít měla jsem těžký ohss, ale kamarádka normálně chodila, ale dělá v kanceláři nic těžkého netahala, po ET byla jeden den doma a dneska už má 2 měsíční dvojčátka.

@Lentilkaaa83 ááá mlžení, to moc dobře znám :mrgreen: ale počkej za chvilku začne růst bříško a už nic neutajíš… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí