Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7837
27.10.16 09:08

@baluuu8 děkuju, taky si říkám, že už mám snad vybráno. Dneska ráno na mě na FB vykoukla zpráva, že se známý z vejšky narodila holčička Natálka, 20 minut po příjezdu do nemocnice 8o
Tak koukej odpočívat, zobat vitamíny, at jsi do soboty FIT :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
27.10.16 09:15

@Izie No tak to byl teda fofr porod. :palec: :potlesk: To je nádhera. :) A ty zkus kandovaný zázvor nebo zázvorová lízátka, prý to pomáhá na nevolnost. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
27.10.16 09:28

@baluuu8 mám pocit, že místo krve už mám colu, ale vůbec to nezabírá :nevim:. Ty lízátka mám doma, ta si odpo jedno dám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
27.10.16 09:31

@Izie Mně pomohla homeopatika. Už jsem nevděla, co bych ještě zkusila. :D Tak se popřípadě taky poptej v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
27.10.16 09:36

@Hakrajta zatím to nechci až tak řešit, ani to nemám potvrzený od doktora. Mám jen pozitivní test, nic víc…Ale kdyby to třeba náhodou vyšlo, tak se určitě poptám. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.10.16 09:51

@kackarec Nám tyhle testy dělali v rámci základního genetického vyšetření a jak už někdo psal, dělali chlapovi a teprve, kdyby se to ukázalo pozitivní, dělali by pak mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
27.10.16 10:18

@Mišule232 No máme jeden byt, kde jsme bydleli ale je 2+1, proto jsme koupili větší ale v dědině asi 15km od toho bytu předtím. Ta dvojka se musí kompletně opravit a chtěli jsme to pronajímat. A já bych chtěla zpatky do toho bytu, do toho starýho města :? Nějak vymyslíme zvětšení. Snad :( A co Vám schází v rekonstrukci?

@Izie - beru mě je taky líp, když do sebe něco nasoukám. Musíš si najít něco, co Ti nevadí. Slaný tyčinky, piškoty, musíš zkoušet, co Ti sedí, aŤ není prcek jen na cole, víš jak pak bude hyperaktivní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
27.10.16 10:45

@audiomax neboj, nejsem jen na cole. Každý den vypiju hrnek vývaru se suchou houskou :mrgreen:. Vím, že je to málo, ale víc bohužel nezvládnu.
My máme taky byt 2+1, zatím nám to stačí, ale chceme 2 děti, ale řešit to teď opravdu nebudu. Já náš byt hrozně miluju, cítím se v něm úplně úžasně. Krásně jsem si ho vymazlila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
27.10.16 10:51

@Izie Tak to Ti závidím, já nechala srdíčko bohužel v tom starém bytě. Ale tak chyby se dělají, prostě se nastěhuju zpátky a pronajmeme ten druhý byt. Ono to taky hodně dělá, že jsem doma, myslela jsem, že budu chodit do práce a trčím doma.
Ted jedu na víkend k našim, tak se těším, že vypadnu, je tam výlov rybníka, tak bude výlet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
27.10.16 11:22

Ahoj tetičky, jsem poprvé více nemocný, mam rýmu a chycené průdušky, proto musim brát antibiotika. :,( :,( U maminky mi je nejlépe. :hug: Váš Sigoušek :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
27.10.16 11:50

@Terajsek Chuďátko Sigoušek, ať je mu brzo lépe. :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
27.10.16 11:54

@baluuu8 Dekuji beru. :* Snad ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
27.10.16 12:02

@Terajsek Sigoušku milovanej, koukej se nám brzo uzdravit :srdce: :* :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
27.10.16 12:25

@baluuu8 ahoj, promiň že píšu až dneska ale je mi zase po těch antibiotikách hrozně zle, takže pořád jen spím. Ta cena je úplně suprová ;) Šlo by to tedy vzít přes tebe? Že by jsi mi do SZ napsala číslo účtu a já bych ti to poslala??

@Mišule232 tak se bude muset chlap více zapojit aby ti se vším pomohl aby jsi se zbytečně nestresovala. No už mám s těch prášků co pořád beru zase totálně rozhozený žaludek, už mám dole 7,5kg jak mi je pořád zle.
@Terajsek brouček jeden :(, ať mu je co nejdříve lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
27.10.16 20:57

@Izie ať je ti brzy líp :) zase si říkej že zvracíš láskou k bojovníčkovi :lol: :mrgreen: kup si zázvorové lízátka jsou výborný a pomáhají :)

@audiomax pokud máš možnost tak se vrať do starého bytečku :) pokud jsi tam měla :srdce: a byla tam štastná :). Nám chybí kompletně předělat pokoj ze kterého bude ložnice protože je to větší místnost a z ložnice se musí udělat pokojíček a podlaha na chodbě s tou bojujeme pěkně dlouho protože nějakým způsobem se nechce chytnout aby držela :(.A teď jsem zjistila že nám praská obložení v koupelně a teče voda k sousedce, takže už mi fakt asi hrabne.

@Terajsek chudinka brouček :( přeji ať se brzo uleví a posílám :*

@medmenka já mám chlapa bohužel flegmouše tedy co se tohoto týče :( prý ať jsem v klidu že se vše stihne :(.Se za chvilku uplně ztratíš když máš dole 7,5 kg :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí