Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3465
25.10.16 17:06

@audiomax Já na mandarinkách jedu maximálně, k tomu ještě :mrgreen: :mrgreen: ředkvičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.10.16 17:41

@Esíčko.85 Ahoj, já jsem jej s sebou neměla.
Při posledním IUI jsme sepsali stimulační protokol, a pak jak došla MS, tak jsem si zajela pro injekce, už ani nevím, možná jsem podepisovala převzetí? A dostala rozpis domů.
Manžela budu brát až na OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
25.10.16 17:53

@baluuu8 @wallace děkuji
@Izie to je mega čára :palec: schválně jsem ted koukla do papírů přítele. Poprvé měl progresivitu 28,6 ale ostatní průšvih a podruhé jen 5 %. No a při IVF nám už papír nedali. Jen říkali že je to hodně špatný. A jak píše @Bjetuš buď pozitivní. Já se snažím být pozitivně naladěná od samého začátku a u každého zásadního kroku jsem „rozmlouvala“ s Gabrielem :) Naposledy jsem mu psala dneska :)
@baluuu8 na sobotu držím pěsti
@audiomax děkuji
@audiomax @WmarliesW já teda žádné příznaky krom toho, že mám furt hlad a v 8 pomalu spím nemám :)
@Esíčko.85 se mnou být nemusel..papíry stačily až když jsem šla na OPU a přítel dát "vzorek:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.10.16 20:17

@WmarliesW no díky bohu za čivavu, s tím vaším plemenem já bych zmrzla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mít dveře dokořán, nemusím mít ledničku :mrgreen: :mrgreen: A co malej chudáček? Víš jaká mu je zima :mrgreen: :mrgreen: Ona asi potřebuje čas, aby si boudičku zamilovcala víš.

@Izie - No mě je blbě už dobře od 6-7 týdne, ale naštěstí nezvracím, zatím, ale nemám k tomu daleko kolikrát :mrgreen: jen se utěšuju, že ještě pár týdnu a bude konec a Terajsek si tady klidně napíše, že jí to trvalo až do 16 tt. To nedám. :mrgreen: Jak jen test? To snad snaží ne? To je základ, neštvi mě, nebo dostaneš!!! :cert: Na zadek :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.10.16 20:22

@Esíčko.85 Asi jak kde, ale já si myslím, že nemusí.

@Terajsek - No neblázni, tos mě teda vůbec nepotěšila, já se ke 12tt upínám jak k ježíškovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
25.10.16 22:12

@audiomax Ale má to své výhody beru, nabrala jsem pouze 8 kg. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
25.10.16 22:53

Hele holky mám jeden miminkovskej postřeh, jestli vám to nebude vadit. Chtěla jsem těhulkám poradit, abyste si přečetly (nejlépe ještě před porodem) knížku „Nejšťastnější miminko v okolí“ od Harveyho Karpa. Já to stáhla jako pdf z ulozto nebo to maj knihovny. Já to četla až teď nedávno, takže vlastně pozdě, ale stejně mi to hodně pomohlo to miminko pochopit. A samozřejmě vám všem přeju klidná hodná miminka a abyste ty utišující rady nepotřebovaly, ale co se dá dělat, miminka pláčou a je víc těch neklidnejch než klidnejch. A Karpova utišující metoda je fakt účinná. Mně ta knížka zachránila život ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.10.16 22:54

@Bjetuš chi, chi prej ananas :mrgreen: :mrgreen: Momentálně ještě ujíždím na červené řepě a ten nálev mňam :mrgreen: :mrgreen:

@Hakrajta - No mandarinky s ředkvičkama - taky labužník :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Lentilkaaa83 - tak to bud ráda, že jsi bez příznaků, někdy je mi tak blbě, že aj brečím. :?

@Terajsek - já budu radši tlustá :mrgreen: :mrgreen: hubnout už pak budu celý život :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
26.10.16 08:52

@audiomax tak jsem ráno opět prozvracela :poblion:, ach jo. Jsem úplně nepoužitelná. V práci jsem 8 hodin a pak doma jen ležím, protože když se moc hýbu, tak je mi okamžitě špatně.
K doktorovi se mám objednat na příští čtvrtek, chce mě vidět, ale to je strašně moc brzo. Měla bych být jen 5+6 a upřímně se i šíleně bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
26.10.16 09:06

@Izie Beru, pokud je Ti špatně, je to velmi dobre znamení. Ja zvracela každy den po každém jídle, az do 16.tydne. Shodila jsem 6 kg.
Hlavu vzhůru, urcite to bude v pořádku. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
26.10.16 09:14

@Terajsek já už ničemu nevěřím. Hrozně se bojím, že mi zas řekne, že je to špatný.
Ráda bych věřila tomu, že zvracení je dobrá známka, ale nevím. Hlavně netuším z čeho je mi tak zle, když posledních pár dnů jím jenom suchý rohlík s vývarem. Víc do sebe prostě nedostanu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
26.10.16 09:14

@Izie :hug: zlato. Bude to dobré, už to prostě musí vyjít. Holt jste nejdříve museli stihnout svatbu a svatební cestu ;)
Taky jsem nepoužitelná a to se mi jen houpe žaludek a ta únava. Přejde to. Snad dříve než v tom 16tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
26.10.16 09:18

@Izie Čím míň jsem jedla, tím víc mi bylo zle. Zkus se překonat a jíst více. A neboj, bude to tentokrát dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
26.10.16 09:19

Jinak já už jsem v 18tt a ještě pořád se necítím úplně dobře. :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
26.10.16 09:31

Ahoj holky, mam na vas dotaz, za 3 tydny zaciname stimulaci a doktor mi ted napsal, ze si mam jit nechat udelat test na cystyckou fibrozu, jeste nez zacneme se stimulaci, mate s tim nektera zkusenosti, neco jsem si vyguglila a mam z toho docela strach, rikal, ze pokud ten test nebudeme mit, ze IVF nezacneme, je teda pravda, ze v rodine o tom zadny zaznamy nemame, ze by s tim mel byt problem…nejvic me na tom stve, ze to samozrejme nehradi pojistovna, takze zase vysolit 200 euro z vlastni kapsy ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí