Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax Já na mandarinkách jedu maximálně, k tomu ještě
ředkvičky.
@Esíčko.85 Ahoj, já jsem jej s sebou neměla.
Při posledním IUI jsme sepsali stimulační protokol, a pak jak došla MS, tak jsem si zajela pro injekce, už ani nevím, možná jsem podepisovala převzetí? A dostala rozpis domů.
Manžela budu brát až na OPU.
@baluuu8 @wallace děkuji
@Izie to je mega čára
schválně jsem ted koukla do papírů přítele. Poprvé měl progresivitu 28,6 ale ostatní průšvih a podruhé jen 5 %. No a při IVF nám už papír nedali. Jen říkali že je to hodně špatný. A jak píše @Bjetuš buď pozitivní. Já se snažím být pozitivně naladěná od samého začátku a u každého zásadního kroku jsem „rozmlouvala“ s Gabrielem
Naposledy jsem mu psala dneska ![]()
@baluuu8 na sobotu držím pěsti
@audiomax děkuji
@audiomax @WmarliesW já teda žádné příznaky krom toho, že mám furt hlad a v 8 pomalu spím nemám ![]()
@Esíčko.85 se mnou být nemusel..papíry stačily až když jsem šla na OPU a přítel dát "vzorek:
@WmarliesW no díky bohu za čivavu, s tím vaším plemenem já bych zmrzla
Mít dveře dokořán, nemusím mít ledničku
A co malej chudáček? Víš jaká mu je zima
Ona asi potřebuje čas, aby si boudičku zamilovcala víš.
@Izie - No mě je blbě už dobře od 6-7 týdne, ale naštěstí nezvracím, zatím, ale nemám k tomu daleko kolikrát
jen se utěšuju, že ještě pár týdnu a bude konec a Terajsek si tady klidně napíše, že jí to trvalo až do 16 tt. To nedám.
Jak jen test? To snad snaží ne? To je základ, neštvi mě, nebo dostaneš!!!
Na zadek
![]()
@Esíčko.85 Asi jak kde, ale já si myslím, že nemusí.
@Terajsek - No neblázni, tos mě teda vůbec nepotěšila, já se ke 12tt upínám jak k ježíškovi
![]()
@audiomax Ale má to své výhody beru, nabrala jsem pouze 8 kg. ![]()
Hele holky mám jeden miminkovskej postřeh, jestli vám to nebude vadit. Chtěla jsem těhulkám poradit, abyste si přečetly (nejlépe ještě před porodem) knížku „Nejšťastnější miminko v okolí“ od Harveyho Karpa. Já to stáhla jako pdf z ulozto nebo to maj knihovny. Já to četla až teď nedávno, takže vlastně pozdě, ale stejně mi to hodně pomohlo to miminko pochopit. A samozřejmě vám všem přeju klidná hodná miminka a abyste ty utišující rady nepotřebovaly, ale co se dá dělat, miminka pláčou a je víc těch neklidnejch než klidnejch. A Karpova utišující metoda je fakt účinná. Mně ta knížka zachránila život ![]()
@Bjetuš chi, chi prej ananas
Momentálně ještě ujíždím na červené řepě a ten nálev mňam
![]()
@Hakrajta - No mandarinky s ředkvičkama - taky labužník
![]()
@Lentilkaaa83 - tak to bud ráda, že jsi bez příznaků, někdy je mi tak blbě, že aj brečím. ![]()
@Terajsek - já budu radši tlustá
hubnout už pak budu celý život
![]()
@audiomax tak jsem ráno opět prozvracela
, ach jo. Jsem úplně nepoužitelná. V práci jsem 8 hodin a pak doma jen ležím, protože když se moc hýbu, tak je mi okamžitě špatně.
K doktorovi se mám objednat na příští čtvrtek, chce mě vidět, ale to je strašně moc brzo. Měla bych být jen 5+6 a upřímně se i šíleně bojím ![]()
@Izie Beru, pokud je Ti špatně, je to velmi dobre znamení. Ja zvracela každy den po každém jídle, az do 16.tydne. Shodila jsem 6 kg.
Hlavu vzhůru, urcite to bude v pořádku. ![]()
@Terajsek já už ničemu nevěřím. Hrozně se bojím, že mi zas řekne, že je to špatný.
Ráda bych věřila tomu, že zvracení je dobrá známka, ale nevím. Hlavně netuším z čeho je mi tak zle, když posledních pár dnů jím jenom suchý rohlík s vývarem. Víc do sebe prostě nedostanu ![]()
@Izie
zlato. Bude to dobré, už to prostě musí vyjít. Holt jste nejdříve museli stihnout svatbu a svatební cestu ![]()
Taky jsem nepoužitelná a to se mi jen houpe žaludek a ta únava. Přejde to. Snad dříve než v tom 16tt ![]()
@Izie Čím míň jsem jedla, tím víc mi bylo zle. Zkus se překonat a jíst více. A neboj, bude to tentokrát dobré.
Jinak já už jsem v 18tt a ještě pořád se necítím úplně dobře.
![]()
Ahoj holky, mam na vas dotaz, za 3 tydny zaciname stimulaci a doktor mi ted napsal, ze si mam jit nechat udelat test na cystyckou fibrozu, jeste nez zacneme se stimulaci, mate s tim nektera zkusenosti, neco jsem si vyguglila a mam z toho docela strach, rikal, ze pokud ten test nebudeme mit, ze IVF nezacneme, je teda pravda, ze v rodine o tom zadny zaznamy nemame, ze by s tim mel byt problem…nejvic me na tom stve, ze to samozrejme nehradi pojistovna, takze zase vysolit 200 euro z vlastni kapsy ach jo ![]()