Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lentilkaaa83 a co jsi jako čekala s takovou čárou? To bylo přeci jasný jak facka, teď už jsi teda ofiko těhule, gratuluju
![]()
@Lentilkaaa83 Hurá
Jsem úplně dojatá, jak tady těhotníte jedna za druhou. Pěkná epidemie tu vypukla ![]()
Tak já dneska další nálož antibiotik
aby to nebylo tak nudné tak mám angínu, holky mě už fakt asi trefí…
Mám totálně odpálenou imunitu nebo co, se toho sajrajtu co jsem chytla prostě nemůžu zbavit, pořád to někde cestuje a někde se to vždy usadí.
@medmenka ach jo..a nejde vymyslet něco jiného než atb? ty ti podle mě rozhodí imunitu a pak se to veze ![]()
@Lentilkaaa83 no právě že původně jsme to zkoušeli bez ant. ale s toho se rozjel zápal plic, pak následovalo zánět dutin a středního ucha a nakonec angína
Vždy když prohlásím že antibiotika fakt nechci tak doktorka tvrdí že kdyby nemusela tak mi je nedává a bez nich by to nešlo.
![]()
@medmenka kamarádka má právě doktorku, která jí dává atb i na chřipku..ta si vždycky recept vezme, ale nevyzvedne ![]()
@medmenka To si děláš srandu. To je strašný
Je mi Tě fakt líto. Teď už máš očividně imunitu v háji a chytneš úplně všechno ![]()
@Lentilkaaa83 to ona je zase v tohle fajn že pokud nemusí tak je nedává, vždy před vystavením antibiotik dělá krevní test s prstu CRP a podle toho teprve řeší zda léky napsat nebo ne.
@Bjetuš no asi jo, ale já jsem mezi tím ani nikde nebyla jen chodím na kontroly už marodím měsíc. ![]()
Holky doporučte prosím nějaký produkt na posílení imunitního systému, byla bych raději kdyby to bylo něco přírodního.
Wobenzym na mě moc nezabíral, momentálně beru jen probiotika a vitamin C