Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7837
23.10.16 08:50

@audiomax culil se jak měsíček na hnoji. Když se vrátil z nákupu, tak mu říkám, ať se jde podívat do koupelny…na test. Už prostě nemám sílu mu to nějak romanticky předkládat, sám ví jak to je a že // čárky nic neznamenají. Počkám tak 2-3 týdny a zajdu do doktorem, pokud to příroda mezitím nezařídí za mě.
Moc mě mrzí, že ten nový byt tak vnímáš. Ale jsi tam s manželem, dcerou a za chvilku přibude i ten nový človíček. Pak už to bude úplně o něčem jiným.
Já taky u nás ve městě skoro nikoho neznám, jen manželovu rodinu a kamarády. Ale do rodnýho města to mám 10 minut autem a pracuju tam. Takže mi to nepřijde až tak hrozný..
Včera mě šíleně bolelo břicho, úplně přesně jako před mrchou, ach jo. Ale kdyby to měla být záruka zdravýho miminka, tak klidně ať mě bolí celých 9 měsíců :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
23.10.16 10:16

@Mišule232 V Car to brali jako pozitivni i kdyz jsem mela HCG 18.Sestricka mi rekla ze to je pozitivni ale nizky 18.Nerekla mi ze do urcite hodnoty HCG se to bere jako negativni a zas pak od urcite hodnoty pozitivni. Kdosi mi psal ze ji dr.rekl/a ze pozitivni to je od 10HCG v krvi.Jak jsem si volala na vysledky z krve z pohotovosti tak mi bylo receno jenom negativni ale nebylo mi receno kolik je HCG. Doktorka v car mi rekla ze tehotne zenske maji nektere taky MS. Uvidim jak dopadne krev v Car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
23.10.16 12:29

@Lentilkaaa83 No já se sama barvit nemůžu, bohužel mi to nedovoluej kvalita mých vlasů a domácím barvením jsem si je odrovnala, že jsem musela teď hodně stříhat a budu si je dávat dokoupy…prostě nemám je kvalitní a tak musím využít služeb kadeřnice a je 700,kč za 5 týdnů…ještě že mám práci!
Jo holky, to jsou starosti s tím „stářím“ :mrgreen: tak si říkám, že mi to musí vyjít snad než budu úplně šedivá!!! no ne?
Tobě moc gratuluji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
23.10.16 12:30

@medmenka To je mi líto, že máš zdravotní problémy, to ničemu nepřidá, ale je faktu, že na umělko můžeš jít asi až budeš zcela zdravá a fit… tak držím palce, ať je to co nejdříve!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
23.10.16 12:32

Jinak holky já to nechápu, ale mám tak 6dní do termínu MS a už cítím, že to dostanu :-( ach jo, jak to, že tak brzy, když ovu jsem měla 13den…vždyť to se nemůže stihnout ani zahnízdnit kdyby něco. Prostě cítím, že MS přijde už teď. To je někdy fakt tááák těžký ty prohry!!! ale co, však to znáte. Dnes jsme byli po hřbitovech už na dušičky a musím říct, že mi to také moc nepřidalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
23.10.16 12:33

@destovakapka Vyčkej, buď to tam je, nebo ne. Přeji Ti, aby to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.16 17:54

@Mišule232 no už je docela dost dlouhá doba, to máš pravdu, ale pořád ještě doufám že jednou budu také matka. Kočko, chápu že máš s toho špatnou náladu když nemáš možnost chodit ven jak potřebuješ a s tím že nic nestihneš se neboj, chlap ti určitě pomůže, rozděl úkoly a máš to ;) :) A že nemůžeš spát to je na prd, ale lepší než ležet a koukat do stropu si třeba pust nějaký film který máš ráda a třeba u toho i usneš, takhle to dělám já, také v noci vůbec nemůžu spát, třeba dneska jsem při nočním koukání na film vyžehlila koš prádla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.16 18:00

@Naomina moc děkuji, já doufám že mám na dlouhou dobu vybráno a konečně se dám do kupy a hurá do stimulace, doufám že tentokrát to bude probíhat normálně bez nějakých větších komplikací.
Hele mě tento cyklus také už bolí několikátý den břicho jako na MS a to mám ještě 9 dní čas :nevim:. Ale je pravda že tentokrát jsem i dost cítila v době OVU břicho až to bylo otravné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.16 18:11

@Izie tentokrát to určitě už vyjde, moc ti budu držet palce ať je všechno tak jak má. :hug:

@destovakapka a kolikátý den jsi? Mě sestřička v CARU kdysi řekla že těhotenství se bere až hodnoty 50 ale jasně že záleží jaký den se dělá odběr. Neber to špatně co píšu, ale myslím si že u tebe už je to asi jasné že to tento cyklus neklaplo :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
23.10.16 18:26

@medmenka Ja jsem to dostala 10.rijna.Pak jsem zacla slabe krvacet 19.rijna, na kontrole v car jsem byla 20.rijna a to mi brali krev, sestricka mi jenom po tel. rekla ze to je pozitivni ale nizky 18.Vic mi k tomu nerekla. V ten ctvrtek to uz pak bylo na jednu vlozku. V patek to sesililo a to jsem sla na pohotovost kde jsem dostala vynadano ze to mam MS a to jsem uz mela na dve vlozky, vcera na 3 vlozky a dneska to uz mam uplne slabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.16 18:31

@destovakapka tak uvidíš v pondělí po odběru, ale asi bych počítala s tou horší variantou, i když bych ti samozřejmě přála pozitivní výsledek. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
23.10.16 19:17

@medmenka A jak to, že v noci nespíš? No, mě se to stává taky, ale nechci nikoho budit, tak v noci čumím do tmy :-( 11
No já jsem dnes 19 DC a už mám příznaky na MS (mám mít 26 denní cyklus) a ovu byla 12dc nebo 13dc tak to se mi zdá sakra brzy myslet na MS. Já v době ovu taky cítím břicho a dokonce špiním, takže ovu poznám (tento cyklus jsem nešpinila). Jinak si naděje samozřejmě nedělám, zvlášť když mám příznaky MS, myslím, že své tělo znám za ty roky dobře:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
23.10.16 19:19

Holky já uvažuji o knize Cyklická žena, nečetla jste ji některá? Nemá to vlastně s těhu nic společného, ale je to o menstruačním cyklu, a protože trpím, tak bych chtěla tomu všemu více porozumět, prostě poznat se jako žena ještě více. Ale odrazuje mě ta cena a v knihovně ji nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.16 19:34

@Naomina nemůžu spát, protože už jsem měsíc zavřená doma a hrozně mi chybí pohyb na čerstvém vzduchu, byla jsem naučená být každý den min 3 hodiny venku když jsem chodila s naší psí holčičkou ale bohužel v srpnu jsme o ní přišli.
Tak třeba se budeš mile překvapena a za pár dnů dojde na pozitivní test. To by bylo super co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
23.10.16 20:00

@medmenka Bylo…ale zůstávám nohami na zemi. Jak říkám bolí mě jako na MS a zatím jsem se nespletla. To je mi líto s pejskem, vím, jak to moc bolí. A pohyb venku je důležitý. Máte zahrádku? Já jak nemohla tak jsem šla aspoň na 10 min. se projít po zahrádce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí