Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@destovakapka vidim hezky ducha i bez rozkliknuti na mobilu. No to muselo byt sakra krasny prekvapeni vid? Tichounce gratuluju. Nebyla jsi nahodou nedavno na profuku tech vajecniku? ![]()
@Lentilkaaa83 no a u tebe uz i bez rozkliknuti pomalu dalnice. Uzasny!!
strasne moc gratuluju. Jak stary jsi mela emryjko/a? ![]()
@Lentilkaaa83 potichu gratuluji
já mám vždy s každého pozitivního testíku takovou radost, jak kdybych ho našla já. ![]()
@destovakapka no něco malinko tam je
ale je možné že je to jen ryska, určitě ještě testík udělej, držím palce.
@Lucia81 to je kočka, hrozně rychle to utíká jak dětičky rostou, přeji malé všechno nejlepší ať je hlavně zdravá a pořád veselá holčička
![]()
Předem se omlouvám za své výlevy, ale nemám si komu postěžovat, manžela s tím pořád nechci otravovat
![]()
Tak mám dneska zase nějakou depku, asi letos nestihnu 2.IVF zatím stále marodím, už jsem doma měsíc a dost mi to leze na mozek. Myslela jsem že začnu na začátku listopadu stimulovat a zase odklad
proč se to všechno pořád komplikuje.
Na začátku října to bylo přesně 12 let co jsme se začali sami snažit o miminko, to už je docela doba.
Jo a dneska jsem si našla svůj první šedivý vlas ![]()
@Lucia81 Gratulace berusce, prejeme vse nejlepsi, hlavně zdravicko.
Za chvilku Vás budeme se Sigouškem následovat. ![]()
@Izie @Soleil 11 holky, děkuji. no já tomu uvěřím až mi to v pondělí potvrdí na krvi
. Jinak v jedné diskuzi co jsem, tak tam to vychází na první pokus více holkám
a @Soleil 11 měla jsem 5ti denní blastu.
Každopádně sranda je, když test ukazuji chlapovi
Ukazuji ten první a říkám, vidíš tu slabou čárku? A on na to tuhle? (našel ji hnedka) říkám jo. A on na to a co to jako znamená
tak říkám, že to vypadá, že se zadařilo, ale že uvěřím až to potvrdí z krve. No a včera ukazuji ten druhý test a říkám mu, vidíš jak čárka sílí? a on zase. Jak jako sílí? to se jako posouvá? a zkoumal jak daleko je od té kontrolní ![]()
@medmenka já holka, já jsem šedivá už tak 5 let
a je to čím dál horší. Koukej se co nejdříve vykurýrovat.
@Lucia81 taky posílám malé gratulaci
@Lentilkaaa83 Děkuji, snažím se co to jde
Jinak jsem se zasmála jak ty naši chlapi jsou kouzelní, podobná reakce byla kdysi u nás
![]()
@Lentilkaaa83 můj chlap zase nevidí světle růžovou. Posledně jsem mu ukazovala test, a opravdu tam nic neviděl, i když všichni ostatní jo. On prostě potřebuje skoro stejnou čárku jako kontrolní, aby uvěřil…
Tak máte co slavit, konečně sis našla práci, zapracovala se a za chvilku pofištíš na mateřskou
![]()
@Izie No to je pecka!!! Holky, ja z vás mám takovou radost!
![]()
@Izie No víš, mě ani tak nevadí, že tu nikoho neznám, jen jsem furt sama a není tu co dělat a to mě deptá. Myslela jsem si, že budu jezdit do práce, celej den pryč, dojedu večer a budu mít co dělat. Ale takhle sedím doma a mám depku. Chci zpátky do města, kde mám známé, ségru. Jsem pitomá, protivná a nejradši bych si naliskala.
To já chtěla začít znovu v novým městě, jen jsem nečekala, že to bude tak těžké. Navíc 3.patro a moje nemocné nohy. No děs.
Budu moc držet palečky aby vitamíny zabraly
![]()
Já vím, že má bojovníček vyšetřený buňky, ale víš jak ![]()
@Terajsek - Já asi někde tajně uvnitř bych si přála kluka už jen splnit taťkovi ten sen mít chlapa v rodině. Tak uvidíme no
![]()