Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naomina Me je 33let a manzelovi 38let a co jsem slysela tak po 30 to jde hur.
@Naomina taky doufam, ze pristi mesic bude moje posledni ms
ja taky mela endo 2 cysty, ale byli malinky kolem 2 cm max, nechala jsem tomu cas, a ani nevim jak ale zmizely samy od sebe
tak jsem se laparo nakonec vyhnula, pruchodnost jsem mela delanou zvlast tou tekutinou, vejcovody jsou trochu zdeformovany kvuli endosce ale jinak jsou otevreny a v poradku,„jen“ mam prilepenej jeden vajecnik na delohu, me endosku zjistili z krevniho testu, mela jsem zvysene hodnoty, pokud se nezadari s IVF tak mi pak asi nic jineho nez laparo nezbyde, ale doufam, ze k tomu nedojde, tobe preju at se brzo zadari, taky cekate hrozne dlouho
@destovakapka ahoj,urcite se zadari, me je taky 33 a manzelovi 36,taky jsem mela delanou pruchodnost, bolelo to silene to vysetreni ale dalo se to zvladnout, rok neni zase az tak dlouha doba, ale v nasem veku neni na co cekat, my cekame 5 let, ale je dobry, ze jste v Caru, tam se o vas postaraji ![]()
Ahoj berusky moje.
tak „rychle“ docitam, sefova ma schuzi tak jsem tu z mobilu. Na ten si tez musim davat bacha…
jde nam vsem proste videt na vse co delame.
tak uz mam narozky za sebou. Patricne jsme to oslavili, bylo fajn. Jinak me holky zas neberte az tak vazne. Ja se rada mam.
jen mam ted obcas tezky obdobi. Pripomina mi tenhle cas nas boj s tatkovo rakovinou, nemam proste tohle obdobi rada. A co si budem povidat, ono 37 na papire fakt neni pr.del kdyz clovek chce dite.
clovek se kazdy rok chlacholi ze pristi narozky/svatek/vanoce/velikonoce apod uz bude pupik a cim dele to trva, tim horsi. Ale zase bude lip, vim. Momentalne se soustredim na barak, je tam prace jak na kostele a na nic jineho nezbyva cas. Nemam ted cas uz reagovat ale moc drzim pesticky pe transferu, tehulkam a gratuluji novopecene mamince.
Snad uz bude brzy lip a budu vas moct docitat doms. Ted to po nocich proste nedavam, padam na hubu unavou. Ale jsem tu porad, vsak me se jen tak nezbavite. ![]()
To u te novopecene maminky mel bejt tenhle smajl:
na mobilu mi to teda moc nejde.
![]()
@Soleil 11
ahoj srdíčko moje moc nám chybis. Posíláme ti z Nelinkou pusinky a objetí
![]()
@destovakapka píše:
@Naomina Me je 33let a manzelovi 38let a co jsem slysela tak po 30 to jde hur.
Tím bych se vůbec neřídila, ani na to nemyslela ![]()
@destovakapka vůbec se tím neřid
znám mladší holčiny co se snaží a nejde jim to, věk určitě hraje nějakou roli ale není to hlavní co je důvodem že to nejde…
@Soleil 11 ahoj zlato, už nám tu chyběla
, je dobře že jsis narozeniny pořádně užila a vypnula od všech starostí
. Baráček je dobrý odreagovací činitel
. Moc ti přeju aby jsi při příštích narozeninám měla pupíček
![]()
@audiomax
čau těhulko jak to jde? Krvácení ustalo? Vše je v pořádku? Už máš termín na screening?
@Soleil 11 ahojky nemám čas dočítat tak ani nevím co nového.. jsem ráda že bojuješ a buď ráda, že máš starosti s domem to pak opravdu není čas moc myslet.. zlomí se to uvidíš, já jsem si myslela že se nikdy nedočkám a měla jsem kolem sebe spoustu ztracených případů a jsou těhule. A jak jste na tom teď? co car?
@destovakapka - To mě mrzí
Ale nesmíš přestat věřit. Držím palečky ![]()
@Soleil 11 - Moja milá
ten podzim je pěkně depresivní sám od sebe a ještě když ho máš spojený s bolestí tatínka. To mě moc mrzí. Ale já věřím, že na další narozky už bude líp, protože první pokus v česku vyjde. Uděláte si PGS jako my a bude spoustu bojovníků uvidíš. Věřím, že je problém tady v tom. ![]()
@WmarliesW - Ahojky, jo, jo, krvácení naštěstí už dobrý. Teď si užívám neustálé nevolnosti. Cokoliv sním je mi divně.
Zítra jdu na poslední kontrolu do car a jestli bude vše v pořádku, pak jdu ke svému gyndovi. A ten mi pošle asi na ten screening, ani nevím. A co Ty? Jak si to užíváš?
@Izie - Jak je vdaná paní? Už máš nacvičený podpis a vyřízené doklady a milion papírování? A co snažení? Zobkáš poctivě pilulky nebo kdy začínáš?
@audiomax zlato moje, je to úplně v prdeli. Včera jsme byli na genetice. Manžel má dost špatný spermiogram, nízká koncentrace a nízká progresivita spermií, doktor říkal, že i tak to může jít, ale já tomu nějak nevěřím. V úterý jdu za svým doktorem a rozhodnem se, co dál. Bylo nám doporučeno se ještě rok snažit a pak jít do IVF. Ale já se bojím ještě čekat další rok…Uvidím co v úterý.
Ale jsem moc ráda, že tvůj bojovníček je v pořádku
![]()
@Izie třeba to má špatný jen stresem z vyšetření. Vždyť jsi dvakrát otěhotněla už ![]()
Ahoj holky ![]()
Dnešní poslední návštěva v car, po roce propuštěna. Kulihrášek v pořádku,
krásně tlouklo, paní doktorka říká, hlavně se nám přijde ukázat, až porodíte a v tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem asi fakt těhotná.
![]()
Posílám fotečku bojovníka. ![]()