Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3961
8.10.16 14:41

@Mišule232 @Hakrajta Aha aha, dobrá tedy. Já to asi jen neřešila, když bylo všechno ok. Ale jsou to teda testy na ho.no, když vycházej falešně pozitivní a připraví nebohý těhulce několik bezesných nocí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
8.10.16 14:42

@Lentilkaaa83 Však já si to právě pamatuju, že jsi psala, že jste oba 29. a že se mi to určitě taky tak narodí ;) Jak to, že nenastupuješ v něděli v 9? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
8.10.16 15:53

@Lentilkaaa83 Moc na zítra držím pěsti. :hug: :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
8.10.16 17:46

@Lentilkaaa83 budu na tebe myslet :) dej pak vedět :hug:

@Bjetuš má řeč :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
8.10.16 18:15

@Esíčko.85 pane jo, byla jsi statecna a pritel je kanon - hlavne ze to mas za sebou :hug: @Lentilkaaa83 drzim na zitra palecky :palec:

Jinak holky ja zacala s „mit se rada“ uz pred nejakou dobou a je to proste tak nejak na cely zivot..podle me je dulezity ze s tim clovek zacne a snazi se. Nekdy to jde lip, nekdy hur. Tak si proste i sama sobe zanadavam a pak se sama sobe zas omlouvam - snazim se k sobe chovat jako k nejlepsi kamosce. Taky ji beru takova jaka je, nekdy se neshodnem ale dulezite je, ze se mame rady pro to a za to, jake jsme. A kdyz se clovek v tomhle smyslu zacne rozvijet, je zajimavy, ze to vnima i okoli a vubec se tak nejak lepe zije (aspon vetsinou) ;)
Jo a jinak ja tohle pocasi miluju, nakonec jsem na neschopence, tak si uzivam cajicky a perinu, odstavnuju jablicka, bastim dynovy polivky…parada :mrgreen: (az na ty horecky a rymu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.10.16 20:35

Ahoj holky :mavam:
V pátek na kontrole, všechno v pořádku, jsem dnes 6+3 tt a máme :srdce:
Příští týden jdu na poslední kontrolu v pátek do car a když bude vše v pořádku, půjdu už ke svému gyndařovi. Vůbec nic neví, ten bude čučet co se za rok u mě událo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Hakrajta - Teda, to co jste si muselin prožít během tří dnů, no hrůza, asi mě to taky čeká, no bojím se už ted. Jsi velmi statečná, držím moooc palečky aby se už takový jobovky nekonaly. :hug:

@Soleil 11 - Beru děkuju :hug: Snad už jsem si to vše zlé vybrala a ted už bude jen dobře. Ale ten strach při každé návštěvě záchoda a doktorů Ti asi nemusím popisovat. Ti chlapi vůbec netuší, jakej je to stres a strach a boolest.¨No budeš muset dát asi výpověď, protože jak tu s náma nejsi, tak mě teda dost chybíš :*

@Naomina - Moc mě mrzí, že Tě trápí takovej škaredej splín, asi chápu, jak se cítíš, i když co je moje roční snažení proti Tvému. Ale věřím, že se Ti to taky jednou podaří a budeš maminkou :hug: Škoda, že neumím jinak pomoct, alespoň na dálku moooooc objímám a jdu zapálit svíčku do mojí andělky, aby Ti přinesla taky trošku požehnání. ( trošku víc ) :*
@chilitos - Gratuluju moc moc moc moc :dance: :kytka: Hlavně budte holky zdravé a až budeš mít chviličku dej nám sem fotečku prosím, ať se Aničkou pokocháme :*
@kackarec - Držím moc palečky, načekali jste se teda dost, teď už to pojede jak po másle a ježíšek Vám donese dvě // uvidíš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
8.10.16 20:43

@audiomax Jé, děkuji Ti moc. Tobě přeji, ať tě časem pustí ty strachy a těhu si jen užíváš, věřím, že to tak bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.10.16 20:44

@SaraBra - Velká gratulace k Vojtíškovi :dance: :kytka: Těšíme se na fotečku :srdce:

@Esíčko.85 - No teda, pěkně nepříjemný vyšetření jsi musela zvládnout, jsi šikulka. :hug: Bohužel pokud jdete do ivf, tak to nekončí. I když už to není tak hrozný. Injekce, Punkce, všechno se dá vydržet. Nevím, jestli si pamatuješ, ale já asi po novým roku taky psala, že budem muset na umělko a že se s tím nemůžu srovnat. Připadala jsem si neschopná, stará, že jdu proti přírodě a bla, bla. Ořvala jsem si to, ale šla do boje. Chtěla jsem mimi za každou cenu. První IVF nic a druhý IVF jeden bojovníček, kterej se zabydluje v bříšku :dance: Musíš si tím projít a srovnat se s tím sama. Není to jednoduchý, ale jde to neboj. :hug: :hug: :hug: :hug: Myslím na Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.10.16 20:53

@Mišule232 - To pěkně zamrzí ty pomluvy v práci že? Já jsem taky na neschopence, už se tam nevrátím a vím, že holky tuší, že jsme šli do umělka a vím, že ty co dřív chodily na kafíčka a velký kamarádky mě ted pomlouvají a smějou se nám. Mrzí mě to, měla jsem svou práci ráda, ale kašlu na ně, kulihrášek je pro mě nejdůležitější na světě :srdce:

@Lentilkaaa83 - Budu na zítřek moooc držet palečky. Jeden bojovník uplně stačí, podívej na mě. My teda máme zázrakem ještě jedno, ale to Ty budeš mít taky neboj.
Takže na zítra uvolněná, pozitivní, pěkně někam na dobrý obídek a odpočívat. Jo a nezapomeň na ananas a ananasovej džusík aspoň týden! :mrgreen:

Jinak teda holky byla jsem na tom soudě a byl to masakr. Nechce zaplatit ani korunu navíc a takový lži co tam hajzlík vykládal, no bylo mi na blití. Takže se budem soudit a dohadovat, ale já to nevzdám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.10.16 20:58

@Naomina - Děkuju, ale jsem velmi opatrná s tím uvěřením. Jeden zamlklej byl 12 tt a druhej 9 tt, takže budu mít klid asi až tak ve 20 týdnu. Nebo možná nidy. Ale zase si říkám, když přežil ty kusy jater co ze mě padaly :mrgreen: tak už přežije všechno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
8.10.16 21:10

@Lentilkaaa83 nám zbylo ze 7 oplodněných jen 1 a úplně to stačilo :mrgreen:..1. den jsme měli 7, 2. a 3. den 5, tak jsem jásala…4. den mi volali, že bude transfer hned, neb zbylo jen 1…já byla úplně hotová a nakonec je z toho naše zlatíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.10.16 21:34

@audiomax no tak to je krásná zpráva, potichu gratuluji :dance: :palec: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.10.16 21:39

@medmenka Děkuju moc. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
9.10.16 00:37

@audiomax @Lucia81 já věřím že i když zůstane jen jedno tak to bude stačit :) jinak ananas mám doma už. Čerstvý, kompot i džus :mrgreen: ale po telefonu jsem se ptala doktorky jestli to jde nějak podpořit, ze jsem slyšela o ananasu a ona mi říkala ze o tom nic neslyšela :) ze prý mám utros na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
9.10.16 10:00

@audiomax ty se prosím tebe nemusíš ničeho bát, když máš bojovníka vyšetřenýho. Určitě na všechny gen. vady, včetně downa. Prostě už žádný ZT, není důvod. Tak se hoď do klidu a užívej si těhotenství :mrgreen:
@Lentilkaaa83 znáš doktory, věří jen na svojí medicínu a nějakej ananas jde úplně mimo ně. Dneska držím palce a dej vědět, jaký to bylo :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí