Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3289
6.10.16 18:43

@Esíčko.85 tak to fakt zatím netuším..teď se modlím, aby vůbec nějaký byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
6.10.16 20:37

@Cumacek eva my po roce a kousek šli do IUI a když to nevyšlo tak po 3 IUI jsme šli do IVF

@Lentilkaaa83 6 je krásné číslo, moc držím palečky ať vydrží co nejvíc :) :)

@Spendlicek Vladěnka je krásná :) :srdce:

@WmarliesW :dance: juuu :) a gratuluji k :srdce:

@Hakrajta ježiši, četla jsem to se tajeným dechem :( ale naštěstí to dopadlo dobře, chápu tě s tím stresem :( drž se a opatruj se :hug: :hug:

@Lentilkaaa83 hlavně se nestresuj :* a drž se, moc ti budu držet palce na neděli :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
6.10.16 20:46

Holky, taky na mě spadl nějaký podzimní splín. Každý den jak přijdu z práce jdu pod deku a číst…ničeho dalšího nejsem schopna. A znovu si každý den pokládám tu otázku: co když nikdy nebudu máma? ach jo, už to trvá moc dlouho tak i letos musím zapálit tu naději :-) Holky, bojujte, jak vidím, každá máme svoje a ani co jste krátce těhu, nemáte klid, to mě mrzí! Ale musíme všechny věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
6.10.16 22:19

@Hakrajta věkem, to se mi zdá jako blbost, vždyť nejsi tak stará…taky mám kamarádku, které vyšly výsledky 1:12 (a to byla taky kolem 30tky) a chlapeček je úplně ok…oni na odběr klků nešli, prostě to riskli. Tak hlavně, že je to OK, ale úplně chápu ten stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
7.10.16 06:43

@Mišule232 Tak my teď půjdem do druhého iui a teď se to už povede, páč do ivf jít nechci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
7.10.16 09:02

Ahoj holky, dloooouho jsem tu nebyla, stehovani do noveho domecku hodne casu zabralo…mam vsak velkou novinu, ve stredu 5.10.se narodila nase Anička, v terminu 39+0, s vahou 2,66kg :srdce: holky bojujte, nevzdavejte to, tohle je proste zazrak :andel: jeste par mesicu zpet jsem tu s Vami prozivala smutky i radosti, pomohly jste mi zvladnout stimulace, nervy kolem IVF, a vysledek tu ted lezi vedle me ;) drzim Vam vsem palce, at uz dlouho necekate…dockate se vsechny, verte, moc na Vas myslim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
7.10.16 09:06

@Spendlicek Teda to jsou nadherne fotky!!! :srdce: To vzdy tak rozveseli po ranu. :hug:

@audiomax Beru uz tu moc nejsem tak ti nemuzu prasit kozich, ale davej na sebe bacha. :* a preju hodne sily na soud, uricte to nebude lehky. :roll:

@WmarliesW :srdce: :srdce: miluju tyhle zprav. :dance: gatuluju k :srdce:, je to nadherny. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
7.10.16 09:08

@Lentilkaaa83 :dance: super ze mas 4 bojovnicky! Budes mit PK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
7.10.16 09:37

@baluuu8 tak zachumlání do deky ráda praktikuju, ale nejde to dělat pořád…To počasí je prostě příšerný, pořád je šero, venku prší, zima… :pocitac: Řekla bych, že tyhle 2 měsíce jsou pro mě nejhorší v roce (říjen, listopad).
Na podzimu mám ráda jen krásně zbarvený listí a pak celý advent :lol:
@Lentilkaaa83 neboj se, on stačí i jeden bojovník. Podívej na audiomax :pankac:. Musíš víc věřit :pankac:
@Hakrajta máš můj obdiv. Musí to být hrozný vyslechnout si něco takovýho a pak jen čekat na výsledky. Je docela smutný, že i dnešní medicína ukazuje falešně pozitivní výsledky. Budoucí maminka má být v úplným klidu a ne tohle :cert:
Hlavně, že všechno dobře dopadlo :pankac:
@Soleil 11 asi to teď nemáš jednoduchý, co? Taková hnusná baba v práci 8o
A doma pak ještě stěhování…Vlastně jsem ani nevěděla, že už jste hotový a stěhujete se. od začátku co jsem tady v diskuzi pořád jen stavíte :mrgreen:
Holka, já už se tak těším, až budeme mít i imuno a půjdem do toho znova. Je to hrozný, pořád jen čekat. Teď už to snad bude zas utíkat…No, kéž by nám to vyšlo do Vánoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
7.10.16 09:39

@Hakrajta Fuj jezis marja. Cetla jsem to jednim dechem. Muselo to byt hrozny! 8o :( strasne moc gratuluju k dobremu vysledku, tohle je fakt nejdulezitejsi skoro. Clovek ceka, je konecne tehu a pak tohle vid. Spadl mi fakt sutr ze srdce, to ti rikam. :dance: :srdce:

@Lentilkaaa83 Zlati ctu ze bojovnicku ubyva. Mysli stale na to, ze staci jen jeden jediny a ze i z mala bunek jsou miminka. Ja verim ze transfer bude a drzim ti vse co mam. :hug: :hug:

@Naomina Beru to znam. Uz to ani nikomu nerikam. Clovek se musi kazdy den znovu a znovu motivovat vstat a zit vid. :hug:

@chilitos Juchu mame dalsi miminko!! :dance: gratuluju maminko. :hug: vybrali jste krasne jmeno, Anicka byla moje babicka. A rijnaci jsou nejlepci. :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
7.10.16 09:41

@Izie Ja to mam tez tak. Rijen a listopad nesnasim. Asi i proto ze mi v tuhle dobu umiral a umrel tatinek. Nenavidim to. :zed: nenavidim ze uz mam zas brzo narozky, dalsi cislo nahoru, dalsi rok bez pupiku, bez miminka. Fuj sama sebe nemam ted moc rada. :mrgreen: mozna je lepsi ze tady ted tak casto nejsem. :roll:
Nene, my se nestehujem. 8o to jsi si me asi spletla nebo jsem neco spatne napsala. Porad stavime. 1. patro je skoro hotove, minuly patek nam privezli krbova kamna, uuuuzasny. A ted makame na 2. poschodi, ted bude narocny rijen a listopad, kdyz vse pujde jak ma, stehovani bude snad koncem roku/prelomu noveho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
7.10.16 10:43

Ahoj holky, ctu vas tu kazdy den ale porad nebylo nejak s cim prispivat, my uz se blizime do finise s testama, sestricka co mi bere krev si ze me dela srandu, ze uz ze me vysala par litru :-D ted uz jen testy na pohlavni choroby, pak kontrolni test na hormony a pristi mesic zaciname se stimulaci, uz jsem i vyfasovala pero na pichani tak doufam, ze to zvladnu, budu mit 300 jednotek purogenu prvnich 7 dni a pak se uvidi jak budu reagovat, pokud vse vyjde tak jak ma, nadelime si pozitivni test pod stromecek :-) ale nebudu predbihat, teprve zaciname :-)

muj doktor je docela pozitivni, rikal ze z tech 3 procent co mame se to s IVF zvedne asi na 60 a ze nevidi problem, proc by to nevyslo, ze mam „jenom endometriozu“ a to neni katastrofa :-) kdyz jsem odchazela s tema papirama na stimulaci atd tak mi i slzicka ukapla, na mimi cekame pres 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
7.10.16 11:39

@Soleil 11 ale tak teď se zlobím :cert: :cert: :cert: Jak, že nemáš ráda sama sebe. To nemůžeš myslet ani vážně. Ono slavit další narozeniny bez mimča asi nepřidá, vím, ale musíš vidět i pozitivní stránky svého života.
Ono se přece všechno netočí jen kolem toho těhotenství, ne?
Za chvilku se budete stěhovat do novýho, to přece bude parádní, ne?
Ty dva měsíce přečkáme a už bude Advent, vánoční trhy a tak…to je snad nejhezčí část v roce. Už teď se na to těším :lol:
@kackarec držím palce, musí to vyjít. Zvlášť když máš takhle detailně udělaný testy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
7.10.16 11:50

@Hakrajta Ja myslela, ze uz se tyhle testy na DS nedelaj 8o Prave proto, ze casto vychazely falesne pozitivni. To jsou pitomci, takhle Te desit :zed: Hlavne ze to dobre dopadlo a vsechno je v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
7.10.16 11:53

@chilitos Ahoj maminko! Blahopreju k Anicce, krasny jmeno a takovej drobecek :srdce: To jsi snad mela i porod v pohode (v ramci moznosti ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí