Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Esíčko.85 tak to fakt zatím netuším..teď se modlím, aby vůbec nějaký byl
@Cumacek eva my po roce a kousek šli do IUI a když to nevyšlo tak po 3 IUI jsme šli do IVF
@Lentilkaaa83 6 je krásné číslo, moc držím palečky ať vydrží co nejvíc
![]()
@Spendlicek Vladěnka je krásná
![]()
@WmarliesW
juuu
a gratuluji k ![]()
@Hakrajta ježiši, četla jsem to se tajeným dechem
ale naštěstí to dopadlo dobře, chápu tě s tím stresem
drž se a opatruj se
![]()
@Lentilkaaa83 hlavně se nestresuj
a drž se, moc ti budu držet palce na neděli
![]()
Holky, taky na mě spadl nějaký podzimní splín. Každý den jak přijdu z práce jdu pod deku a číst…ničeho dalšího nejsem schopna. A znovu si každý den pokládám tu otázku: co když nikdy nebudu máma? ach jo, už to trvá moc dlouho tak i letos musím zapálit tu naději
Holky, bojujte, jak vidím, každá máme svoje a ani co jste krátce těhu, nemáte klid, to mě mrzí! Ale musíme všechny věřit.
@Hakrajta věkem, to se mi zdá jako blbost, vždyť nejsi tak stará…taky mám kamarádku, které vyšly výsledky 1:12 (a to byla taky kolem 30tky) a chlapeček je úplně ok…oni na odběr klků nešli, prostě to riskli. Tak hlavně, že je to OK, ale úplně chápu ten stres.
@Mišule232 Tak my teď půjdem do druhého iui a teď se to už povede, páč do ivf jít nechci ![]()
Ahoj holky, dloooouho jsem tu nebyla, stehovani do noveho domecku hodne casu zabralo…mam vsak velkou novinu, ve stredu 5.10.se narodila nase Anička, v terminu 39+0, s vahou 2,66kg
holky bojujte, nevzdavejte to, tohle je proste zazrak
jeste par mesicu zpet jsem tu s Vami prozivala smutky i radosti, pomohly jste mi zvladnout stimulace, nervy kolem IVF, a vysledek tu ted lezi vedle me
drzim Vam vsem palce, at uz dlouho necekate…dockate se vsechny, verte, moc na Vas myslim ![]()
@Spendlicek Teda to jsou nadherne fotky!!!
To vzdy tak rozveseli po ranu. ![]()
@audiomax Beru uz tu moc nejsem tak ti nemuzu prasit kozich, ale davej na sebe bacha.
a preju hodne sily na soud, uricte to nebude lehky. ![]()
@WmarliesW
miluju tyhle zprav.
gatuluju k
, je to nadherny. ![]()
@baluuu8 tak zachumlání do deky ráda praktikuju, ale nejde to dělat pořád…To počasí je prostě příšerný, pořád je šero, venku prší, zima…
Řekla bych, že tyhle 2 měsíce jsou pro mě nejhorší v roce (říjen, listopad).
Na podzimu mám ráda jen krásně zbarvený listí a pak celý advent ![]()
@Lentilkaaa83 neboj se, on stačí i jeden bojovník. Podívej na audiomax
. Musíš víc věřit ![]()
@Hakrajta máš můj obdiv. Musí to být hrozný vyslechnout si něco takovýho a pak jen čekat na výsledky. Je docela smutný, že i dnešní medicína ukazuje falešně pozitivní výsledky. Budoucí maminka má být v úplným klidu a ne tohle ![]()
Hlavně, že všechno dobře dopadlo ![]()
@Soleil 11 asi to teď nemáš jednoduchý, co? Taková hnusná baba v práci ![]()
A doma pak ještě stěhování…Vlastně jsem ani nevěděla, že už jste hotový a stěhujete se. od začátku co jsem tady v diskuzi pořád jen stavíte ![]()
Holka, já už se tak těším, až budeme mít i imuno a půjdem do toho znova. Je to hrozný, pořád jen čekat. Teď už to snad bude zas utíkat…No, kéž by nám to vyšlo do Vánoc ![]()
@Hakrajta Fuj jezis marja. Cetla jsem to jednim dechem. Muselo to byt hrozny!
strasne moc gratuluju k dobremu vysledku, tohle je fakt nejdulezitejsi skoro. Clovek ceka, je konecne tehu a pak tohle vid. Spadl mi fakt sutr ze srdce, to ti rikam.
![]()
@Lentilkaaa83 Zlati ctu ze bojovnicku ubyva. Mysli stale na to, ze staci jen jeden jediny a ze i z mala bunek jsou miminka. Ja verim ze transfer bude a drzim ti vse co mam.
![]()
@Naomina Beru to znam. Uz to ani nikomu nerikam. Clovek se musi kazdy den znovu a znovu motivovat vstat a zit vid. ![]()
@chilitos Juchu mame dalsi miminko!!
gratuluju maminko.
vybrali jste krasne jmeno, Anicka byla moje babicka. A rijnaci jsou nejlepci.
![]()
@Izie Ja to mam tez tak. Rijen a listopad nesnasim. Asi i proto ze mi v tuhle dobu umiral a umrel tatinek. Nenavidim to.
nenavidim ze uz mam zas brzo narozky, dalsi cislo nahoru, dalsi rok bez pupiku, bez miminka. Fuj sama sebe nemam ted moc rada.
mozna je lepsi ze tady ted tak casto nejsem. ![]()
Nene, my se nestehujem.
to jsi si me asi spletla nebo jsem neco spatne napsala. Porad stavime. 1. patro je skoro hotove, minuly patek nam privezli krbova kamna, uuuuzasny. A ted makame na 2. poschodi, ted bude narocny rijen a listopad, kdyz vse pujde jak ma, stehovani bude snad koncem roku/prelomu noveho roku.
Ahoj holky, ctu vas tu kazdy den ale porad nebylo nejak s cim prispivat, my uz se blizime do finise s testama, sestricka co mi bere krev si ze me dela srandu, ze uz ze me vysala par litru
ted uz jen testy na pohlavni choroby, pak kontrolni test na hormony a pristi mesic zaciname se stimulaci, uz jsem i vyfasovala pero na pichani tak doufam, ze to zvladnu, budu mit 300 jednotek purogenu prvnich 7 dni a pak se uvidi jak budu reagovat, pokud vse vyjde tak jak ma, nadelime si pozitivni test pod stromecek
ale nebudu predbihat, teprve zaciname ![]()
muj doktor je docela pozitivni, rikal ze z tech 3 procent co mame se to s IVF zvedne asi na 60 a ze nevidi problem, proc by to nevyslo, ze mam „jenom endometriozu“ a to neni katastrofa
kdyz jsem odchazela s tema papirama na stimulaci atd tak mi i slzicka ukapla, na mimi cekame pres 5 let
@Soleil 11 ale tak teď se zlobím
Jak, že nemáš ráda sama sebe. To nemůžeš myslet ani vážně. Ono slavit další narozeniny bez mimča asi nepřidá, vím, ale musíš vidět i pozitivní stránky svého života.
Ono se přece všechno netočí jen kolem toho těhotenství, ne?
Za chvilku se budete stěhovat do novýho, to přece bude parádní, ne?
Ty dva měsíce přečkáme a už bude Advent, vánoční trhy a tak…to je snad nejhezčí část v roce. Už teď se na to těším ![]()
@kackarec držím palce, musí to vyjít. Zvlášť když máš takhle detailně udělaný testy ![]()
@Hakrajta Ja myslela, ze uz se tyhle testy na DS nedelaj
Prave proto, ze casto vychazely falesne pozitivni. To jsou pitomci, takhle Te desit
Hlavne ze to dobre dopadlo a vsechno je v poradku!
@chilitos Ahoj maminko! Blahopreju k Anicce, krasny jmeno a takovej drobecek
To jsi snad mela i porod v pohode (v ramci moznosti
)