Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3289
3.10.16 15:57

@Izie my byli v termálech na Slovensku v Mederu a do Maďarska jsme jeli na výlet (do lázeňského městečka). Taky se nám tam líbilo. Dokonce jsme koukali, že tam bylo celkem levně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.10.16 18:02

@audiomax No ted mi uplne přeběhl mráz po tele a hrkla slzicka do oka :hug: Bude to v pořádku, jenom dozente hlavně ten progesteron, to je nejdůležitější. Odpočívej a setri se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.10.16 18:08

My byli dnes v Caru na spermiu a ty genetice. Spermio jakžtakž, nepamatuju si ted ty odborný názvy, ale máme menší počet a nižší pohyblivost, ale říkali, že to není tragický. Morfologie vyšla na spodní hranici, tak to by melo byt taky OK. Tak ještě uvidíme za měsíc, jak ta genetika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
3.10.16 18:22

@j-p to mi povídej, takový chcípák jsem nikdy nebyla jako poslední roky, pořád se něco se… aby to nebylo tak úplně jednoduché, tak mi je po těch antibiotikách hrozně, trénuji na případné těhotenství :poblion: :lol: Ale manžel je zlatíčko a vzorně se dnes o mě celý den stará, zítra snad už bude o něco lépe.
@audiomax děkuji moc :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
3.10.16 19:46

@audiomax skvělá zpráva dne :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
3.10.16 19:47

@audiomax uff to se mi moooc ulevilo a jsem ráda že bojovníček bojuje dál :) :hug: :srdce: :* mám velikánskou radost :* pěkně papej čokošku a odpočívej :)

@Izie ahoj vdaná paničko :lol:, pořádně si užijte termály i když kapinku s nemocí :)ale to bude dobrý :) musí to tam být nádherné ;)

@audiomax přesně co bychom neudělali pro kulíšky :) hlavně se šetři :hug:

@wallace tak to není zase tak strašidelné, uvidíte jak ještě dopadne genetika a budete moudřejší ;)

@medmenka a sakryš tak se pořádně z toho dostan, ty taky musíš chytnout všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.10.16 23:42

@Izie Ještě jednou moc gratuluju! :hug: To je super, že se vám vše vydařilo, jak jste si představovali a užili si i svatební cestu, byť marodní.

@Izie @medmenka Jak tak koukám, teď ty virózy řádí všude. Já taky ležím už druhý týden po dovče a pořád se toho ne a ne zbavit. Pořád jsem jěště ani nemohla vidět synovečka, zatím jenom na fotkách :? Ale nepůjdu k němu, dokud nebudu docela fit, to bych si neodpustila, aby ode mě snad něco chytil, bobínek malej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.10.16 23:57

@Mišule232 Tak zas tak hrozný to není, to je pravda, ale že by to mohlo být lepší, to mohlo :)
Ale, holky, kdybyste viděly, toho mýho mužskýho…takovýho řešení kolem bylo a než jsem se stihla ráno oblíknout, tak byl kelímek naplněný, ani nevím, kdy to stihl :lol: No a po výsledcích to byl pan machr :P (myslím, že měl asi taky trošku prdku staženou, jak to dopadne). Ale když jsem na něj dneska tak koukala, tak jsem si zase v tom všem každodenním stereotypu připomněla, jak moc a proč toho mužskýho miluju. Je to prostě můj úžasnej a krásnej chlap, kterej ze všeho dokáže udělat legraci a rozesmát mě.
Večer jsme něco hledali, nevěděla jsem, kam jsem to dala. A on to po chvíli našel protože… má přece spermie s kompasem, co vždycky najdou správnou cestu, jak říkala dnes paní v caru… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
4.10.16 06:18
@wallace píše:
@Mišule232 Tak zas tak hrozný to není, to je pravda, ale že by to mohlo být lepší, to mohlo :)
Ale, holky, kdybyste viděly, toho mýho mužskýho…takovýho řešení kolem bylo a než jsem se stihla ráno oblíknout, tak byl kelímek naplněný, ani nevím, kdy to stihl :lol: No a po výsledcích to byl pan machr :P (myslím, že měl asi taky trošku prdku staženou, jak to dopadne). Ale když jsem na něj dneska tak koukala, tak jsem si zase v tom všem každodenním stereotypu připomněla, jak moc a proč toho mužskýho miluju. Je to prostě můj úžasnej a krásnej chlap, kterej ze všeho dokáže udělat legraci a rozesmát mě.
Večer jsme něco hledali, nevěděla jsem, kam jsem to dala. A on to po chvíli našel protože… má přece spermie s kompasem, co vždycky najdou správnou cestu, jak říkala dnes paní v caru… :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to je manžel šikovný když má ty spermie s kompasem. :P To se hodí… :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
4.10.16 07:37

Holky mám dotaz, po jaké době snažení a inseminací jste šly do IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.10.16 07:53

@Cumacek eva ahoj, mi doporučili po 3 IUI a bude to něco přes 3 roky snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
4.10.16 08:25

@Cumacek eva Po 2,5 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
4.10.16 08:52

@medmenka tak šup do postele a kurýrovat se :pankac:. Zápal plic není žádná sranda. mě už to naštěstí skoro pustilo a teď si opravdu nemůžu dovolit být nemocná. Vlastně posledních pár let vše přecházím a max. si vezmu den dva dovolený. Ale opravdu přemýšlím, že až budu těhu, tak bych šla na neschopenku…
@audiomax já jsem 9.6.. Protože vím jaká jsem, tak bych blížence nechtěla :lol:, ale ruku na srdce, kdyby mělo být celé těhu v pořádku, tak bych byla šťastná i za dvojčátka blížence.
Moje tělo si se mnou po tom SP docela pohrává, já, která neměla skoro MS…tak mi už dorazili 2 a jedna dokonce po 32 dnech. Teď jsem dokonce měla pocit, že minulý týden proběhla ovulace :nevim:
Včera nám dorazili výsledky genetiky a jsem úplně zdravý :pankac:, tak ještě to imuno.
@Lentilkaaa83 mě taky přišlo, že tam jsou ceny docela příznivý. Hlavně teda za ty termály, ráchat se někde 3 hodiny a zaplatit jen něco přes 200 je super :mrgreen:. Jen mi ta teplá voda moc nepomáhala na virózu, naopak to vždycky bylo ještě horší…ale co, alespoň máme na co vzpomínat :srdce:
@Mišule232 bylo tam fakt krásně, hlavně nám počasí vyšlo na 1*. Zvládli jsme se i opalovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
4.10.16 08:56

@wallace já jsem taky byla strašně hrdá na svého manžela, když tak hrdinsky zvládá všechny vyšetření. Nejhorší je samozřejmě odevzdat spermie…no a když mi pak líčil, jak byl v malý místnůstce, kde hrálo video a tam viděl chlapa, který ho měl snad metr dlouhýho :mrgreen:, do toho mu začala krvácet ruka (předtím nám brali krev a asi jim nedošlo, že odběr by byl lepší předtím)..No, pěkně si užil chlapec, taky tam byl snad 15 minut, ale zvládl to.
Jen ještě nemáme výsledky, ale doufáme a věříme, že nic nenajdou. Přece jenom už jsem 2 x otěhotněla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
4.10.16 10:06
@Cumacek eva píše:
Holky mám dotaz, po jaké době snažení a inseminací jste šly do IVF?

Po roce snažení a 2× IUI. Asi bychom čekali déle ale už mi bylo 35 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí