Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Izie my byli v termálech na Slovensku v Mederu a do Maďarska jsme jeli na výlet (do lázeňského městečka). Taky se nám tam líbilo. Dokonce jsme koukali, že tam bylo celkem levně ![]()
@audiomax No ted mi uplne přeběhl mráz po tele a hrkla slzicka do oka
Bude to v pořádku, jenom dozente hlavně ten progesteron, to je nejdůležitější. Odpočívej a setri se ![]()
My byli dnes v Caru na spermiu a ty genetice. Spermio jakžtakž, nepamatuju si ted ty odborný názvy, ale máme menší počet a nižší pohyblivost, ale říkali, že to není tragický. Morfologie vyšla na spodní hranici, tak to by melo byt taky OK. Tak ještě uvidíme za měsíc, jak ta genetika.
@j-p to mi povídej, takový chcípák jsem nikdy nebyla jako poslední roky, pořád se něco se… aby to nebylo tak úplně jednoduché, tak mi je po těch antibiotikách hrozně, trénuji na případné těhotenství
Ale manžel je zlatíčko a vzorně se dnes o mě celý den stará, zítra snad už bude o něco lépe.
@audiomax děkuji moc
![]()
@audiomax uff to se mi moooc ulevilo a jsem ráda že bojovníček bojuje dál
mám velikánskou radost
pěkně papej čokošku a odpočívej ![]()
@Izie ahoj vdaná paničko
, pořádně si užijte termály i když kapinku s nemocí
ale to bude dobrý
musí to tam být nádherné ![]()
@audiomax přesně co bychom neudělali pro kulíšky
hlavně se šetři ![]()
@wallace tak to není zase tak strašidelné, uvidíte jak ještě dopadne genetika a budete moudřejší ![]()
@medmenka a sakryš tak se pořádně z toho dostan, ty taky musíš chytnout všechno ![]()
@Izie Ještě jednou moc gratuluju!
To je super, že se vám vše vydařilo, jak jste si představovali a užili si i svatební cestu, byť marodní.
@Izie @medmenka Jak tak koukám, teď ty virózy řádí všude. Já taky ležím už druhý týden po dovče a pořád se toho ne a ne zbavit. Pořád jsem jěště ani nemohla vidět synovečka, zatím jenom na fotkách
Ale nepůjdu k němu, dokud nebudu docela fit, to bych si neodpustila, aby ode mě snad něco chytil, bobínek malej ![]()
@Mišule232 Tak zas tak hrozný to není, to je pravda, ale že by to mohlo být lepší, to mohlo ![]()
Ale, holky, kdybyste viděly, toho mýho mužskýho…takovýho řešení kolem bylo a než jsem se stihla ráno oblíknout, tak byl kelímek naplněný, ani nevím, kdy to stihl
No a po výsledcích to byl pan machr
(myslím, že měl asi taky trošku prdku staženou, jak to dopadne). Ale když jsem na něj dneska tak koukala, tak jsem si zase v tom všem každodenním stereotypu připomněla, jak moc a proč toho mužskýho miluju. Je to prostě můj úžasnej a krásnej chlap, kterej ze všeho dokáže udělat legraci a rozesmát mě.
Večer jsme něco hledali, nevěděla jsem, kam jsem to dala. A on to po chvíli našel protože… má přece spermie s kompasem, co vždycky najdou správnou cestu, jak říkala dnes paní v caru… ![]()
@wallace píše:
@Mišule232 Tak zas tak hrozný to není, to je pravda, ale že by to mohlo být lepší, to mohlo
Ale, holky, kdybyste viděly, toho mýho mužskýho…takovýho řešení kolem bylo a než jsem se stihla ráno oblíknout, tak byl kelímek naplněný, ani nevím, kdy to stihlNo a po výsledcích to byl pan machr
(myslím, že měl asi taky trošku prdku staženou, jak to dopadne). Ale když jsem na něj dneska tak koukala, tak jsem si zase v tom všem každodenním stereotypu připomněla, jak moc a proč toho mužskýho miluju. Je to prostě můj úžasnej a krásnej chlap, kterej ze všeho dokáže udělat legraci a rozesmát mě.
Večer jsme něco hledali, nevěděla jsem, kam jsem to dala. A on to po chvíli našel protože… má přece spermie s kompasem, co vždycky najdou správnou cestu, jak říkala dnes paní v caru…
Holky mám dotaz, po jaké době snažení a inseminací jste šly do IVF?
@Cumacek eva ahoj, mi doporučili po 3 IUI a bude to něco přes 3 roky snažení.
@medmenka tak šup do postele a kurýrovat se
. Zápal plic není žádná sranda. mě už to naštěstí skoro pustilo a teď si opravdu nemůžu dovolit být nemocná. Vlastně posledních pár let vše přecházím a max. si vezmu den dva dovolený. Ale opravdu přemýšlím, že až budu těhu, tak bych šla na neschopenku…
@audiomax já jsem 9.6.. Protože vím jaká jsem, tak bych blížence nechtěla
, ale ruku na srdce, kdyby mělo být celé těhu v pořádku, tak bych byla šťastná i za dvojčátka blížence.
Moje tělo si se mnou po tom SP docela pohrává, já, která neměla skoro MS…tak mi už dorazili 2 a jedna dokonce po 32 dnech. Teď jsem dokonce měla pocit, že minulý týden proběhla ovulace ![]()
Včera nám dorazili výsledky genetiky a jsem úplně zdravý
, tak ještě to imuno.
@Lentilkaaa83 mě taky přišlo, že tam jsou ceny docela příznivý. Hlavně teda za ty termály, ráchat se někde 3 hodiny a zaplatit jen něco přes 200 je super
. Jen mi ta teplá voda moc nepomáhala na virózu, naopak to vždycky bylo ještě horší…ale co, alespoň máme na co vzpomínat ![]()
@Mišule232 bylo tam fakt krásně, hlavně nám počasí vyšlo na 1*. Zvládli jsme se i opalovat ![]()
@wallace já jsem taky byla strašně hrdá na svého manžela, když tak hrdinsky zvládá všechny vyšetření. Nejhorší je samozřejmě odevzdat spermie…no a když mi pak líčil, jak byl v malý místnůstce, kde hrálo video a tam viděl chlapa, který ho měl snad metr dlouhýho
, do toho mu začala krvácet ruka (předtím nám brali krev a asi jim nedošlo, že odběr by byl lepší předtím)..No, pěkně si užil chlapec, taky tam byl snad 15 minut, ale zvládl to.
Jen ještě nemáme výsledky, ale doufáme a věříme, že nic nenajdou. Přece jenom už jsem 2 x otěhotněla ![]()
@Cumacek eva píše:
Holky mám dotaz, po jaké době snažení a inseminací jste šly do IVF?
Po roce snažení a 2× IUI. Asi bychom čekali déle ale už mi bylo 35 ![]()