Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Izie i já gratuluji vdané paní ![]()
Já taky Blížence zrovna nemusím, není to jednoduché znamení, ale koukám na svoje TP a je to na rozhraní Býka a Blížence. Sama jsem zvědavá kdy klučík vykoukne ![]()
@Izie Gratuluju, mladá paní, a přeju hoooodně lásky, zdraví a štěstí na společné cestě.
![]()
Tak odběrové kabinky jsou opravdu kapitola sama o sobě. Třeba můj manžel se na ně v podstatě těšil. Chodívala jsem totiž s ním, když to šlo.
![]()
Já se přiznám holky, že jedním z důvodů odložení ketu bylo i možný TP ve znamení Blíženců…
![]()
Ahoj holky, tak to mám za sebou. Vajíček nakonec bylo 6.(říkám, že je to obrácená 9ka
Zítra mám volat jak to vypadá. Transfer bude pravděpodobně v neděli a opět tu máme 9ku
. Jinak spermio opět hrůza. Doufám, že nějakou rychlou a dobrou mršku tam najdou ![]()
@baluuu8 já jsem tam s ním taky mohla, ale nešla jsem
. Musel to hold zvládnout sám ![]()
jsem zvědavá, co nám příští týden řeknou ![]()
@WmarliesW děkuji.
No, jak to tak vypadá, tak blíženci nejsou zrovna moc oblíbení ![]()
@Lentilkaaa83 to je docela fajn číslo
. I kdyby to zvládli 2 vajíčka, tak stejně stačí 1, ne?
Moc držím palce, aby jich vydrželo co nejvíc…Předpokládám tedy, že vitamíny asi nezabrali, co?
@audiomax teda četla sem ze zatajeným dechem
moc moc držím vše co mám, odpočívej. Myslím na vás
Bojovníček je silný a ty taky bude vše dobré ![]()
@Naomina @Lentilkaaa83 @Mišule232 Holky děkuju, nějak to budu muset v ten pátek přežít, at už je to zamnou a jede se dál.
@medmenka Brzké uzdravení přeji ![]()
@Izie gratuluji vdaná paní, den D musel být překrásný
at ste štastní a daří se vám ve všem
(sem si vzpomněla, jak sme nedávno řešily, jak mají na všechno ti chlapi čas a jestli si nás jako nevezmou, dítě bude mít naše příjmení ![]()
@Lentilkaaa83 tý brďo samé devítky to je nějaký znamení
píšeš že spermio hrůza, určitě nějakého bojovníka vyberou
u mého partnera, kdy měl progresivní počet 0%,díky reproman vitaminům na druhém spermiu měl 8%,norma je 32%,věřím že i z toho mála (a modlím se snad denně) nějakého bojovníčka vyberou a já snad budu v pořádku s vejcovodama ![]()
A jak se cítíš po tom všem čím musíš procházet, co to píchání těch stimulek, dalo se to zvládnout?
@Esíčko.85 no on bral taky různé vitamíny a nepomohlo nic..Stimulka v pohodě. Dneska mi teda není ejchuchu, ale dá se to zvládnout ![]()
@Esíčko.85 to už teď opravdu nemusím řešit, protože jsem si i já vzala manželovo příjmení ![]()
Jen mi přišlo hrozně líto, že je ten den tak krátký. Mělo by to trvat alespoň týden a ne jen nějakých 14 hodin
Vdávala bych se každý rok.
Bylo i super, že když se sečetli všechny dary, tak nás svatba vyšla na pár tisíc
![]()
@audiomax Uf. Fakt ve mě hrklo. Jsem ráda, že bojovníček vše ustál a držím pěsti, aby už zbytek těhu byl v nejlepším pořádku a bez stresu
.
@medmenka Tak to je masakr
. Přeji brzké uzdravení
.
@Izie Gratuluji vdaná paní
.
Holky tak krev na genetice odebraná a doporučeno co nejdříve otěhotnět
. Prý je šance, že se mi to stane zase minimální. Výsledky samozřejmě do měsíce pošlou poštou doporučeně, tak jsem zvědavá
. Zjistili tam v PC, že přítel už tam 1× byl ještě se ženou před 13 roky a tak mu udělají teď testy na něco jiného, protože se výsledky prý změnit nemohly. Měl hroznou radost, že mu vzali pouze 1 zkumavku krve a mě brali 3
. Jinak jeho předešlé výsledky byly v naprostém pořádku. Bylo mi řečeno, že díky 2 sp mám nárok zdarma na nějaké vyšetření v 10 týdnu těhotenství.
@audiomax teda to musely byt nervy…mackam vsechny palce co mam, at uz je to jen dobre ![]()
@medmenka to me mrzi, tak at je brzy lepe..
Na me vlezla taky nejaka viroza, no uhnala jsem si ji sama. Ale dnes uz je to lepsi, tak se kuryruju dal:-)