Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky taky mam radostnou novinu, dnes rano se nam narodil Vojtisek, byl to boj mel 3880g ale po tom vsem jsem za nej tak rada! Po ocku vas stale sleduji, uspechy i neuspechy a drzim palce! Neprestavejte verit, zazraky se deji!!
![]()
@SaraBra jééé další maminka
gratuluji k Vojtíškovi
,nádherné jméno
je to kus chlapáka
tak hlavně zdravíčko štěstíčko
![]()
@SaraBra moc ti gratuluji k Vojtíškovi a přeji hodně zdravíčka, věřím že to musela být fuška při jeho váze jsi šikula
![]()
@SaraBra Jee to je krasna urodicka miminek! Gratuluju k Vojtiskovi a obema vam preju hodne zdravi. Je to teda macek, to sis asi uzila!
@Lentilkaaa83 Moc drzim palce na nedeli! Ja uz na ty Tvoje devitky snad taky verim…manzel mel v cervenci 29.narozky a o par dni pozdeji se toho 29. narodil Maryasek
,takze to mas v kapse (teda v brise
)
@Hakrajta To musely byt ty triple testy..no je to divny, ze Ti je delali, ale uz jd to jedno. Hlavne ze happy end
Tyjo, mne se obcas styska po tehulkovani
Mozna i proto, ze ted uz jsem pro lidi ta matka s tim otravnym kocarem, miminem…ale jako ns tehuli na me vsichni koukali jak na svatej obrazek ![]()
Ahoj holky nemuzu spat
tak vas tu procitam.
Vcera sem byla na te hysteroskopii a hycosy. Zakrok byl rychly, ale pro me neprijemny bolestivy, pocitala sem kazdou vterinu, aby to bylo zamnou:( samotne hycosy nebylo tak neprijemny, jak ta hysteroskopie
Ale je to za mnou delohu mam v pořádku bez nalezu a vejcovody protikaji oba dva. Pak sem lezela asi pul hod.
Přítel byl oporou velikou cekal me venku a kdyz sem vysla ven slo videt ze plakal, pak mi rikal ze mel o me strach, tak to bylo hezký
Vzal me na obed jako bolestné a jelo se domů.
Do ted na to myslim a tak na všechno co nas čeká..ivf zacnu stimulovat cca za 3tydny, jak dostanu ms.
Holky vnitrne s tim bojuji, ze musime na ivf
samo ze proto udelam vsechno, ale vnitrni neklid v sobe nosím, jeto normalni?
snad to přejde. Do toho to musim rict v práci kde delam spoustu let v male firme snad to nejak vezmou, chtela bych od odberu vajicek jit na neschopenku at si dopredu vymysli za me nejakou nahradu. Jezis vse si moc zabiram:( sem magor ![]()
Příspěvek upraven 08.10.16 v 06:27
@SaraBra gratuluji k narození Vojtiska
preju vam zdravicko a at moc nezlobí maminku ![]()
@Bjetuš Ahojky
tve komentare holkam me vzdy vytváří úsměv
umis to vzdy tak hezky podat:)
@Esíčko.85 to je super když je oporou. Já když šla na ten odběr tak byl přítel taky nameko. Hlavně že jsi v pořádku. Já jsem taky furt doufala ze k ivf nedojde. Ale později jsem se tomu odevzdala. Hlavně že nám dnešní medicína umí pomoc.
@Bjetuš mě taky v 1.trimestru dělali testy na dawnův syndrom, prý dělá se to běžně pro vyĺoučení rizika ![]()
@Esíčko.85 nejsi magor
, já s tím taky bojovala nechtělo se mi do toho vůbec jít, pořád jsem nechápala proč nám to nejde a proč zrovna já tohle musím podstupovat
. V práci jsem to oznámila už na začátku protože jsem musela nějak zdůvodnit proč si pořád beru volna anebo přehazuji směny. Nic extra neřekli ale za zády mě pomluvili…no škoda slov. Hlavní je že máš oporu v mužíkovi to je moc důležité ![]()
Holky, tak zítra o půl 8 nástup na transfer
. K dnešnímu dni jsou už jen dvě. Jedno se přestalo vyvíjet. Nicméně jedno je ještě pomalé, takže se uvidí, jestli vůbec bude co mrazit.
@Bjetuš Nene, to nebyly triply, byl to screening v 1. trimestru. Tu krev mi na něj brali v 9+4, obě hodnoty v krvi ale vyšly špatně. Pak k tomu byl ještě za měsíc utz a po něm mi až řekli ten šílený výsledek, co způsobila ta krev.
@Esíčko.85 Ahojky. To je teda dojemnej příspěvek…Je mi líto, že zákroky byly tak nepříjemný, hlavně že už to máš za sebou a jsi v pořádku. Odpočívej a nech o sebe pečovat, když máš tak úžasnýho chlapa. Tohle počasí je k tomu jak stvořený
Tvoje pocity jsou úplně v pořádku přece
Budeš mít miminko a nakonec bude jedno, že s pomocí doktorů.
No koukám, že hlavně píšu jak prase, jak na to teď koukám
Ale překlep Maryáš se mi povedl, to jo ![]()