Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terajsek
díky, JÁ vím že je to jiné ale to sem nečekala, ze to nepůjde. No nebudu nato myslet ale nedá se to.
@Mišule232 ja pila na zahu mlíko studený. To mi pomahalo.Za chvíli budeš mít prcka u sebe.
Přeju a trochu závidím. ![]()
@Lucia81 uteklo to vid? My už máme 2.roky a 5.měsíců. Tak to hezky oslavte
![]()
@medmenka strašně to utíká
někdy mi je to líto že to takhle utiká…
@j-p ten čas nehorázně utíká
bohužel mléko mi nepomáhá a ani Rennie které mi doporučil doktor. Omezila jsem už i jídlo, tak naposledy se najím v 18 hod a pak už radši nejím a spím jedině na levém boku, to prý taky pomáhá. Snad to do prosince vydržím protože žáha mě pálí snad i po vodě
Děkuji
už se nemůžu dočkat a mooc se těším. Věřím že každá z vás se dočká a ty taky
![]()
@j-p nojo, my už se taky pomalu chystáme na startovní čáru 2. kola ![]()
Ahoj holky, tak u mne se zas nezadařilo, MS dorazila.Od zítřka začínám brát clostilbegyt 1-0-1 a příští týden jdu ve čtvrtek na kontrolu a má se naplánovat první IUI.
@Mišule232
jo to už zvladnes
Já už to teda psala, mně to vůbec neutikalo a nemohla sem se dočkat, až bude venku. Mně mlíko pomohlo ale mně palila jen v noci když sem sla spát!
@kackarec Ano, zdá se mi, že mi pomohla, s MS je to lepší, většinou se obejdu bez prášků, zkus bylinky a spíš tu přírodní cestu, ale vím, že to ne vždy jde. Mi taky hodně pomáhá pohyb, například procházka, i když se mi chce někdy spíš schoulit do klubíčka, po procházce je mi hned fajn… Já jsem musela mít, měla jsem tam endo cysty a ty by rostly dále…aspoň mi u toho udělali průchodnost. Ty už brzy MS mít nebudeš tak co ![]()
@destovakapka To znám, já už tomu u sebe nevěřím vůbec! Tobě ať se zadaří!
@Naomina My se snažíme rok, minulý měsíc jsem začla chodit do car a díky ním že mě poslala doktorka z car na HSG tak se tam zístilo že mám levý vejcovod neprůchozí a pravý průchozí. Minulý měsíc mi byl pichnutý pregnyl a načasovaný sex ale nevyšlo to. Pomalu tomu taky přestávám věřit že se někdy zadaří.
@destovakapka to je mi líto
ale nevěš hlavu
držím palce v IUI ![]()
@j-p mě pálí i přes den
horší je to v noci to trpím ale přes den taky neoplývám nadšením
. Jj taky se nemůžu dočkat až bude brouček mezi námi ![]()
@destovakapka Rok je v pohodě, máš ještě velkou šanci, že se přirozeně zadaří, přeji aby to tak bylo, protože čím déle to trvá, tak ta šance je nižší…