Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WmarliesW Tak na ten screening se mám objednat 10-20.11. doporučila mi na Veveří v Brně, tak pročtu recenze a uvidím.
@Izie - Beru moja, to mě moc mrzí
ale uvidíš že to nebude tak zlé, jak to vypadá, na diskuzích je spoustu rad, jak se podařilo zlepšit spermijko, různé vitamíny, vím, že třeba selzink je hodně chválenej nebo maca. Nenosit uplý věci, otužovat se ( všude ) a spostu dalších věcí. Musíte bojovat, vždyt už jsi byla těhule, tak to půjde i do třetice neboj. Doktoři Vám nic neporadili?
@audiomax ahoj zlato, moooc gratuluji k úspěšné kontrole a k
, moc ti to přeji a jsem ráda že kulihrášek se u tebe zabydlel a bojujete společně
![]()
@audiomax taky gratuluji
co se týče těch rad tak my vyzkoušeli vše a spis je to horší a horší.
@audiomax
Kráása
moc si to užívej a šetři se
musíš být mooc štastná
,jestli já se někdy dočkám to probrečím štěstím celý těhu ![]()
@audiomax
úžasný a gratuluji at to zvládnete do zdárného konce
![]()
@Lentilkaaa83 - Děkuju moc.
Fakt? To mě mrzí, ale holky tady píšou skoro vždycky zlepšení, co jste všechno vyzkoušeli?
@medmenka, @Hakrajta, @Esíčko.85, @j-p - Holky děkuju moc
Jste zlaté
Já vím, jak to pro některé musí být těžké koukat na fotečku a ze srdíčka mi přát, ale věřím, že se všechny dočkáme a dočkáte.
![]()
@audiomax
já mám screening v Gennetu na Letné 14.11., tak už se těším. Předtím ještě kontrola na mojí gyndě 27.10. Naposledy jsem byla 5.10. na
vůbec to neutíká. Skoro mi zmizely příznaky, tak doufám, že je vše v pořádku.
Jsem ráda, že i u Tebe vše probíhá dobře, prcek je velkej bojovníček ![]()
@WmarliesW Ahojky, já budu volat za chvilku na objednání. Mám taky termín po 10.listopadu
Tak to máš docela dlouho kontroly teda. Já byla v pátek v car a hned za týden si mě pozval můj gyndař. Neboj, všechno je v pořádku, to se prý často stává, že vymizí příznaky. Mě je teda furt blbě, ale jak magor si furt tajně šahám na prsa, jestli jsou citlivý
![]()
@audiomax jj bohužel. Zkoušeli jsme selzink, e, maccu a nic. A je to nekuřák, sportuje, ji zdravě, sprchuje se, doma chodí naostro