Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
j-p
11770
10.10.16 13:24

Všem gratuluji k narození nebo k těhotenství at vše dobře dopadne! My už jsme prestehovany v novém a moc na vás myslím. Druhé mimi pořád nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
10.10.16 13:54

@j-p čtu, že už řešíte 2. mimi? tak jsi se nakonec rozhodla? Jak dlouho už?
Jinak Berunce bude příští čtvrtek rok, takže asi taky začneme pomalu pracovat na 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
10.10.16 19:17

@audiomax ahojky, to je dobře :) gratuluji k :srdce: Jj zamrzí, mě teda nic extra neřekli a pak tvrdě pomluvili, ale nějak jsem to zkoukla a přežila a jsem ráda že jsme doma v klidu :). A jak píšeš co bychom neudělali pro kulihráška :*. A k tomu soudu hlavně se nestresuj ted ti stres nebude dělat dobře :( držím ti palce aby jsi vysoudila co nejvíc :lol:

@Lentilkaaa83 hlavně odpočívej :) a přeji at se brouček zavrtává a zavrtává :kytka: :hug:

@Esíčko.85 u nás byla záhada, oba jsme plně zdraví a nezjistili kde je chyba proč to nešlo, mě pořád říkali že je to v hlavě abych na to moc nemyslela a zajímala i o jiné věci :(.U nás nepomohlo ani IVF takže přítel chtěl pauzu a během pauzy kdy jsem vypnula a zaměřila se na jiné věci to vyšlo :mrgreen: dr byl z toho vcelku překvapen ale mile :) V hlavě to opravdu bude…tedy u mě…Já to nejdřív řekla vedoucí a pak ostatním, bylo mi to vcelku nepříjemné ale pak jsem byla ráda že jsme to řekla. U mě v práci nebyl moc dobrý kolektiv, jako na oko ano ale jinak se všichni navzájem pomlouvali… Můj sen se splnil a jsem moc štastná :) :dance:

@j-p tak to gratuluji k bydleníčku v novém :hug:. Jsem ráda že jdete do druhého miminka :)To je dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
10.10.16 19:58

@kackarec To máme stejný, já mám taky endošku a hroznou MS, ale nějak jsem se s tím naučila žít a byla jsem na dvou laparo na rozdíl od tebe, ale já fakt musela, jinak by mě to ohrozilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
10.10.16 20:26

@j-p Ať se vám už konečně dobře bydlí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
10.10.16 22:42

@Lucia81 :mavam: jo ale mimi k nam nechce :,( 4.mesic zkousime a nic.No tak mne to boli.Neli byla hned a ted to nejde a JÁ nevím proč? Teda už bude mít 1.rok.To uteklo vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
10.10.16 22:44

@Mišule232 děkuji :hug: Jo snad se tu v novém budem mít dobře. A jak je tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
10.10.16 22:46

@Bjetuš :mavam: :hug: dekuji slunicko a jak se mate? Posli fotecky at se pokocham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.10.16 08:11

@j-p Děkuju :hug: :hug: Ať se krásně bydlí v novém a co nejdřív se zadaří, držím palečky. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
11.10.16 10:05

@Lucia81 To nám ten rok utekl, že??? Vy budete mít rok příští čtvrtek, my od pátku za 5 týdnů. :mrgreen: Je to mazec, že??? ;)
@j-p Gratuluji k novému bydlení a neboj, mimi se určitě zadaří, jen na to nesmíš tolik myslet. Každé těhu je jiné, proto nemůžeš ani spoléhat na to, že když 1. bylo hned, tak i 2. bude hned. Chce to čas, ale miminko přijde, uvidíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
11.10.16 13:21

@Terajsek jo jo, příští čtvrtek slavíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
11.10.16 14:33

@Naomina muzu se zeptat, pomohla ti ta laparo s endoskou? nebo je to porad stejny? myslim ohledne bolesti pri ms…ja jsem to dostala dneska, mam uz v sobe asi 4 nurofeny a porad nic, bolest silena, dokazu dojit jen z postele na zachod a zpatky, fakt hruza :-( do toho se mi zveda zaludek, docela se divim, ze jsem dneska jeste nevrhla :-( nevim jak to pujde pristi mesic az zacnu stimulovat, to bude teprv sranda…prasky proti bolesti, do toho injekce, no jsem na to zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
11.10.16 15:27

@j-p určitě bude :*, je mi dobře, i když bojuji s pálením žáhy a bolestmi pánve ale jinak si to moc uživám :) už táhnu 29 tt strašně to utiká ;), 4.11. už nastupuju na mateřskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.10.16 15:32

@Mišule232 8o no tak to uteklo nehorázně rychle teda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.10.16 15:48

@Mišule232 :mavam: teda to rychle utíká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...