Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všem gratuluji k narození nebo k těhotenství at vše dobře dopadne! My už jsme prestehovany v novém a moc na vás myslím. Druhé mimi pořád nic ![]()
@j-p čtu, že už řešíte 2. mimi? tak jsi se nakonec rozhodla? Jak dlouho už?
Jinak Berunce bude příští čtvrtek rok, takže asi taky začneme pomalu pracovat na 2.
@audiomax ahojky, to je dobře
gratuluji k
Jj zamrzí, mě teda nic extra neřekli a pak tvrdě pomluvili, ale nějak jsem to zkoukla a přežila a jsem ráda že jsme doma v klidu
. A jak píšeš co bychom neudělali pro kulihráška
. A k tomu soudu hlavně se nestresuj ted ti stres nebude dělat dobře
držím ti palce aby jsi vysoudila co nejvíc ![]()
@Lentilkaaa83 hlavně odpočívej
a přeji at se brouček zavrtává a zavrtává
![]()
@Esíčko.85 u nás byla záhada, oba jsme plně zdraví a nezjistili kde je chyba proč to nešlo, mě pořád říkali že je to v hlavě abych na to moc nemyslela a zajímala i o jiné věci
.U nás nepomohlo ani IVF takže přítel chtěl pauzu a během pauzy kdy jsem vypnula a zaměřila se na jiné věci to vyšlo
dr byl z toho vcelku překvapen ale mile
V hlavě to opravdu bude…tedy u mě…Já to nejdřív řekla vedoucí a pak ostatním, bylo mi to vcelku nepříjemné ale pak jsem byla ráda že jsme to řekla. U mě v práci nebyl moc dobrý kolektiv, jako na oko ano ale jinak se všichni navzájem pomlouvali… Můj sen se splnil a jsem moc štastná
![]()
@j-p tak to gratuluji k bydleníčku v novém
. Jsem ráda že jdete do druhého miminka
To je dobře ![]()
@kackarec To máme stejný, já mám taky endošku a hroznou MS, ale nějak jsem se s tím naučila žít a byla jsem na dvou laparo na rozdíl od tebe, ale já fakt musela, jinak by mě to ohrozilo…
@Lucia81
jo ale mimi k nam nechce
4.mesic zkousime a nic.No tak mne to boli.Neli byla hned a ted to nejde a JÁ nevím proč? Teda už bude mít 1.rok.To uteklo vid
@Mišule232 děkuji
Jo snad se tu v novém budem mít dobře. A jak je tobe?
@Bjetuš
dekuji slunicko a jak se mate? Posli fotecky at se pokocham.
@j-p Děkuju
Ať se krásně bydlí v novém a co nejdřív se zadaří, držím palečky.
![]()
@Lucia81 To nám ten rok utekl, že??? Vy budete mít rok příští čtvrtek, my od pátku za 5 týdnů.
Je to mazec, že??? ![]()
@j-p Gratuluji k novému bydlení a neboj, mimi se určitě zadaří, jen na to nesmíš tolik myslet. Každé těhu je jiné, proto nemůžeš ani spoléhat na to, že když 1. bylo hned, tak i 2. bude hned. Chce to čas, ale miminko přijde, uvidíš. ![]()
@Naomina muzu se zeptat, pomohla ti ta laparo s endoskou? nebo je to porad stejny? myslim ohledne bolesti pri ms…ja jsem to dostala dneska, mam uz v sobe asi 4 nurofeny a porad nic, bolest silena, dokazu dojit jen z postele na zachod a zpatky, fakt hruza
do toho se mi zveda zaludek, docela se divim, ze jsem dneska jeste nevrhla
nevim jak to pujde pristi mesic az zacnu stimulovat, to bude teprv sranda…prasky proti bolesti, do toho injekce, no jsem na to zvedava
@j-p určitě bude
, je mi dobře, i když bojuji s pálením žáhy a bolestmi pánve ale jinak si to moc uživám
už táhnu 29 tt strašně to utiká
, 4.11. už nastupuju na mateřskou ![]()