Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3961
7.10.16 12:01

@Soleil 11 Jsem si rikala, ze ta zenska v praci bude asi fakt pekelna, kdyz tu nejsi :pocitac: A k tomu jeste nechapajici manzel! Ten muj uz se teda s eMiminem smiril :D Slibila jsem, ze nikdy nenapisu neco jako „tulenicko s manzou“ a mam emiminovani povoleny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
7.10.16 12:19

@Bjetuš Byly to krevní testy na screening v prvním trimestru. Ty se dělají přeci běžně. :nevim: No hlavně, že už to je za námi a s dobrým výsledkem. I když teď mám po tom odběru klků týden klidový režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
7.10.16 12:21

@kackarec Moc držím palce, 5 let je už hrozná doba. Určitě se zadaří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
7.10.16 12:23

@Soleil 11 A kdy se dáš zase do boje ty? Ať můžu držet palce. :kytka: Ať už t další narozeniny jsou s mimčem nebo pupkem. Hned bude podzim veselejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
7.10.16 12:55

Holky jen v rychlosti, doma vás doctu. Před Chvíli mi spadl šutr ze srdce. Porad jsou 3. 2 pomalá 4 buněčná a jedno 7. Tak v neděli transfer. Zítra ještě zavolají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
7.10.16 14:15

@Hakrajta @Izie dekuju holky, budu vas prubezne informovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
7.10.16 14:28

@Lentilkaaa83 super, budu na tebe myslet :hug: :hug: :hug:. A za 14 dnů tady bude další těhule :pankac: :pankac: :pankac: Tomu se říká vlna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.10.16 14:55

Holky děkuji vám, pořád jsem chcíplá, ale už aspoň nemám ty hrozné horečky. Manžel se o mě krásně stará, je to zlatíčko o víkendu máme výročí svatby plánovali jsme romantický víkend, tak to musíme bohužel odložit.

@WmarliesW krásná zpráva a moc hezký obrázek, tohle jsou ty krásné chvíle které by si měl člověk pamatovat :potlesk:

@Lentilkaaa83 pěkné skóre držím palce :palec:

@Hakrajta teda ty ti dávají, takhle vás hrozně vystresovat, tak hlavně že je nakonec všechno jak má. :hug:

@kackarec tak hodně štěstí ;)

@Soleil 11 no nevím kde jsem k tomu přišla, ale ten zápal plic je komplikace k té viróze, tak dlouho to cestovalo v těle až si to našlo místo kde se to zabydlelo :lol: a aby to nebylo tak nudné tak jsem dneska dostala ještě rýmu jako prase tak si asi doveš představit jak fuňím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
7.10.16 15:43

@chilitos gratuluji :kytka:
@Soleil 11 jj máme
@Izie @soleil jj vím že stačí jeden, ale po včerejšku jsem se bála, aby aspoň nějaký byl
@kackarec nám říkal, skoro to samé co se pravděpodobnosti týče
@Izie děkuji. Transfer opravdu vyšel na neděli, což je 9. Věřím, že 9ka nám přinese štěstí!!
@medmenka děkuji, ty se koukej dát do kupy, ať jsi brzy fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
7.10.16 18:35

@chilitos ahoj, pamatuji si Tě a děkuji za milá slova povzbuzení! Moc ti gratuluji, ani netuším, kde se ztratilo těch 9 měs a jak rychle to uteklo! je to fakt neuvěřitelné. Ať jste zdravé holky, a vše je v pořádku a dejte o sobě vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
7.10.16 18:38

@Soleil 11 hele, měj se holka ráda! Já se to naučila až věkem, opravdu, že jsem na sobě zapracovala, a ze šedé myšky si myslím, že jsem sebevědomá mladá žena :-) ha to se chválím, jasně, mohlo by to být lepší, momentálně mě sráží k zemi, že nemám to mimi a cítím se méněcenná…snad to přejde! taky bych ti už moc přála to mimi, ty si ho táááák zasloužíš! my obě, tak ať už se to podaří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
7.10.16 18:39

@kackarec 5.let!!! to je jako my!!! tedy s delšími přestávkami…ale bertu to tak, i když jsem si to nechtěla dlouho přiznat! Moc ti to přeji, ať se povede a víš co? třeba jo!!! tak podávej zprávičky častěji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
7.10.16 18:41

@medmenka Ať jsi brzy fit! Já jsem taky pořád nahromadě:-( a nejhorší je, jak má být snažení…začínám si myslet, že to je psychického původu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
7.10.16 20:10

@Cumacek eva ;) takový přístup se mi líbí :) určitě se to povede :hug:

@chilitos :mavam: ahoj zlato :) moooooc gratuluji k Aničce :* panečku to strašně uteklo a už jsi maminkou, mám šílenou radost :),přeji tobě i Aničce jen zdravíčko a štěstíčko a moc krásných chvilek s princezničkou :srdce:

@kackarec teď to musí vyjít :) máte udělaný všechny testy které lze udělat a dost detailně takže to musí vyjít :hug: snažíte se takovou dobu, ted prostě musí :*

@Lentilkaaa83 na neděli budu držet všechno co lze ať transfer proběhne v pořádku :)

@medmenka přeji brzké uzdravení :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
7.10.16 20:17

@Soleil 11 zlato takhle nesmýšlej, musíš to brát pozitivně takový negativní myšlenky nesmíš ani vpouštět do myšlenek… Všechno bude, ted se zaměř na baráček. Vím že toto období není pro tebe veselé a i věk je jen číslo :*. Moc na tebe myslím a stále vyhlížím kdy napíšeš jdeme do boje :hug:. Drž se zlato :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí