Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax Užívám
Někdy u toho ryju držkou v zemi, ale užívám ![]()
Ahoj berusky moje.
kurna je to fakt na prd, nedostanu se sem ani z mobilu ani kdyz mam malinke okynecko dole, protoze mi jde videt i z dalky na pc.
takze proste nestiham a vubec nevim kdy vas mam docitat… ![]()
@wallace Beru strasne me mrzi cist ze z tvych duchu nic nebylo.
Byla to takova pohadka, prdstavovala jsem si te tam hezky na dovce. Je mi to moc lito. ![]()
@Izie Zlato, ta holčina jsem byla já
![]()
Ježiš, to už je rok, to letí, to je hrozný. Jo, jo, první svíčka se jmenuje naděje.
No že budu čekat další rok, než budu mít zase kulihráška v bříšku, jsem teda netušila. No byla jsem v šoku, kolik peněz jsme vybrali, ale v příjemném samozřejmě. Mohli jsme si do našeho holobytu koupit i nějaký nábytek ![]()
@Lentilkaaa83 - vypadá to dobře, držím palečky ![]()
@Naomina - To mě mrzí ![]()
@audiomax ale pořád jsi na tom líp než já, taky čekám skoro rok a mimčo nikde
. No, nedá se nic dělat…musí se prostě bojovat dál ![]()
I když je pravda, že s tímhle počasím na mě přichází podzimní depka
![]()
@Bjetuš máš pravdu, sama si vzpomínám, jak jsem to těžce prožívala
. Včera jsme si byli nechali udělat nový občanky, tak jsem paní na úřadě říkala, že tam chci mít uvedený i stav, i když to není povinný ![]()
@Izie Já vím
Ale neboj teď už Vám to určitě vyjde na poprvé. Třeba taky čekalo mimi, až budete rodina.
No o depce mi ani nemluv, jsem týden zavřená doma jen se psem a nemůžu skoro nic. Takže splín jak prase. A jen žeru ![]()
@Izie Heeej, žádné depky…
Toto počasí je ideální k uvaření svařáčku nebo čaje s rumem a citrónem, zachmlání se do deky, relaxaci a uvědomění si všeho, za co jsme vděční…
![]()
@audiomax Ty taky nedepkuj, maminko…
Knížku do ruky, zalízt pod deku i s pejskem a relaxovat…
![]()
Všechny moc zdravím. Prožila jsem si teď tři dny hrůzy. Byla jsem na screeningu a utz v pořádku a pak bác, máte screening pozitivní 1:10 na DS. Seděli jsme tam s chlapem totálně v šoku. A co prý dál, nejrychlejší způsob jak zjistit pravdu bylo jít na odběr klků z placenty, tak hned druhý den jsem šla, totálně vystresovaná a v šoku. Nemusím asi říkat, že čekání na výsledek byla totální hrůza, ještě teď jsem z toho hin. No a dnes mi po obědě volali, že vše je v pořádku a miminko je zdravé.
Ten stres bych ale nepřála nikomu. No a závěr, ptala jsem se ted na KO mé doktorky, jak je možné že jsem měla obě hodnoty tak strašně špatné (Pappa i Hcg) a prý asi skrz věk (je mi čerstvě 32) vyšly falešně pozitivně. ![]()
Tak zkousim mezi stavbou a mizernou naladou manzela ze jako proc sedim u pc kdyz na nas ceka prace docist co jsem rano nestihla. Teda holky ja se asi zblaznim…
to stehovani mi byl cert dluznej.
a sefova je cim dal vetsi krava. ![]()
@medmenka Chudaku! Zapal plic!
kde jsi k tomu prisla? Preju at jsi brzy zase fit, konec roku je pro tebe dulezity. ![]()
@audiomax Zlati prvni co bylo dnes rano byla tva zprava ze krvacis, vzteky bych se kousla do zadku ze jsem to nemohla docist, ale vidim ze je snad zazehnano a ze je vse v poradku. Mas toho absolutne nejlepsiho bojovnicka. Jsem na neho pysna. Opatrujte se.
![]()
@Cumacek eva Ja sla po roce a ctvrt snazeni a po jedne IUI. My meli spatne spermio a dalsi IUI nemely moc cenu…
@Izie Zlati vitej jako vdana pani. Rada ctu ze vse vyslo jak melo, ale ani jsem nic jineho necekala.
A jsem moc rada ze byla genetika negativni. ![]()
@Lentilkaaa83 Ty brdo ty uz mas po punkci. Musim docist, ale uz manzel rve, musim letet. Chybi mi jeste par stranek. Tak jsem moc rada ze jsi vse dobre zvladla. ![]()
Holky, tak dneska už máme jen 3. jedno dvoubuněčné, jedno 3buněčné dělené přes 2 buňky a jedno 3buněčné nejasné. Jedno bylo nějak dělené přes 3 buňky tak šlo pryč. Další info bude zase zítra. Jak jsem byla v pohodě, tak po dnešku se začínám bát ![]()
@Hakrajta hlavně že to dobře dopadlo ![]()
@Hakrajta Ahojky
proboha to muselo byt hrozný
. Opravdu mít nachystany pevný nervy
jinak to je na vyvraceni:( a nakonec falešný výsledky
to je konec.. Musel vam spadnout kamen ze srdce
hlavně ze je v pořádku
opatruj se a hlavně odpocivat
drzim palce at je dal vse ok ![]()
@Lentilkaaa83. To dvoubunecne určitě vyjde
na nedeli drzim vse co mam a budu na tebe myslet v kolik bude prováděn transfer?