Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1982 Děkuji Hani.
Nám brali oběma 3 zkumavky, ale manžel daruje krev, tak to pro něj byla sranda. Už nám i přišly výsledky, oba dva jsme úplně v pořádku a riziko genetické vady je 0,3%. A řekli nám to samé, co vám…pořád se snažit a nemyslet na to
. Já už jdu konečně za 14 dní na kontrolu a opět se do toho pouštíme ![]()
Ahojky,
skoro tři měsíce jsem emimino moc nestíhala, tak se hlásíme, že žijeme ![]()
Vladěnka bude mít 9měs a je to neskutečná šikulka - leze, sedí, stojí a obchází nábytek. Umí paci paci, pápá, ták jsem veliká, berany berany, plác plác, bum bum…
V 8měs měla 9,1kg a 69cm ![]()
Straaašně to letí ![]()
Holky moje, už mám přeležené špeky
![]()
Pomalu vybaluju, žehlím, vařím, uklízím, ale dělám si přestávečky, nebojte. ![]()
No z blížence taky nejsem moc nadšená, ale upřímně, já jsem lev a budu mít radši blížence
Hlavně, ať je, je zdravej ať je to co je to.
![]()
@WmarliesW - Takže chlapeček? To je hezké
My si to asi nenecháme říct, i když pokušení je velké ![]()
@Lentilkaaa83 - Držím palečky, ať máte 6 bojovníků ![]()
@Hanka1982 - Děkuji moc
Než budeš mít výsledky z genetiky, už je nebudeš potřebovat, uvidíš. ![]()
@Izie - Takže posledních 14 dní a pak hurá zase na snažení, musíš mě beru, co nejdřív dohnat. ![]()
Holky dnes mám ten soud, jak jsem Vám psala, že jsem si po 12 letech zažádala o zvýšení alimentů, tak jsem zvědavá, vůbec se mi tam nechce, ale dala jsem se do boje, tak to musím vybojovat
![]()
@Spendlicek Jééé, to jsou krásný fotečky, děkujeme
Vladěnka je nádherná beruška
Uplně si to spolu užíváte co?
@audiomax ráda bych tě dohnala, ale pár měsíců mi to asi bude trvat
. Alespoň budu mít všechno z první ruky, co mě čeká a nemine.
Měj pořád na mysli, že úklid počká, nemá nožičky, ty musíš být na sebe sakra opatrná. Vždyť nosíš bojovníka za několik desítek tisíc korun ![]()
Jsem moc ráda, že se vám to opravdu podařilo a teď už si můžeš krásy mateřství, a já se k tobě ráda přidám, třeba v prosinci ![]()
@WmarliesW úžasný, moc gratuluju maminko
Až to jednou uslyším i já, určitě budu brečet ![]()
Tak mi právě volali z laborky a máme 4 bojovnicky. Zítra mi zase budou volat
@Izie Beru, prosinec je za chvilku, neboj.
![]()
No včera jsem si dělala srandu, že kulihrášek nás stál jako svatba pro 115 lidí
( asi 105 tisíc ) oboje, ale jak si psala, skoro 95 tisíc se nám vrátilo, protože jsme chtěli taky jen peníze.
A to ještě nekončím, protože injekce, utroš, clinmara, furt za vše platíš a co vše teprve budu kupovat ![]()
@audiomax To bylo příjemný překvapení, co? Když se svatba zaplatila sama…My si jen zaplatili líbánky a nějaký drobný na svatbu ![]()
Já doufám, že naše miminko bude úplně zadarmo
, teda alespoň to početí. Clostík s Duphastonem stojí asi 50 Kč
![]()
Ale už aby to bylo, nějak mě to čekání nebaví. Zrovna dneska jsem četla, že 1. adventní neděle je 27/11 (což je už příští měsíc). Myslím, že loni tady jedna holčina psala, že 1. svíčka je naděje a všechny jsme pak horečnatě zapalovali
Vypadá to, že i letos budu opět zapalovat naději, když mi ta loňská nepomohla ![]()
@WmarliesW To je krása! Takže chlapeček? Moc gratuluju, chlapečci jsou super
![]()
@Izie Gratuluju k úspěšným vdavkám a jsem moc ráda, že se všechno povedlo! Jak je to nedávno, co jsi tu nadávala, jak je ten chlap nemožnej a nikdy si Tě nevezme ![]()
@Lentilkaaa83 Moc držím pěsti!
Nemohly byste být na Vánoce už všechny těhotný? To by bylo krásný.. tak pěkně se to tu rozjíždí, tak to nikdo nekažte!
Holky já to dneska bohužel dostala
ale nejsem zase až tak překvapena, už tak 3 dny jsem to cítila… takže znovu do toho po MS…nemá to konce, fakt. Také si budu muset opět zapálit letos svíčku naděje.