Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7837
5.10.16 09:32

@Hanka1982 Děkuji Hani.
Nám brali oběma 3 zkumavky, ale manžel daruje krev, tak to pro něj byla sranda. Už nám i přišly výsledky, oba dva jsme úplně v pořádku a riziko genetické vady je 0,3%. A řekli nám to samé, co vám…pořád se snažit a nemyslet na to :mrgreen:. Já už jdu konečně za 14 dní na kontrolu a opět se do toho pouštíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
5.10.16 09:52

Ahojky,

skoro tři měsíce jsem emimino moc nestíhala, tak se hlásíme, že žijeme :-D

Vladěnka bude mít 9měs a je to neskutečná šikulka - leze, sedí, stojí a obchází nábytek. Umí paci paci, pápá, ták jsem veliká, berany berany, plác plác, bum bum…
V 8měs měla 9,1kg a 69cm :-)

Straaašně to letí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
5.10.16 10:03

Holky moje, už mám přeležené špeky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pomalu vybaluju, žehlím, vařím, uklízím, ale dělám si přestávečky, nebojte. :*

No z blížence taky nejsem moc nadšená, ale upřímně, já jsem lev a budu mít radši blížence :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hlavně, ať je, je zdravej ať je to co je to. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
@WmarliesW - Takže chlapeček? To je hezké :hug: My si to asi nenecháme říct, i když pokušení je velké :mrgreen:

@Lentilkaaa83 - Držím palečky, ať máte 6 bojovníků :hug:
@Hanka1982 - Děkuji moc :hug: Než budeš mít výsledky z genetiky, už je nebudeš potřebovat, uvidíš. :hug:
@Izie - Takže posledních 14 dní a pak hurá zase na snažení, musíš mě beru, co nejdřív dohnat. :hug:

Holky dnes mám ten soud, jak jsem Vám psala, že jsem si po 12 letech zažádala o zvýšení alimentů, tak jsem zvědavá, vůbec se mi tam nechce, ale dala jsem se do boje, tak to musím vybojovat :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
5.10.16 10:06

@Spendlicek Jééé, to jsou krásný fotečky, děkujeme :hug: Vladěnka je nádherná beruška :* Uplně si to spolu užíváte co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
5.10.16 10:56

:mavam: tak holky ten náš chlapák má 11,9mm, odpovídá 6+6 a :srdce: blikalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
5.10.16 11:01

@audiomax ráda bych tě dohnala, ale pár měsíců mi to asi bude trvat :nevim:. Alespoň budu mít všechno z první ruky, co mě čeká a nemine.
Měj pořád na mysli, že úklid počká, nemá nožičky, ty musíš být na sebe sakra opatrná. Vždyť nosíš bojovníka za několik desítek tisíc korun :mrgreen:
Jsem moc ráda, že se vám to opravdu podařilo a teď už si můžeš krásy mateřství, a já se k tobě ráda přidám, třeba v prosinci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
5.10.16 11:02

@WmarliesW úžasný, moc gratuluju maminko :srdce: :srdce: :srdce: Až to jednou uslyším i já, určitě budu brečet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
5.10.16 11:08

Tak mi právě volali z laborky a máme 4 bojovnicky. Zítra mi zase budou volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
5.10.16 11:10

@Izie Beru, prosinec je za chvilku, neboj. :hug: :hug:
No včera jsem si dělala srandu, že kulihrášek nás stál jako svatba pro 115 lidí :mrgreen: ( asi 105 tisíc ) oboje, ale jak si psala, skoro 95 tisíc se nám vrátilo, protože jsme chtěli taky jen peníze.
A to ještě nekončím, protože injekce, utroš, clinmara, furt za vše platíš a co vše teprve budu kupovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
5.10.16 11:11

@WmarliesW Nádhera, moc gratuluju :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
5.10.16 11:31

@audiomax To bylo příjemný překvapení, co? Když se svatba zaplatila sama…My si jen zaplatili líbánky a nějaký drobný na svatbu :lol:
Já doufám, že naše miminko bude úplně zadarmo :mrgreen:, teda alespoň to početí. Clostík s Duphastonem stojí asi 50 Kč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale už aby to bylo, nějak mě to čekání nebaví. Zrovna dneska jsem četla, že 1. adventní neděle je 27/11 (což je už příští měsíc). Myslím, že loni tady jedna holčina psala, že 1. svíčka je naděje a všechny jsme pak horečnatě zapalovali :lol: Vypadá to, že i letos budu opět zapalovat naději, když mi ta loňská nepomohla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
5.10.16 13:13

@WmarliesW To je krása! Takže chlapeček? Moc gratuluju, chlapečci jsou super :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
5.10.16 13:18

@Izie Gratuluju k úspěšným vdavkám a jsem moc ráda, že se všechno povedlo! Jak je to nedávno, co jsi tu nadávala, jak je ten chlap nemožnej a nikdy si Tě nevezme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
5.10.16 13:19

@Lentilkaaa83 Moc držím pěsti!
Nemohly byste být na Vánoce už všechny těhotný? To by bylo krásný.. tak pěkně se to tu rozjíždí, tak to nikdo nekažte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
5.10.16 18:21

Holky já to dneska bohužel dostala :cert: ale nejsem zase až tak překvapena, už tak 3 dny jsem to cítila… takže znovu do toho po MS…nemá to konce, fakt. Také si budu muset opět zapálit letos svíčku naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí