Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1074
2.10.16 11:31

Ahojky. Chci poprosit o radu. V úterý jdeme na tu genetiku. Budou nám brát krev a já teď nevím, zda je to jako u obvodního lékaře a musí se přijít nalačno a nebo se můžeme ráno normálně najíst :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
2.10.16 11:32

@Lentilkaaa83 To muselo být super. Určitě Ti nahatý vodák přinese štěstí ;). Držím pěsti na úterý :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.10.16 12:19

@Hanka1982 na odběry genetiky nemusíš být na lačno, normálně se nadlábni ať ti není šoufl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.10.16 12:21

@Lentilkaaa83 tak to je fajn že jste si to takto krásně užili, jinak se samozřejmě přidávám k držení palečků :palec: na kvalitní úrodičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
2.10.16 14:12

@medmenka Super :mrgreen:. Díky :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.10.16 17:06

Holky moje krvacim. :,( :,( :,( Zítra ráno jdu do caru, snažím se bojovnickovi věřit ale je to velmi těžké. Od rána silná mrcha a cucky krve, mega cucky. Jsem opět v pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
2.10.16 17:09

@audiomax :? Uz jsi mela kontrolu? Nemuzes mit hematom/cystu? Beres Ultros? Nechces na pohotovost? Co Ascorutin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
2.10.16 17:16

Tak jsem si sedla, že vás dočtu
@wallace jeee a já čekala fotku testíku z dovči :(
@Esíčko.85 tfuj tfuj budu na tebe myslet
@WmarliesW @medmenka @Hanka1982 holky děkuji, jsem na to zvědavá..zatím jsem v klidu
@audiomax jeee to neee :( pevně věřím, že krvácení bude mít jinou příčinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.10.16 17:17

@WmarliesW kontrolu jsem měla teď v úterý vše o. k. beru utros 9 denně volala jsem do caru a mám přijet ihned ráno kdyby se to zhoršilo tak na pohotovost. Snažím se ležet nehýbat ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.10.16 18:03

@Lentilkaaa83 děkuji snažím se taky věřit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
2.10.16 18:06

@audiomax Holka, jak to? A co testík??? Uvidíš co v caru…hodně štěstí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
2.10.16 18:55

@medmenka děkuji :)ráno zajdu do lékárny, sice je to lepší ale stále to není ono :(

@baluuu8 cože? to je děsný…já brala 2-2-2 a bylo to úděsný :mrgreen: pořád jsem lítala na záchod s pocitem „vytečení “

@destovakapka tak super :) že pravý mám průchozí a s tou latencí, bych řekla že to znamená že není okamžitě průchozí ale časem by to ním prošlo…Ovulace po pregnylu je podle mě do 36 hod.ale jistá si nejsem :(

@audiomax dvojčátka by byli super :) :dance:

@Esíčko.85 tak to je síla že jdeš hned na dva zákroky… budu držet palce :hug:

@Bjetuš už dva měsíce? to strašně utiká :) posílám Matýskovi hudlana :*

@wallace ahooooj :mavam: super že jsis to užila :) a načerpala síly dost na další boj :), jinak gratuluji sestřičce ke klučíkovi :*. Zlato splín pošli do háje a drž se!!!Teď půjdete na genetiku a tam vám odhalí kde je zakopaný pes…a budete zase o kus dál k cíli :) myslím na tebe :srdce:

@medmenka dej vědět co ti tam našli ale doufám že to nebude nic vážného :), já taky s chcípavkou bojuji a je to děs :(

@Lentilkaaa83 na úterý budu držet palečky na kvalitní úrodičku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
2.10.16 18:56

@audiomax neeee to nee, zlato věřím že krvácení bude mít jiný důvod :( mooc na tebe držím, ozvi se jak jsi dopadla v caru… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
2.10.16 19:33

@audiomax Kéž to dobře dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.10.16 19:45

@audiomax to snad ne :( drž se a hlavně odpočívej, strašně ti budu držet palečky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí