Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terajsek Dva usmevacci. Zeru vas.
![]()
Holky tak to je teda fakt na prd, jsme prestehovani v praci, jednu sefovou za zadama, nizsi skrine, takze na PC vidi kazdej odevsud.
tak uz tu nebudu tak casto. Dnes napr. vsici odjeli na meeting, ale proste abyste to vedely. Achjo… ![]()
@Soleil 11 Tak to je teda pěkně trapné.
Měla by sis na ty nízké skříňky pořídit pár pořádně vzrostlých palem.
A nebo si emimino zmenšuj na ploše na malinkaté okýnko, které zakryješ tělem nebo na nějnzčásti přetáhneš nějakou tabulku.
![]()
@Soleil 11 mně je na PC taky vidět, proto sem vůbec v práci nechodím. Jen přes mobil a to jsem zase líná vypisovat romány. Navíc nemůžu reagovat na všechny.
Jinak já dnes první uz od stimulace. Na levo jsou 2 a napravo asi 4. Velikost neříkal. Jelikož jedeme pryč zítra tak na kontrolu v neděli ráno
@audiomax Tak jak dopadla dnešní kontrola? Těším se na dobré zprávy
.
@Terajsek Krásné selfíčko
. Moc Vám to na něm oběma sluší
.
@Kesssy Já jdu dnes ochutnat červený burčák, tak už se na něj těším
.
@Soleil 11 To si teda dovolili v práci dost
. Sepíše petici, že sem prostě musíš i nadále každý den chodit, protože se nám jinak po Tobě bude hrozně stýskat
.
@Lentilkaaa83 Tak to je pěkná úrodička
. Držím pěsti, ať folíci krásně vyrostou
.
@Soleil 11 já jsem si říkala že jsi se v poslední době dost odmlčela, ale nic si s toho nedělej, to nám internet v práci rovnou zablokovali pro soukromé užívání.
Tento týden mám dost času vás tady pročítat, protože jsem lehla s nějakou hnusnou virózou, takto poctivě už jsem dlouho neležela
čaj s citrónem mi leze už i ušima.
@Soleil 11 no to nee, to je tedy soukromi… @baluuu8 me rozesmala s tema palmama, to by slo ne ![]()
@Hanka1982 tak preji chutne a primerene kostovani
![]()
@medmenka at jsi brzy fit, ale je moc dobre, ze poctive odpocivas ![]()
Ahoj holky moje
![]()
Dnešní kontrola super, na ultrazvuku gestační váček, HCG - 1500 ![]()
Za 14 dní kontrola, snad bude už i srdíčko. Je mi krásně ![]()
I když těch 14 dnů bude taky náročných.
Je mi až blbé se tady radovat, moc Vám všem taky přeji ty dvě kouzelné čárky
![]()
@Hanka1982 tak jo ![]()
@audiomax jee tak to jsou krasne zpravy, paradaa
![]()
Holky děkuju.
![]()
Dnes jsem se rozhodla, že se do práce už nevrátím, jak jsme se přestěhovali, tak bych musela jezdit vlakem a v noci zpátky a stejně mám smlouvu do roku tak na to dlabu. Budu se doma šetřit.
I když nevím, jestli to dokážu ![]()
Když jsem dýl jak týden zavřená doma, jsem pěkně protivná, furt musím něco dělat.
Ještě mi říkala doktorka, že mám míň progesteronu, tak mi zvýšila dávky utroše na 3-3-3, je to mazec, to mě vůbec nebaví zavádět, někdy mě přijde, že cítím, jak ze mě přímo vytíká, jak se hnu
![]()
No ale co bych pro bojovníčka nevydržela že?
@audiomax Super
. Jsem moc ráda, že bojovníček krásně roste a už se moc těším na fotečku
. Rozhodla jsi se správně. Miminko je důležitější než nějaká práce
.