Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
23.9.16 22:04

Ahoj holky, tak uz to mam za sebou. Pruchodny mam jenom pravy vejcovod a levy se naplnil ale neprotekl takze pravdepodobne neni pruchozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
24.9.16 07:49

@SaraBra Jee Ty uz se takhle blizis do finise? To je vzruuso! Bude miminko :srdce: Preju Ti co nejlehci porod a miminko bude nejkrasnejsi a nejzdravejsi, o tom zadna :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
24.9.16 09:34

@SaraBra takže už finišuješ :) přeji co nejrychlejší porod a brzké ňuchnání s broučkem v náruči :) :srdce:

@destovakapka a jak se cítíš? :) tak aspoň že máš průchozí pravý, a říkali ti dr něco k tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
24.9.16 10:10

Ahoj holky, tak jsem zpátky z dovči. Přijeli jsme k ránu a teď jsem mela to nejkrásnější probuzení :dance: Je ze me teta!!! :srdce: To je tak krásný :dance:

No nic, jdu ještě upadnout a pak vás musím dočíst, snad jste se tu měly krasne a jsou nove tehulky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
24.9.16 10:59

@Mišule232 Citim se dobre. Jenom teda po tom jeste slabe krvacim, vcera jsem krvacela vic hned po tom.Pan doktor mi jenom rekl ze pravy vejcovod protekl hned (to jsem necitila nic)levy vejcovod ze se naplnil ale to bylo vsechno (tam jsem citila bolest ktera se stupnovala),on mi daval 2 davky tak proto.Na otehotneni ze mi staci jenom jeden vejcovod. V utery jdu na kontrolu do Car tak uvidim co mi tam reknou, ve zprave mam psane ze levy vejcovod se jim ukazoval slabe a pravy ze hned protekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
24.9.16 12:42

@Bjetuš To je :mrgreen:. Jsou to pěkně rozmazlený dračice :mrgreen:. Jak mě teď vídají málo, tak se ode mě po příjezdu k našim nechtějí hnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
24.9.16 13:15

@wallace doufám že jsis dovču náramně užila a jsi pěkně odpočatá :D. Jinak gratuluji k titulu tetičky :srdce:

@destovakapka hlavně odpočívej :) a čerpej síly :), tak aspoň že ti něco k tomu řekli a víš na čem jsi :) hlavní je že pravý je funkční a jak píšeš že to stačí na otěhotnění :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
24.9.16 14:28

@Mišule232 Jenom nevim asi je sance stejna nebo mensi kdyz je pruchozi jenom jeden vejcovod. Doktorka v caru mi rekla ze pokud to bude nepruchozi ze mi udela umele oplodneni. Takhle kdyz mam pruchodny jeden tak nevim co bude dal.Mi je 33let a snazime se rok o prvni mimco.Tak doufam ze mi tam nereknou ze se mame snazit dal prirozene pri tomto nalezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
24.9.16 14:38

@destovakapka Řekněte si sami co chcete. Můžete zkusit nejdriv párkrát inseminaci, ale já bych zkusila určitě klasické Ivf. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
24.9.16 14:44

@baluuu8 Kolegynka z prace byla na tom IUI (inseminaci)a pry ma zalepene vejcovody a pritom ji to poprve vyslo a ma holcicku ale co jsem cetla tak to pry delaji kdyz jsou vejcovody pruchodne, tak je mi divne ze to kolegynce delali kdyz mi psala ze je ma slepene.Na prvni konzultaci pani doktorka rikala ze by udelala IVF pokud by byly zalepene, tedka jdu na kontrolu k doktorovi. Doktorka mi prave nic nerikala o IUI ze by se prvni zkusilo a pak treba to IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
24.9.16 14:48

@destovakapka Můžete si sami říct co chcete, určitě iui smysl má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
25.9.16 09:19

@destovakapka promluvte si v caru a reknete si co presne chcete. IUI byvh zkusila ale ucinejsi je IVF ale to zalezi na vas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
25.9.16 09:50
@Mišule232 píše:
@destovakapka promluvte si v caru a reknete si co presne chcete. IUI byvh zkusila ale ucinejsi je IVF ale to zalezi na vas :-)

Přesně jak píšeš. Já bych si iui „vyplnila“ čas, než by byla hotová všechna vyšetření. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.9.16 10:07

@destovakapka ahojky :mavam: Jaky zakrok si podstupovala? Hysteroskopii? Mohu se zeptat kolikaty den cyklu ti to provadeli? Take me to čeká :oops: da se to vydržet? :?

Příspěvek upraven 25.09.16 v 10:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.9.16 10:09

Ahojte tak uz 4 dny teplota stejna jak hodinky :) 36,7 i dnes pred vztanutim tak samo :)Jsem dneska 11 dpo tt test dedelany 8dpo slaba carka 10 dpo slaba ale lepsi dnes nedelany ale budu v utery znova testovat co myslíte?? :oops: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí