Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jnak paleni az prsou tak 4 dny ale od ovulace objem nabrali a nestratily
a brisko neboli jen jak nadymane a tyden zacpa a to poradna nic vic jinak se citm dobre ![]()
@Lentilkaaa83 ahojky
takze uz stimulujes to je skvělý
a jak to zvládás
?
@Esíčko.85 Ahoj,ja jsem v patek byla na HSG rengten vejcovodu delali mi to tou tekutinou. Sestricka mi rikala ze pry to delaji do 13DC a musi to byt 1 den po skonceni MS.Me to delali 11DC. Vydrzet se to da.Ja jsem byla na tom ve Sternberku ze me tam poslala pani doktorka z Caru IVF Clinic oni snimi spolupracuji. Prijimal me mlady, pekny a sympaticky pan doktor, delal mi prohlidku pred zakrokem a to jenom ultrazvuk delohy. Dalsi mlady, pekny a sympaticky pan doktor mi delal zakrok. Rikal mi vzdycky co dela.Cosi jak tam daval tak to stiplo jak bodnuti od komara, pak kdyz tam tlacil tu latku tak me to nebolelo a to mi hned oznamoval ze pravy vejcovod hned protekl, pak si volal sestricku ze jeste potrebuje dalsi varku, to me uz bolelo spise to bylo jak tlak ktery se stupnoval ale to trvalo tak minutu mozna par vterin, kdyz to bylo slabi takv pohode ale pak to sililo a nakonec to pak prestalo ta bolest.Vem si sebou vlozky i kdyz ja jsem vlozku tam dostala ale za 2 hod.po tom zakroku jsem musela menit.Jsem po tom pak krvacela. Vcera jsem taky jeste slabe krvacela.Me spatne po tom nebylo.Od pulnoci jsem nemohla jest a pit.Ten pan doktor co mi delal ten zakrok tak me pak poustel i domu a rikal mi ze na otehotneni mi staci jeden vejcovod, ze pravy protekl hned a levy ze se naplnil ale nevytekl.Ze u nej maji otazniky ze cekaji na vysledky z rengtenu, ze na ty vysledky cekat nemusim.Ve zprave mam psane ze levy vejcovod se jim slabe ukazoval neni tam psane jak mi rikal ze se jenom naplnil.
@Esíčko.85 Rikal mi ze to jde jeste laparoskopicky kde se to vic prostouchne ale ze mi nedoporucuje anesteziologii ze v zaznamech po operaci zlucniku mam psane ze je u mne obtizna intubace.Ze pokud mozno tak se tomu vyhnout.Nic mi nerikal o IUI nebo IVF.Kdyz jsme byly poprve v Car (prvni konzultace) tak pani doktorka navrhla ze mi udelaji hormonalni profil a taky rovnou HSG pruchodnost vejcovodu, ze kdyz jsem byla pred 4 rokama na operaci zlucniku tak mela podezdreni na slepene vejcovody po operaci a to navrhla kdyby byly nepruchozi ze by se udelalo IVF.Ze kdyz se snazime rok, nejdo to a spermogram je OK, ze nekde neco bude proc to nejde. V utery jdu na kontrolu i ze zpravou z nemocnice tak to se dozvim co bude dal.Kdyz jsem se manzela ptala co by chtel asi IUI nebo IVF tak mi na to nerekl nic, ze pry uvidime co nam navrhne pan doktor. Tedka jdu na kontrolu k panu doktorovi ze ta doktorka u ktere jsem byla poprve tam zadne utery neni, ve stredu je svatek a ve ctvrtek si sestricka myslela ze na kontrolu bude pozde, ze mam psanou kontrolu 14DC-17DC a v ten ctvrtek jsem 17DC.
Holky, krásná zvířátka. My měli kocourka
umřel před měsícem a kousek. Bylo to dost smutný. Byla jsem v nemocnici (22 dní), pak s naší cácorkou konečně dojela domů a kocourek druhý den umřel. Počkal na mě, aby se rozloučil a vzdal svůj boj. Doktor nakonec odhalil, že měl rakovinu. Takže se nám doma vyměnila princezna malá za kocourka. Bylo mu 12 let a měsíc. Hrozný to bylo.
Jinak naše Aňulka na kontrole v šestinedělí měla 53cm a 3920g. Přibírá na spodní hranici, ale myslím, že to brzy dožene. Bohužel začíná odmítat prso, tak dostává Nutrilon a po tom poroste určitě jak divá
holt nemám mlíčko tak výživné a tím ji nechutná asi.
Moc gratuluji k pozitivním testíkům a ať se bojovníčci drží.
@mimi82 to je mi líto, tvojí útěchou je teď malá princezna… ve tvém srdíčku zůstane kocourek navždy!
@nikinka 123 Ahojky. Zní to moc dobře. Držím pěsti, ať čárka na tt krásně sílí
.
Holky děkuju mooooc všem. ![]()
Pořád tomu ještě moc nevěřím, ale čárečka sílí krásně, tak snad to bude dobré.
Jen s tím šetřením mě to moc nejde, už jsme dva dny na novým a vybaluju a přenáším a jak něco zvednu, tak si uvědomím, že bych asi neměla
![]()
Posílám dnešní testík a moc si přeji, kdo se k nám s @WmarliesW přidá?
Nejlépe všechny a naráz!!!
![]()
@Soleil 11 - Zlatí, mám ten krásnej pocit taky.
Doufám, že sis dala né jednoho frťana, ale aspoň 5 na mě.
Jsem moc ráda, že jsem Tě dostala
![]()
@audiomax no tak ten je krásný gratuluji
mám obrovskou radost
tak se hlavně opatrujte.
@audiomax Jééé. To je tak krásný testík
. Strašně MOC Ti to přeji a i nadále Ti držím pěsti
. Jen se teda koukej polepšit a šetři se
.
@medmenka, @Hanka1982 - Holky moc děkuju
Hned jak to budu potvrzené od doktorky, plivu na Vás všechny těhotenský bacily ![]()
Těch 14 dnů bylo strašných, ale myslím, že to nejhorší období nervů a stresů nás teprve čeká.
Poprvé jsem měla kritický 12 týden, podruhé 9 týden, takže potřetí už nebude
![]()
@destovakapka dekuji za veškeré info
aspon vim na co se připravit a sem teda hroznej poseroutka
jo a platila si za ten zákrok? Je fajn ze přítel ma spermio v pořádku, takze je ted na vas co zvolite dál. Taky bych se nebala iui, ale uvidite co doporučí lekari.
Ja ted cekam prave na ms pak budu volat a objednavat se. Provádět mi to bude přímo dr. z Car, ktery nas ma na starosti, snad to preziju a teda vložky sebou ok ![]()
Na kontrole at dopadne vse ok a drzte se ![]()
@audiomax to je kraaasa
nemuzu z nej spusit oči
testik štěstí
![]()