Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hakrajta Ano ano, masaker.
A kdyz jsem je ze začátku polykala tak to bylo uplne bezva, taková krásná kocovinka… ![]()
@Soleil 11 - beru, asi fakt jo, prostě chtěl mít kompletní rodinku ![]()
Jsem moc ráda, že jsme se vzali tak narychlo a že to zatím tak krásně vychází.
A až tomu uvěřím na 100 % Ty budeš první zlatíčko, koho pořádně poplivu těhotenskýma bacilama. Já Tě v nich přímo vykoupu!!!
![]()
@Hakrajta - Děkuju moc
Do 12 tt? No nestraš
Já vlastně ani nevím jak se to po Ketu počítá? Holky nevíte? Když jsem Ket měla 13.9.???
@baluuu8 - Děkuju moc, moc
Taky držím palečky, aby byl víkend vydařenej ![]()
@Hanka1982 - Hani, děkuju moc. Myslím, že s tím vybalováním a zařizováním mám na rok práce vystaráno
![]()
@medmenka - To víš, že Vás všechny poprskám a to pořádně, aby jsme všichni mohli založit uplně jinou diskuzi s jiným jménem!!! ![]()
@medmenka, @i007 - Holky děkuju moc, ještě tomu pořád nevěřím, ale strašně mooooc si to přeju.
![]()
@Mišule232 - Děkuju
Budu se šetřit slibuju
No co tak čtu diskuze, tak 14 dní po Ketu mám HCG docela vysoké, tak snad to nebudou dvojčata
![]()
@Bjetuš - No já nemám strach, že bych se doma nudila, máme všechno v krabicích, takže práce mám nad hlavu, spíš že nebudu mít s kým promluvit, přece jen v práci jsem furt telefonovala, něco zařizovala, objednávala, musela jsem přemýšlet a makat ( koupele, zábaly, peelingy ) a doma už se vidím
mastný vlasy, nenamalovaná, tepláky, tlustý ponožky a bez podprsenky
![]()
@baluuu8 - 12 utrošů za den??? No to je mazec, já dnes poprvé po třech, jsem jen doma u telky a mám pocit, že mám všechno na slipce
![]()
Ahoj holky ![]()
Prosim vas v pátek 7.rijna v 10:20h.mam byt na sale ohledne zakroku, který mi budou provádět a 10:40h. Uz ma probihat konzultace to bude nejaka rychla akce ![]()
No a ja sem ted vytahla veskery ty papiry co nam naposledy dali jako žádost a informovany souhlas k vypsani o provedení..no a papiry tu mam dva jeden na provedeni HSK- hysteroskopie a ten drubej o provedeni HyCoSy
. mam jit pouze na jeden zakrok a nevim vlastně na co jdu ![]()
Ma to byt bez narkozy tak asi to hycosy? Jen ta tekutina a to je vse a ta hysteroskopie je kdyz vam i něco odstranuji uz pod narkozou? Ted sem z teho fakt jelen ![]()
Tak uz sem se tam dovolala a jdu na oboje ![]()
@audiomax Neboj, jestli jsi zvyklá se „upravovat“, tak Ti to vydrží
Já pracovala jako servírka, takže taky pořád umytý vlasy, namalovaná (přece jenom jsem byla živa z dýžek
)…myslela jsem, že na mateřský to budu flákat, zvlášť tady na chalupě… ale ne! Nesnesu mastný vlasy, lehce se maluju, teď mám i nalakovaný nehty. Jako občas si říkám, jestli nejsem trochu fiflena, ale na druhou stranu si nemyslím, že by matka s dítětem v domácnosti musela být ušmudlná, nenamalovaná strhaná ženská s mastnejma vlasama (když se tak necítí). Takže naopak si to doma užiješ! Budeš vybalovat, zařizovat a pečovat o sebe ![]()
Matýskovi jsou dnes dva měsíce. To je fofr. Na jednu stranu mám pocit, že ten šílenej porod byl včera a na druhou stranu už ani nevím, jakej byl ten život bez dítěte…
Ahoj holky,
tak já jsem zase zpět ![]()
Dovča byla nádherná, jen to byl celkem maraton a strašně rychle to uteklo, jak jsme výletovali, ale byla to pecka
Co my jsme toho viděli…
Přijeli jsme nad ránem a po probuzení na mě čekala nádherná zpráva - mojí sestřičce se narodil klučík. Sice o dva a půl týdne dřív, ale jsou oba v pořádku a malej je tak rozkošněj
Viděla jsem ho teda zatím jen na fotkách, protože mě při návratu skolila nějaká viróza a doteď ležím a smrkám a smrkám. Jak já se na něj už těším!! ![]()
Jen teda z těch mým předodjezdových duchů opět nic nebylo
ještě dva dny sílily a pak začaly zase mizet
To už prostě není normální, to už je potřetí, jen co vím, co jsem testovala ![]()
No nic, v pondělí jdeme do CAR na genetiku a spermiogram, tak se tam na vše vyptám a snad na něco přijdou, proč se to děje. Očividně se fazolka vždy na chvilku chytne a pak se jí u mě přestane líbit ![]()
A navíc na mě dneska sedá splín, bývala bych měla dnes termín porodu, tak je mi tak nějak lítostivo
Ach jo…
Příspěvek upraven 29.09.16 v 12:37
Teda holky, vy drbničky
Vás dočíst, to byl celkem záhul
Už jste mi chyběly ![]()
@Izie Moc gratuluju, mladá paní
Doufám, že se vám svatba vydařila naprosto podle vašich představ a že si teď už spokojeně užíváte líbánky ![]()
@Lentilkaaa83 Držím moc palečky na stimulku a IVF! Ať máš hodně zdravých bojovníčků ![]()
@baluuu8 Mrzí mě ten váš odložený KET
Holt člověk míní… Ale já věřím, že všechno se děje z nějakého důvodu a má to tak být. Takže až na ten KET dojde, věřím, že to bude ten nejsprávnější okamžik pro miminko ![]()
@WmarliesW @audiomax No holkýýýý!!! To je bomba!!!
Moc gratuluju!!! To je krása! Ať vše pokračuje i nadále v pořádku ![]()
@audiomax Děkuju pěkně, že jsi poslechla můj pokyn, co jsem ti dala před odjezdem a po návratu tu na mě čekal tvůj náherný dálnicový testík
Mám z tebe takovou radost! Opatruj se hlavně! ![]()
@Bjetuš Gratuluju Matýskovi ke dvěma měsícům
To to letí, to koukám ![]()
@wallace nesmutni
chápu že to jednou za čas na člověka dolehne, je moc dobře že jsi odpočinula a hlavně zaměstnala hlavičku a chvilku přesměrovala myšlení na něco jiného. Půjdete na na genetiku a zase se bude vědět o něco více a v lepším případě se odhalí příčina proč dochází k biochemickému těhotenství. A imunologii ti budou dělat také?? Je důležité jí opakovat. To si myslím že by mohl být problém.
Já jsem právě volala o výsledky imunologie a něco se tam našlo, ale to co mi říkala sestřička po telefonu tak jsem tomu stejně prdlačku rozuměla, musím se objednat na konzultaci, jsem zvědavá jak malé dítě
![]()
Jen se teda musím vyplácat z virózy, pořád mě holka nechce opustit.
@wallace To Ti věřím holka… je mi to líto. Musíš stále věřit, stejně jako já. a přeji úspěšné vyšetření.
@Bjetuš Ty jo, už dva měsíce? No tak to teda letí. A jakej je malej Matýsek?
Je hodnej, spinká? Dej nám zase nějakou fotečku, at se můžeme pokochat. ![]()
Jo, já si taky myslím, že tak hrozný to se mnou nebude, i když mám velkou radost, když zjistím, že nevylezu z bytu a nemusím se malovat a česat
![]()
@wallace ach jooo, to mě mrzí, že duch vymizel
Ale uvidíš, že Vám pomůže genetika nebo ta imuno, je tam určitě nějakej malej zádrhel, že se fazolka neudrží. To se vyřeší a bude zase dobře neboj
![]()
Děkuju moc za milá slova, pořád ještě nevěřím, dokud neuslyším srdíčko a z caru mě pošlou k mojemu doktorovi. Ten strach a touha je tak veliká a svírající, však to holky znáte
![]()
Ahoj holky, tak jak se daří? My si udělali prodloužený víkend a od středy byli v termálech na Slovensku. Musím říct, že to byla paráda. Pořád bylo 30 stupňů. Dali jsme i výlet do Maďarska do Gyoru. Na pěší zóně tam mají hambatého vodáka, tak jsem ho ochmatala, co kdyby byl náhodou „kouzelný“ jako náš František
Včera jsme se vrátili a dneska jsem byla ráno na kontrole. Sliznice prý krásná, vajíček bude 10 až 15. Večer budu píchat Pregnyl a v úterý odběr ![]()
@Lentilkaaa83
drzim na utery palce at je vse v poradku a mas tam nejake vajickove sampiony ![]()