Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3465
28.9.16 08:43

@baluuu8 4-4-4 8o? To je masaker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
28.9.16 10:40

@Hakrajta Ano ano, masaker. :mrgreen: A kdyz jsem je ze začátku polykala tak to bylo uplne bezva, taková krásná kocovinka… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
28.9.16 19:21

@Soleil 11 - beru, asi fakt jo, prostě chtěl mít kompletní rodinku :palec:
Jsem moc ráda, že jsme se vzali tak narychlo a že to zatím tak krásně vychází.
A až tomu uvěřím na 100 % Ty budeš první zlatíčko, koho pořádně poplivu těhotenskýma bacilama. Já Tě v nich přímo vykoupu!!! :pankac: :hug:

@Hakrajta - Děkuju moc :hug: Do 12 tt? No nestraš :mrgreen: Já vlastně ani nevím jak se to po Ketu počítá? Holky nevíte? Když jsem Ket měla 13.9.???

@baluuu8 - Děkuju moc, moc :hug: Taky držím palečky, aby byl víkend vydařenej :hug:

@Hanka1982 - Hani, děkuju moc. Myslím, že s tím vybalováním a zařizováním mám na rok práce vystaráno :mrgreen: :mrgreen:

@medmenka - To víš, že Vás všechny poprskám a to pořádně, aby jsme všichni mohli založit uplně jinou diskuzi s jiným jménem!!! :*

@medmenka, @i007 - Holky děkuju moc, ještě tomu pořád nevěřím, ale strašně mooooc si to přeju. :think: :think:

@Mišule232 - Děkuju :hug: Budu se šetřit slibuju :* No co tak čtu diskuze, tak 14 dní po Ketu mám HCG docela vysoké, tak snad to nebudou dvojčata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Bjetuš - No já nemám strach, že bych se doma nudila, máme všechno v krabicích, takže práce mám nad hlavu, spíš že nebudu mít s kým promluvit, přece jen v práci jsem furt telefonovala, něco zařizovala, objednávala, musela jsem přemýšlet a makat ( koupele, zábaly, peelingy ) a doma už se vidím :mrgreen: mastný vlasy, nenamalovaná, tepláky, tlustý ponožky a bez podprsenky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
28.9.16 19:24

@baluuu8 - 12 utrošů za den??? No to je mazec, já dnes poprvé po třech, jsem jen doma u telky a mám pocit, že mám všechno na slipce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
29.9.16 08:23

Ahoj holky :mavam:
Prosim vas v pátek 7.rijna v 10:20h.mam byt na sale ohledne zakroku, který mi budou provádět a 10:40h. Uz ma probihat konzultace to bude nejaka rychla akce :think:
No a ja sem ted vytahla veskery ty papiry co nam naposledy dali jako žádost a informovany souhlas k vypsani o provedení..no a papiry tu mam dva jeden na provedeni HSK- hysteroskopie a ten drubej o provedeni HyCoSy 8o. mam jit pouze na jeden zakrok a nevim vlastně na co jdu :oops:
Ma to byt bez narkozy tak asi to hycosy? Jen ta tekutina a to je vse a ta hysteroskopie je kdyz vam i něco odstranuji uz pod narkozou? Ted sem z teho fakt jelen :(

Tak uz sem se tam dovolala a jdu na oboje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
29.9.16 11:22

@audiomax Neboj, jestli jsi zvyklá se „upravovat“, tak Ti to vydrží ;) Já pracovala jako servírka, takže taky pořád umytý vlasy, namalovaná (přece jenom jsem byla živa z dýžek :D )…myslela jsem, že na mateřský to budu flákat, zvlášť tady na chalupě… ale ne! Nesnesu mastný vlasy, lehce se maluju, teď mám i nalakovaný nehty. Jako občas si říkám, jestli nejsem trochu fiflena, ale na druhou stranu si nemyslím, že by matka s dítětem v domácnosti musela být ušmudlná, nenamalovaná strhaná ženská s mastnejma vlasama (když se tak necítí). Takže naopak si to doma užiješ! Budeš vybalovat, zařizovat a pečovat o sebe :palec:

Matýskovi jsou dnes dva měsíce. To je fofr. Na jednu stranu mám pocit, že ten šílenej porod byl včera a na druhou stranu už ani nevím, jakej byl ten život bez dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
29.9.16 12:35

Ahoj holky,

tak já jsem zase zpět :jazyk:
Dovča byla nádherná, jen to byl celkem maraton a strašně rychle to uteklo, jak jsme výletovali, ale byla to pecka :lol: Co my jsme toho viděli…
Přijeli jsme nad ránem a po probuzení na mě čekala nádherná zpráva - mojí sestřičce se narodil klučík. Sice o dva a půl týdne dřív, ale jsou oba v pořádku a malej je tak rozkošněj :srdce: Viděla jsem ho teda zatím jen na fotkách, protože mě při návratu skolila nějaká viróza a doteď ležím a smrkám a smrkám. Jak já se na něj už těším!! :srdce:

Jen teda z těch mým předodjezdových duchů opět nic nebylo :,( ještě dva dny sílily a pak začaly zase mizet :( To už prostě není normální, to už je potřetí, jen co vím, co jsem testovala :zed:
No nic, v pondělí jdeme do CAR na genetiku a spermiogram, tak se tam na vše vyptám a snad na něco přijdou, proč se to děje. Očividně se fazolka vždy na chvilku chytne a pak se jí u mě přestane líbit :,(

A navíc na mě dneska sedá splín, bývala bych měla dnes termín porodu, tak je mi tak nějak lítostivo :,( Ach jo…

Příspěvek upraven 29.09.16 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
29.9.16 12:36

Teda holky, vy drbničky :lol: :lol: :lol: :* Vás dočíst, to byl celkem záhul :lol: Už jste mi chyběly :hug:

@Izie Moc gratuluju, mladá paní :lol: :mavam: Doufám, že se vám svatba vydařila naprosto podle vašich představ a že si teď už spokojeně užíváte líbánky :*

@Lentilkaaa83 Držím moc palečky na stimulku a IVF! Ať máš hodně zdravých bojovníčků :hug:

@baluuu8 Mrzí mě ten váš odložený KET :( Holt člověk míní… Ale já věřím, že všechno se děje z nějakého důvodu a má to tak být. Takže až na ten KET dojde, věřím, že to bude ten nejsprávnější okamžik pro miminko :hug:

@WmarliesW @audiomax No holkýýýý!!! To je bomba!!! :dance: :dance: :dance: Moc gratuluju!!! To je krása! Ať vše pokračuje i nadále v pořádku :hug:
@audiomax Děkuju pěkně, že jsi poslechla můj pokyn, co jsem ti dala před odjezdem a po návratu tu na mě čekal tvůj náherný dálnicový testík :hug: :* Mám z tebe takovou radost! Opatruj se hlavně! :hug:

@Bjetuš Gratuluju Matýskovi ke dvěma měsícům :* To to letí, to koukám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
29.9.16 16:50

@wallace nesmutni :hug: chápu že to jednou za čas na člověka dolehne, je moc dobře že jsi odpočinula a hlavně zaměstnala hlavičku a chvilku přesměrovala myšlení na něco jiného. Půjdete na na genetiku a zase se bude vědět o něco více a v lepším případě se odhalí příčina proč dochází k biochemickému těhotenství. A imunologii ti budou dělat také?? Je důležité jí opakovat. To si myslím že by mohl být problém.

Já jsem právě volala o výsledky imunologie a něco se tam našlo, ale to co mi říkala sestřička po telefonu tak jsem tomu stejně prdlačku rozuměla, musím se objednat na konzultaci, jsem zvědavá jak malé dítě :think: :lol:
Jen se teda musím vyplácat z virózy, pořád mě holka nechce opustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
29.9.16 19:51

@Esíčko.85 hodně štěstí a ať ti to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
29.9.16 19:53

@wallace To Ti věřím holka… je mi to líto. Musíš stále věřit, stejně jako já. a přeji úspěšné vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
30.9.16 20:03

@Bjetuš Ty jo, už dva měsíce? No tak to teda letí. A jakej je malej Matýsek?
Je hodnej, spinká? Dej nám zase nějakou fotečku, at se můžeme pokochat. :*
Jo, já si taky myslím, že tak hrozný to se mnou nebude, i když mám velkou radost, když zjistím, že nevylezu z bytu a nemusím se malovat a česat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
30.9.16 20:08

@wallace ach jooo, to mě mrzí, že duch vymizel :,( Ale uvidíš, že Vám pomůže genetika nebo ta imuno, je tam určitě nějakej malej zádrhel, že se fazolka neudrží. To se vyřeší a bude zase dobře neboj :hug: :hug: :hug:
Děkuju moc za milá slova, pořád ještě nevěřím, dokud neuslyším srdíčko a z caru mě pošlou k mojemu doktorovi. Ten strach a touha je tak veliká a svírající, však to holky znáte :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
2.10.16 09:52

Ahoj holky, tak jak se daří? My si udělali prodloužený víkend a od středy byli v termálech na Slovensku. Musím říct, že to byla paráda. Pořád bylo 30 stupňů. Dali jsme i výlet do Maďarska do Gyoru. Na pěší zóně tam mají hambatého vodáka, tak jsem ho ochmatala, co kdyby byl náhodou „kouzelný“ jako náš František :D Včera jsme se vrátili a dneska jsem byla ráno na kontrole. Sliznice prý krásná, vajíček bude 10 až 15. Večer budu píchat Pregnyl a v úterý odběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
2.10.16 10:02

@Lentilkaaa83 :mavam: drzim na utery palce at je vse v poradku a mas tam nejake vajickove sampiony :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí