Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, děkuji za podporu. Tak to mám za sebou
. Přijela jsem tam o půl 8 a dovedli mě na pokoj. Tam jsem asi do čtvrt na 9 čekala. Pak mě sanitář převezl na sál a během 5 minut bylo hotovo. A to ještě ten sanitář na mě, jestli jsem s mamkou nedělala na jedné brigádě, že mu jsem povědomá
No a na sále doktor. My už jsme se viděli, že?
A to jsem ho viděla poprvé v životě
No pak jsem si 2 hodky poležela a pak si mě přítel odvezl. Cestou jsme se stavili na nákup a přinesl mi čoko medvídka od lentilek, co má malého medvídka v bříšku
Jinak prý je to časná blasta tak, jak má být. To druhé je opožděné, tak se počká do zítřka zda se bude mrazit. Přítel to bere s humorem a přirovnává ho k Rossimu a že prý teď jede warm up
Jinak musím říct, že v noci jsem skoro nespala, pořád jsem se budila a bylo mi na zvracení z nervů
@Lentilkaaa83 paráda, tak ať se blastička krásně zabydlí a tobě ať to nekonečné čekání do testování rychle uteče ![]()
@Kesssy Přeju ať jsi brzo fit.
Já mám tohle počasí taky ráda a podzim celkově - je to moje nejmilejší doba.. Vůně podzimu je prostě nádherná. ![]()
A dýňovou polívku si musím taky uvařit, je výborná.. ![]()
Já začnu zítra nový cyklus, tak za 21 dní by měl asi proběhnout ket. ![]()
@Lentilkaaa83 moc drzim palecky, at to vyjde, hezky odpocivej ![]()
@baluuu8 moc dekuji, telo si reklo ze chce vazne lezet, tak posloucham
jo presne, ta vune, hojnost vseho, ty barvicky…ja uz menzes dostala, tak jsem aspon doma a vezmu to pri jednom..tak to budu moc moc mackat palce, at se urodi - kdyz mame ten podzim ![]()
@Lentilkaaa83 No já tomu ananasu taky moc nevěřím, ale to bylo jediný, co jsem našla na netu, jak pomoct uhnízdění, takže jsem ho do sebe rvala jak vzteklá.
Každopádně ted bude náročných 14 dní, nic nedělej, odpočívej, papkej samé dobrůtky, třeba lentilkovýho medvídka.
![]()
@Izie - Já vím zlato, ale strach tam prostě je, však víš. Včera jsem to řekla rodičům, už jsem musela, stejně už asi tušili, protože u nás se pořád kořalkuje, když se sejdeme a vymlouvat se furt na něco, bylo divný. Tak jsme si všichni poplakali. Štěstím samozřejmě. ![]()
@baluuu8 - Tak to je super zprávička, 21 dnů uteče a přidáš se k nám.
![]()
@Lentilkaaa83 Ahojky
tak uuž to máš za sebou
,dneska sem na tebe myslela ráno, odpoledne a ted
přítel je milý s tím medvídkem
A jak se cítíš? Jak píšou holky odpočívat a myslet na hezký věci ![]()
@audiomax děkuji za příspěvek, teda ale ty sis prošla pěknýma nervama jak čtu, než se zadařilo
,fakt ženský sou stejně nejvíc nejsilnější na světe
a za každou novou bojovnici tu co otěhotní sem štastná kolikrát i bulím
moc ti to přeji, musí to být krásný pocit a taky strach, ale to už k tomu patří, těším se na další zprávy jak hezky rostete ![]()
@Mišule232 Ahojky, děkuji za zprávu
můžu se zeptat kde u vás byl problém, že se nedařilo? S lidima v práci dělat v kolektivu je těžký
a jestli pomlouvali potom co sis šla plnit svuj životní sen, tak sou zlý a vrátí se jim to
Hlavní je že se sen splnil a je k životu nepotřebuješ. Já se toho bojím, chystám si řeč jak to řeknu a už ted vím, jak budu nervozní a bude mě zle ![]()
@Bjetuš @Kesssy Holky děkuji ste zlaté ![]()
@audiomax dekuju,taky doufam, ze to pujde dobre, ted cekam na ms a pristi mesic hura na to
ale zacinam trochu stresovat, v rodine to vi moje mamka a pak rodice a segra manzela, ty uz se tak tesi, ze zacinaji koukat po detskym obleceni, tak jsem je musela ted o vikendu zklidnit at nepredbihaji, aby to nezakrikli
@Naomina my to taky meli s prestavkama, ale 5 let je uz sakra dlouho, ta moje blba endoska mi dava zabrat kazdej mesic, pri ms trpim jak zvire, ale laparku jsem odmitla, stejne nevim jestli by to pomohlo nebo ne a jen by se to cekani oddalilo, nabidli mi IUI s tim, ze to muze vyjit ale taky ne, tak jsme se rozhodli hned pro IVF, prece jen mi uz neni 20
@chilitos obrovská gratulace!!! máš Aničku přesně o dva měsíce mladší než naši Anetku
ať se vám holky daří
@audiomax
teda holka ty si mi dala. Držím pesti at už je vše v pořádku! Úplně sem se lekla. ![]()
@audiomax
teda holka ty si mi dala. Držím pesti at už je vše v pořádku! Úplně sem se lekla. ![]()