Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lentilkaaa83 Nic, jen se nechtěl podivat mamince do fotaku.
Super bude, ze bude mit Sigi kamose nebo kamosku v HK. ![]()
@Lentilkaaa83 Holka tak to naštve
, my máme od května nové auto tedy ne uplne nové ale v kvetnu kupované, někdo nám závidí tak nám celé auto objel klíčem, rýha jak kráva, jsem pěkná naštvaná protože auto stojí v blízkosti kamer a ty náhodou nešli…
Jinak gratuluji k duchovi
Dnešek ti vynahradí včerejšek ![]()
@sova-sovička ani nevíš jak tě chápu… můj chlapák taky musel dorůst a dospět do stavu kdy byl připraven se stát tátou
a boj to byl velký a naštěstí se zadařilo sice po nějakém tom roku… Tobě přeji aby se to zadařil co nejdřív
jak dlouho se snažíte?
@Terajsek panečku jak Sigoušek krásně roste
pěkný chlapák se z něho klube ![]()
Berusky moje!
vidim ze tady tehotnite beze me jako na bezicim pasu, asi to ma neco pozitivniho ze tu ted nejsem.
strasne mi chybite. Ta prace me se.re holky to si neumite predstavit. ![]()
@Gilmorka dekuju beru.
tebe uz jsem „nevidela“ ani nepamatuju. Jak se vam dari???
@audiomax jeziiis marjaaa to je krasnej pulecek!!
strasne moc gratuluju ke kontrole, to je proste jak z pohadky. Davej na sebe holka moja moc pozor. ![]()
@Izie zlato bylo to vase prvni spermio? Doporucuju za 2-3 mesice dalsi, kontrolni. Obnovuji se ca. po 70 dnech. Neumim si predstavit ze jsi 2× rychle otehotnela ze zazraku, mozna byl nemocny nebo tak neco, my mame nekolik spermio a posledni bylo uz fakt slusne. At zobe vitaminy, ja verim ze ty budes mit pupek driv nez my ozdobime vanocni stromek.
![]()
@Lentilkaaa83
prcni pokus a hned to vyslo. Fakt dobre ze jsem rychle zasla z mobilu, to jsou uzasny zpravy. Potichu gratuluju a dej sem nejakyho ducha at se pokocham. ![]()
@Lentilkaaa83 - Potichounku gratuluji
Ať čárečka krásně sílí ![]()
@Terajsek - To je miláček prostě nej, nej, nej
Jako já jsem chtěla vždycky holčičku, v rodině máme samé holky a jsou prostě nejlepší, ale když vidím toho božího úžasnýho Sigouška, tak já snad změním názor nebo co.
![]()
@Soleil 11 - Berunko moje, děkuju moc, taky nám tu chybíš, nechceš změnit práci?
@Izie - Zlato, jak je? To bude dobré uvidíš
![]()
Mršky se vymění za pár týdnů a přidáš se ke mě, uvidíš.
![]()
@Soleil 11 @audiomax holky moje zlatý, moc vám děkuji, že na mě tak myslíte
. Včera jsem byla u doktora a vyjádřil se tak nějak, že jeho kolega je trochu mimo, protože i když má chlap horší spermio, tak i to stačí k oplodnění. Máme na to zapomenout
. Sice má brát vitamíny, ale nemáme se vůbec stresovat.
Takže dnes jsem 34 DC, mrcha stále nikde..
Mám počkat do konce měsíce, zkusit si udělat test (vtipálek
), jít na vyvolávačku a po mrše začít zobat Clostík, na který už mám recept. Dle mých výpočtů by měla přijít (teda v úplně nejhorším případě) nejpozději kolem 15.11. a pak hurá na to
Ale nějak nevěřím tomu, že by nám to vyšlo hned první měsíc..
@audiomax pořád sleduju, jak se máš, co prožíváš, jak se těšíš…Jen už jsem z toho všeho nějaká unavená, vyčerpaná. trvá to už moc dlouho
Navíc mám teď nějaký blbý období, začalo to pupínkama na obličeji, do toho se mi hrozně zhoršili vlasy, jsem unavená, bez nálady..včera jsem spala už po 8. No, musím se z toho nějak dostat
.
Jsem moc ráda, že ti to vyšlo, hrozně moc si to zasloužíš
![]()
@WmarliesW @Mišule232 Holky dekuji, je to mazec, roste jako z vody. ![]()
@Izie beru, to je tím podzimem a tak nějak všechno se to nakupí víš. Já to ted taky tak měla, jeden den totální depka, celej den jsem jen řvala, sama v bytě, nikoho tu neznám, nemůžu gruntovat, je mi blbě, bolí mě břicho, no depka jak kráva. Zase bude líp. Navíc to Tvoje spaní v 8, nebylo to už jednou??? ![]()
Doktor má naprostou pravdu, ten předtím Vás akorát vyděsil. Pročítalas nějaký vitamíny?
Jinak já ještě pořád to nemám na 100%, ale už se k tomu blížím. Je to velký strach, tomu uvěřit. V pondělí si jdu pro průkazku, tak třeba až to bude černý na bílém ![]()
@audiomax Dekuji beru, je fakt, ze klukům nemůžeš delat culicky, dávat sukynky, ale i tak bych nemenila. Uzasnejsiho syna jsem si prát nemohla.
Sam si hraje, rad se mazli a je hrozne ukecaný. Porad se směje.
Chlap se uz nemuze dočkat, az s nim v zimě bude odklízení sníh v honu.
Podle mne, je úplně jedno zda to bude holčička ci kluk, hlavně aby to bylo zdravé.
![]()
@Terajsek To máš pravdu
Hlavně, ať je, a je zdravé. Ale u nás jsou ty holky fakt preferovaný. Můj taťka je šílený fotbalista a sportovec celkově a celý život chtěl kluka a má dvě dcery a 4 vnučky
a všichni jsme totální nemehla na sport. Tak si myslím, že to asi já rozčísnu prvním klukem
Můj tajný tip. Tak se necháme překvapit.
![]()
@audiomax ale ty už máš vyhráno
, žádný negativní myšlenky
. Ale chápu, že po svých zkušenostech máš strach věřit. Tvůj bojovníček je úplně v pořádku, vem si kolika testy musel projít, aby ho doktoři schválili jako jediného možného ![]()
Budeme pořizovat Selzink a Lepikon (to je podle výzkumu z poslední doby, kdy doktoři přišli na to, že nějaká část rajčat je hrozně vhodná
).
Já už žádný příznakům nevěřím, je to tím počasím.
Nic si nedělej, že tam nikoho neznáš. Já se přestěhovala už před rokem a jsem na tom stejně. Ale je to asi tím, že práci mám v jiným městě a veškerý čas trávíme s manželem spolu. Takže znám jen jeho kamarády a jeho rodinu