Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2833
18.10.16 16:36

@Lentilkaaa83 Nic, jen se nechtěl podivat mamince do fotaku. :-D Super bude, ze bude mit Sigi kamose nebo kamosku v HK. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
18.10.16 19:13

@Terajsek :srdce: no to je už chlapák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.10.16 20:20

@Lentilkaaa83 Holka tak to naštve :), my máme od května nové auto tedy ne uplne nové ale v kvetnu kupované, někdo nám závidí tak nám celé auto objel klíčem, rýha jak kráva, jsem pěkná naštvaná protože auto stojí v blízkosti kamer a ty náhodou nešli…
Jinak gratuluji k duchovi :) :dance: :* Dnešek ti vynahradí včerejšek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.10.16 20:25

@sova-sovička ani nevíš jak tě chápu… můj chlapák taky musel dorůst a dospět do stavu kdy byl připraven se stát tátou :) a boj to byl velký a naštěstí se zadařilo sice po nějakém tom roku… Tobě přeji aby se to zadařil co nejdřív :) jak dlouho se snažíte?

@Terajsek panečku jak Sigoušek krásně roste :) pěkný chlapák se z něho klube :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
19.10.16 08:01

Berusky moje! :mavam: vidim ze tady tehotnite beze me jako na bezicim pasu, asi to ma neco pozitivniho ze tu ted nejsem. :mrgreen: strasne mi chybite. Ta prace me se.re holky to si neumite predstavit. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
19.10.16 08:04

@Gilmorka dekuju beru. :hug: tebe uz jsem „nevidela“ ani nepamatuju. Jak se vam dari???

@audiomax jeziiis marjaaa to je krasnej pulecek!! :srdce: strasne moc gratuluju ke kontrole, to je proste jak z pohadky. Davej na sebe holka moja moc pozor. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
19.10.16 08:07

@Izie zlato bylo to vase prvni spermio? Doporucuju za 2-3 mesice dalsi, kontrolni. Obnovuji se ca. po 70 dnech. Neumim si predstavit ze jsi 2× rychle otehotnela ze zazraku, mozna byl nemocny nebo tak neco, my mame nekolik spermio a posledni bylo uz fakt slusne. At zobe vitaminy, ja verim ze ty budes mit pupek driv nez my ozdobime vanocni stromek. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
19.10.16 08:09

@Lentilkaaa83 8o :dance: :dance: prcni pokus a hned to vyslo. Fakt dobre ze jsem rychle zasla z mobilu, to jsou uzasny zpravy. Potichu gratuluju a dej sem nejakyho ducha at se pokocham. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.10.16 08:45

@Lentilkaaa83 - Potichounku gratuluji :hug: :hug: Ať čárečka krásně sílí :hug:

@Terajsek - To je miláček prostě nej, nej, nej :* :* :* :* Jako já jsem chtěla vždycky holčičku, v rodině máme samé holky a jsou prostě nejlepší, ale když vidím toho božího úžasnýho Sigouška, tak já snad změním názor nebo co. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Soleil 11 - Berunko moje, děkuju moc, taky nám tu chybíš, nechceš změnit práci?

@Izie - Zlato, jak je? To bude dobré uvidíš :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Mršky se vymění za pár týdnů a přidáš se ke mě, uvidíš. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
19.10.16 09:02

@Soleil 11 @audiomax holky moje zlatý, moc vám děkuji, že na mě tak myslíte :hug: :hug: :hug:. Včera jsem byla u doktora a vyjádřil se tak nějak, že jeho kolega je trochu mimo, protože i když má chlap horší spermio, tak i to stačí k oplodnění. Máme na to zapomenout :mrgreen:. Sice má brát vitamíny, ale nemáme se vůbec stresovat.
Takže dnes jsem 34 DC, mrcha stále nikde.. :roll: Mám počkat do konce měsíce, zkusit si udělat test (vtipálek :mrgreen: ), jít na vyvolávačku a po mrše začít zobat Clostík, na který už mám recept. Dle mých výpočtů by měla přijít (teda v úplně nejhorším případě) nejpozději kolem 15.11. a pak hurá na to :pankac: Ale nějak nevěřím tomu, že by nám to vyšlo hned první měsíc..
@audiomax pořád sleduju, jak se máš, co prožíváš, jak se těšíš…Jen už jsem z toho všeho nějaká unavená, vyčerpaná. trvá to už moc dlouho :( Navíc mám teď nějaký blbý období, začalo to pupínkama na obličeji, do toho se mi hrozně zhoršili vlasy, jsem unavená, bez nálady..včera jsem spala už po 8. No, musím se z toho nějak dostat :D.
Jsem moc ráda, že ti to vyšlo, hrozně moc si to zasloužíš :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
19.10.16 09:18

@WmarliesW @Mišule232 Holky dekuji, je to mazec, roste jako z vody. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.10.16 09:20

@Izie beru, to je tím podzimem a tak nějak všechno se to nakupí víš. Já to ted taky tak měla, jeden den totální depka, celej den jsem jen řvala, sama v bytě, nikoho tu neznám, nemůžu gruntovat, je mi blbě, bolí mě břicho, no depka jak kráva. Zase bude líp. Navíc to Tvoje spaní v 8, nebylo to už jednou??? :hug:
Doktor má naprostou pravdu, ten předtím Vás akorát vyděsil. Pročítalas nějaký vitamíny?
Jinak já ještě pořád to nemám na 100%, ale už se k tomu blížím. Je to velký strach, tomu uvěřit. V pondělí si jdu pro průkazku, tak třeba až to bude černý na bílém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
19.10.16 09:22

@audiomax Dekuji beru, je fakt, ze klukům nemůžeš delat culicky, dávat sukynky, ale i tak bych nemenila. Uzasnejsiho syna jsem si prát nemohla. ;) Sam si hraje, rad se mazli a je hrozne ukecaný. Porad se směje. :) Chlap se uz nemuze dočkat, az s nim v zimě bude odklízení sníh v honu. :mrgreen: Podle mne, je úplně jedno zda to bude holčička ci kluk, hlavně aby to bylo zdravé. ;) :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.10.16 09:26

@Terajsek To máš pravdu :hug: Hlavně, ať je, a je zdravé. Ale u nás jsou ty holky fakt preferovaný. Můj taťka je šílený fotbalista a sportovec celkově a celý život chtěl kluka a má dvě dcery a 4 vnučky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a všichni jsme totální nemehla na sport. Tak si myslím, že to asi já rozčísnu prvním klukem :mrgreen: Můj tajný tip. Tak se necháme překvapit. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
19.10.16 09:31

@audiomax ale ty už máš vyhráno :pankac:, žádný negativní myšlenky :cert:. Ale chápu, že po svých zkušenostech máš strach věřit. Tvůj bojovníček je úplně v pořádku, vem si kolika testy musel projít, aby ho doktoři schválili jako jediného možného :hug:
Budeme pořizovat Selzink a Lepikon (to je podle výzkumu z poslední doby, kdy doktoři přišli na to, že nějaká část rajčat je hrozně vhodná :mrgreen: ).
Já už žádný příznakům nevěřím, je to tím počasím.
Nic si nedělej, že tam nikoho neznáš. Já se přestěhovala už před rokem a jsem na tom stejně. Ale je to asi tím, že práci mám v jiným městě a veškerý čas trávíme s manželem spolu. Takže znám jen jeho kamarády a jeho rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí