Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Izie Potichoucku se Sigouškem gratulujeme.
To je krásná zprava a krasne //. Ted uz to proste musí vyjít, do třetice všeho dobrého. ![]()
Holky, ja mam za Vás takovou radost, ze se to tu tak hezky rozrůstá. ![]()
@Terajsek tak když mi i Sigoušel miláček přeje štěstí, tak by to snad měla sakra vyjít
. Ale jak jsem psala, už jsem opatrná a pro svojí vlastní ochranu se raději neraduju…
Je fakt paradox, že mi to vychází skoro na chlup stejně s loňským rokem ![]()
@Izie Tak to si piš, ze to vyjde.
Sigoušek chce nove kamose a kamosky. A za 20 mesicu bude Tvůj prcek takto radit v balonkach.
![]()
@destovakapka já teda trochu chápu toho doktora, hodnota 18 opravdu není skoro pozitivní, do 10 se vlastně bere, že ani nejde o těhotenství.
Asi spíš biochemko, to se stává hrozně často. Já to beru tak, že pokud začnu krvácet na začátku, tak tělo ví co dělá a určitě bych neběžela na pohotovost. Je to tvrdý, ale pravda.
Sama si teď počkám až do půlky listopadu, dřív nikam nejdu ani náhodou. Všechno je hrozně malý a doktoři tě pak zbytečně děsí…
Holky tak jsem zkusila poslední test před pondělní krvi. Už není ani potřeba svítit aby byla vidět
tak doufám ze v pondělí budou samé dobré zprávy. Teprve pak pořádně uverim ![]()
@Naomina já už kadeřnici zrušila. Musím barvit co 4 týdny a fakt nemám na to každý měsíc platit dalších skoro 500. Tak si koupím barvu v akci za 70 Kč a nabarvim sama ![]()
Výsledky z krve z pohotovosti jsou negativní. Je to zajimavé že jeden den je to pozitivni a na druhy den negativní.
@medmenka Jejda tak to mě mrzí, co Tě trápí za nemoc prosímTě? Nedá se to vyřešit něčím jiným než antibiotiky? Těm já se vždycky bráním. Ale někdy to nejde, já vím. No právě ty myšlenky co se honí v hlavě jsou nejhorší. To Tě pak napadá spoustu věcí co? ![]()
@Izie - Beru, ani nevíš, jak moc Tě chápu, ale trošku radovat se můžeš. Děkuji moc za fotečky, jste krásní, jak budu mít chvilku, tak Ti taky pošlu. Co manža, co říkal?
@Lentilkaaa83 - Moc krásný testík
Budu v pondělí držet palečky. ![]()
@Izie moc moc gratuluju a drzim a mackam vsechny palce, at je vse ok
![]()
@Lentilkaaa83 taky moc moc gratuluji a mackam vse co mam ![]()
@audiomax holka chapu, je to tezke, zvlast jeste ten podzim do toho. Kdyz to nejde, tak to nejde, nema cenu lamat to pres koleno. Ale vzdycky se da neco zkusit - treba zapatrat, co te bavilo driv nebo v detstvi a oprasit to. Nebo mne pomuze pustit si nejakou hudbu co jsem poslouchala v puberte ![]()
Jinak ja jsem vykurovana, zvladla jsem to bez atb takze bezva. Uz probehla i ovu tak se zas tesim co bude ![]()
@audiomax tak nejdříve jsem měla nějakou virózu s horečkami a nakonec s toho byl zápal plic, který se mě držel a nechtěl se nechat zničit a jako bonus mám zánět dutit a zánět středního ucha.Jde to všechno postupně za sebou v jednou tahu. Tak snad už to nebude pokračovat něčím dalším. No já antibiotika také nikdy nechci, je mi po nich vždy špatně od žaludku a pak mám s toho i gynekologický problém, také jsem dneska vzala lékárnu útokem a nakoupila jsem si probiotika jak vrchem tak i spodem
Bylo mi doporučeno po tom koktejlu antibiotik počkat se stimulací než se tělo vyčistí. Mám i špatné jaterky ![]()
@Soleil 11 zlato taky nám tu chybíš
ale ja fajn že občas za námi zavítáš
. jak se máš a co baráček?
@Lentilkaaa83 ju krásná čárečka
gratuluji
ten tak dál ![]()
@medmenka Beru
už 12 let? to strašně dlouhá doba
, ani nevím co napsat je mi to moc líto
, musí to být pro tebe těžký číst tady samý pozitivní testy a fotečky dálnic
. Moje snažení bylo o proti tobě nic ale bojovníčka mám.
@audiomax co to tu čtu? nejsi štastná v novém hnízdečku?
ale to se určitě zlepší neboj
, vcelku vím co prožíváš, já jsem doma od července a pěkně mi hrabe, nechápu proč těhule májí vycházky
, taky jsem doufala že budu chodit do práce a nebudu muset trčet doma a řešit blbosti - i když jsem na jednu stranu ráda že nemusím být v práci mezi pipinami
,stále nemáme dodělaný byt a už na mě doléhá pocit že do prosince to nestihneme udělat…
@Izie super
![]()
@destovakapka bohužel musím souhlasit s dr, hodnota 18 není ještě bráno jako těhu, jelikož dělám (teda dělala) ve zdravotnictví tak vím že tyto hodnoty byli braný že nejsi těhotná a čekalo se jestli se hodnota nezvedne…je to kruté ale je to tak no
.Je mi to líto
![]()
@Lentilkaaa83 je to tam
na pondělí posílám ![]()
Holky, nějak nestíhám
, ve čtvrtek kontrola ve 30 tt a máme už 1840 g což jsme ráda protože už konečně rosteme
. jen mě postihnula děsná depka že nic nestíhám že byt nebude do prosince hotový
. Chlapovi jsem to říkala ale prý zbytečně hysterčím
. Nejvíc mě ubíjejí ty zatracený vycházky, měla jsem už dvakrát kontrolu, sice už pomalu budu nastupovat na mateřskou ale stejně
. Pořád jsem unavená, v noci nemůžu spát bud kopeme nebo se vzbudím a koukám do stropu a nemůžu spát takže jsem pak mrzutá a protivná. Jsem na odstřel
.