Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
23.10.16 20:09

@medmenka ahojky :mavam: až začneš se stimulací přemýšlíš o tom kolik embryjek si pak necháš zavést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
23.10.16 20:13

@Lentilkaaa83 :srdce: Kráása :srdce: :dance: zítra na tebe budu myslet :srdce: to tak letíí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.16 20:25

@Naomina bylo to těžké když jsme o ní přišli, ale mám na ní moc krásné vzpomínky. Bohužel zahrádku nemáme zatím jsme v bytě, ale je tady možnost vyrazit do přírody. Dneska jsem také šla aspoň na 20 min ven do lesa i když jsem se teda bála aby mi nepřišla kontrola, protože nemám vycházky. :?
Tak když je trochu jiný průběh než normálně tak naděje je ;) držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.16 20:26

@Esíčko.85 ahojky :mavam: asi bych šla zase do dvou, ale záleží kolik jich zůstane po PGS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
23.10.16 20:38

@medmenka jo jo kolik jich zůstane po PGS, pak se uvidí. Děkuji. Mě právě čeká první ivf a pořád na to myslím a přemýšlím, když by byly dvě tak jestli dvě nebo jedno. Mám strach z dvojčátek, ale když by byla, tak by se to muselo zvládnout, hlavně aby byla zdravá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.16 20:49

@Esíčko.85 přesně tak, důležité je aby bylo všechno v pořádku. Je jasná že těhotenství dvojek je mnohem rizikovější a pak je to i náročnější, ale já bych byla zase na jednu stranu ráda kdyby se povedla dvojčátka, protože je mi jasné že na další plození už by nedošlo, hlavně z důvodu věku.
Tak jsem zvědavá jak se nakonec rozhodnete kolik budeš nechávat zavádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.10.16 20:51

@medmenka tak moc Ti to přeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.16 20:55

@Ginuš děkuji jsi zlatá :hug: :hug: ty jsi pro mě také velká motivace že je důležité se nevzdávat i po pádu se zvednout a zatnout zuby a bojovat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.10.16 20:57

@medmenka musí to vyjít. Prostě sny se mají plnit :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
23.10.16 21:07

@Naomina ahojky, ja jsem dnes 18DC a ovu byla 13DC, to je hezky jak to mame podobne ;)
Jinak do te knihy jdi, ja ji teda necetla, ale co jsem slysela a cetla od tech co ji cetli, je to urcite skvela inspirace. Ja poslednich cca 9 mesicu nedelam nic jineho nez ze se zameruji na sebe a menstruacni cyklus a neuveritelne se mi to vyplaci, vidim na sobe obrovskej posun. Uz mam pocit, ze telo je partak a porad se posunuji dal. Ma to spoustu dalsich benefitu (treba jsem si zacala mnohem vic uzivat sve zenstvi a citim v sobe hrozne silne zenskou energii a reaguje na to i okoli…a taky na me vypadal nekolik kostlivcu z minulosti, ktere jsem si v sobe poresila a jsem vdecna za to, ze jsem to mohla udelat predtim nez v sobe budu nosit detatko, protoze citim ze to tak bude cele mnohem snadnejsi) takze za me urcite doporucuju. Ma potencial posunout te dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
23.10.16 21:31

@Kesssy děkuji :kytka:
jo máme to podobný, ale bohužel jak jsem psala, cítím příznaky brzy :cert: a tak s tím už i raději počítám. :cert: tak hodně štěstí a napíšeme si!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
23.10.16 21:32

@medmenka Nevzdávat se, to je ono! Čestvý vzduch ti udělal určitě dobře. Pro mě je taky někdy těžký ráno vstát a jít prostě do toho nového dne…ale přesto se nevzdávám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
23.10.16 21:50

@Naomina ok, diky taky ti moc drzim palce - je to zajimave, ale me taky poboliva podbrisek. Ale mne to prave prijde brzy na menzes, tak jsem si vymyslela teorii, ze budu mit dvojcatka a ted se oba zavrtavaji :mrgreen:
No uvidime, ale chapu to, ze znas sve telo nejlip ty sama…tak se drz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
24.10.16 08:40

@audiomax tentokrát to snáším opravdu špatně. Celý víkend jsem byla v posteli, hrozně se mi motá hlava, všechno mě dráždí na zvracení. Včera jsem to už nedala a oběd šel ven. A k tomu ještě šílená nechuť k jídlu…
V práci jsem úplně zbytečná, vůbec nevím, jak to zvládnu, aby si toho nikdo nevšimnul :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
24.10.16 14:07

Holky tak jsem právě volala na výsledky.. Krev ke pozitivní :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie