Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
359
30.10.16 20:56

@Naomina do iui uz nepujdeme, chci uz do ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
30.10.16 21:34

@baluuu8 super :) budu držet palečky :hug:

@wallace :( takže stále nevíte kde je zádrhel? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
31.10.16 08:57

@wallace já se cítím naprosto šíleně, v životě mi nebylo hůř. Až si říkám, že to snad ani není normální. Stav „žaludek na vodě“ je u mě naprosto normální…
A budou vám dělat i imunologii? Ty přece míváš hodně často před ms duchy, ne? Možná máš v sobě nějaký protilátky, že to nikdy nevyjde…
@Lentilkaaa83 a kdypak se chystáš k doktorovi? Já už jdu ve čtvrtek a šíleně se bojím, myslím, že je to moc brzy, ale chce mě vidět. Dnes bych mohla být cca. 5+3, ale jen hádám :nevim:
A víš co, hrozně ti závidím, že ti nic není. Važ si toho…
@audiomax hrozně :cert:. Celý tři dny jsem proležela v posteli. Vstávala jsem jen na záchod. Zjistila jsem, že když se min. hýbu, tak nezvracím, jen mi je blbě…Tak alespoň něco, malá výhra. Ale dnes už jsem v práci :(. Pokud by to ve čtvrtek dobře dopadlo, tak bych možná zvážila neschopenku, takhle jsem úplně k ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
31.10.16 09:01

@Izie Takže zázvorový lízátka nepomohly… :( Ty jsi chudina, takový masakr… Ta neschopenka by fakt asi nebyla od věci. Držím pěsti ať je ti líp. :srdce: A ve čtvrtek očekávám dobré zprávy. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
31.10.16 09:03

@audiomax @Mišule232 @WmarliesW Děkuju holky. :hug: :hug: :hug: Věřím drobečkům, že to zvládnou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
31.10.16 09:12

@baluuu8 upřímně ani na zázvorový lízátka nedošlo. V práci si to nemůžu dovolit. Stačí, že jsem si koupila kolu a teď jí piju. Já, která vždycky pije jen čistou vodu..
A jak se cítíš? Ještě je asi brzo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
31.10.16 09:26

@Izie Tak snad aspoň ta Cola trochu uleví. :hug: Já zatím nic… Píchá mě občas podbřišek, spíš pravý vaječník, ale jinak nic moc nepozoruju.. Pořád se povaluju a pospávám… Ale zítra už taky mažu do práce.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
31.10.16 09:38

@baluuu8 víš co, užívej si, že ti nic není. Já už jsem vlastně potřetí těhotná, a nikdy mi nebylo tak zle jako teď. Taky to samozřejmě nedopadlo…teď procházím peklem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
31.10.16 09:44

@Izie Věřím že teď je to předzvěst šťastného konce. :srdce: Drž se. :hug: Třeba ti ve čtvrtek doktor něco poradí nebo předepíše. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
31.10.16 10:46

@wallace dekuju beru ze na me myslis. :srdce: nakukuju, mam ted volno. Vceta jsme prijeli z Ceska. Ozvu se vic brzy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
31.10.16 10:48

@Izie :srdce: :srdce: zlato uzasne zpravy. Tichounce gratuluju. Musela jsem odejit odsud aby se tu tehotnelo. :mrgreen:

A vsem vam hoky palce po transferech a pri stimulacich a Medmenko tobe brzy uzdraveni. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
31.10.16 12:09

@Izie vůbec ti tvoje stavy nezávidím. Na druhou stranu se právě bojím aby vše bylo ok. Teď jsem byla na pauze venku a měla jsem nutkání koupit test abych se mrkla jestli tam furt čárka je. K dr jdu až 8. Ještě týden vydržet dle MS bych měla být 6+4 ale dle ivf netuším. Každý tvrdí něco jiného @Baluuu mě dole poboliva doteď občas. Naposledy včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
31.10.16 13:02

@Lentilkaaa83 hele vůbec neplaš s dalšíma testama. Ta dálnice už nebude větší :mrgreen:. Naopak, užívej si, že ti nic není a můžeš normálně fungovat.
Mě se potvrdilo to, že když jsem v klidu, tak nezvracím, jen mám žaludek na vodě. Dnes jsem musela do práce, ale tak 60% pracovní doby strávím na záchodě :? Už nemám ani co zvracet, jedla jsem naposledy včera oběd :( Jsem z toho šíleně vyčerpaná, ale musím to nějak zvládnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
31.10.16 15:49

@Soleil 11 Taky jsme v práci přešli na nový systém a popravdě lezu domů denně večer a doslova po hubě :-( Místo, abych po odpoledních chodila nasávat energii mezi žlutý a červený stromy, na což jsem se tak těšila, miluju podzim, tak večer po tmě klušu domů a ty barvy si k tomu jen představuju… :zed:

@Izie Moc mě mrzí, že je ti tak zle, ale zase jsi říkala sama…předchozí těhotenství nic, proto věřím tomu, že teď se tam malý pořádně zakousl a už s tebou pěkně mává a vše bude v pořádku! :hug:
Jj, po genetice zase nevíme nic, je sice krásný, že jsme zdraví, o tom žádná, ale… :nevim:
Já právě myslela taky na tu imunologii, právě kvůli těm duchům, ale Dr. řekl že genetika, když jsem mu to přednesla jako problém… No nic, teď stejně nestíhám nic, natož doktory, Teď jsem si aspoň odchytila ovulaci testama… Musím počkat, až se nám to trošku zklidní teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
31.10.16 16:55

@wallace ono je to bohužel u většina léčených páru že se ani nic nenajde a stejně se nedaří, ale imunologie by byla určitě fajn udělat, se divím že ti jí neudělali :think:
Také miluji podzim jak je krásně barevný, ale já se na něj zase v současnou dobu koukám jen z okna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí