Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
1.11.16 13:17

Tak já holky zítra nastupuji do nemocnice, antibiotika na mě nezabírají, čekám na výsledky jaterních testů a asi to vypadá na infekční mononukleózu. Mám prý totálně odbouranou imunitu :zed: takže mi je naprosto jasné, že se zase všechno hrozně protáhne. Tělo už toho má asi opravdu plné zuby. Tak si jdu udělat radost a koupit nějakou pěknou knížku ať mám co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
1.11.16 13:23

@medmenka ježkovy voči, si to fakt „užíváš“ Držím pěsti ať se mono nepotvrdí a je to něco méně vážného. Hlavně at jsi brzo fit. No tak časem jim to řeknu, ale teď je ještě fakt brzy. Navíc jim je po tom prd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.11.16 13:36

@Lentilkaaa83 děkuji, já už jsem totálně odevzdaná, už se tomu fakt musím smát, původně to byla jen viróza a pak už to jelo: zápal plic, zánět dutin a středního ucha, angína a to se nelepší ba naopak, tak podezření na mono. A to jsem stihla vše od 26.9.

To máš naprostou pravdu že sousedům do toho nic není, ale podle mé zkušenosti sousedi vše vědí pomalu dřív než já. :mrgreen: Já jsem se na sebe už dozvěděla takových věcí.. 8o nebyla jsem na tohle nikdy zvyklá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
1.11.16 14:37

@medmenka jaj ženská, co se to s tebou děje 8o. Snad tě v nemocnici dají do kupy :hug:. Kamarádka jako dítě měla mononukleózu a bylo to příšerný. Taky dlouho v nemocnici a pak ještě nějaká šílená několika měsíční dieta. Hlavně ať tě dají do kupy a můžeš jít do dalšího IVF, i kdyby to mělo být až z jara, hlavně ať jsi v pořádku…
@Lentilkaaa83 já jsem ještě nic takovýho řešit nemusela. O mě se celkově ví, že nepiju :lol:, což je teď výhoda.
Jinak mám dneska první de po dlouhý době, kdy je mi docela ok. Dneska jsem jen 2 x :poblion: :pankac: :pankac: :pankac:. Ale šíleně mě bolí záda. A taky se začínám hrozně moc bát prohlídky ve čtvrtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.11.16 14:50

@Izie já už jsem jí za mlada měla, také jsem s ní ležela v nemocnici, ale to jsem nemohla ani polykat a špatně se mi dýchalo jak jsem měla oteklé mandle. Dieta mi ani moc nevadila, jen mě v tu dobu štvalo, že jsem nemohla pít s kamarády když jsem se šla bavit, bylo mi 19 :lol: No snad už se to zlomí a bude dobře.
Tak to držím palce ať ty nevolnosti polevý, musí to být mazec co? Ale zase si musíš říkat že aspoň víš že tam bobek je. Na čtvrtek ti budu strašně moc držet palce :palec: :palec: ať je všechno v naprostém pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
1.11.16 14:58

@medmenka právě, že vůbec nemám pocit „že by tam prcek byl“. Cítím se absolutně netěhotně. Nějak se stou myšlenkou nemůžu sžít, že by ve mě rostl nový človíček. Nevím, jestli ostatní ženský mají nějaký zvláštní pocity, ale já rozhodně ne. Ty nevolnosti mi nějak nevadí, jen jsem z nich slušně vyčerpaná..
Budu na tebe myslet, snad budeš zase brzo fit :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.11.16 15:41

@Izie tak ono asi v té první fázi těhotenství toho moc kromě nevolností a pobolívání břicha nepoznáš že se něco uvnitř děje. Ale on tam bude, já tomu věřím… :hug: :hug: už jen jak je ti takhle zle je vidět, že hormon hcG pěkně roste a pulečkovi se u tebe pěkně bydlí. ;)
Jinak moc děkuji, já na tebe také budu moc myslet a pozitivně těhule :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
1.11.16 17:24

@medmenka Držím pěsti, ať tě dají v nemocnici dohromady. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
1.11.16 18:18

Ahoj holky, tak mám další kontrolu v Car za sebou a další mám v pátek. Doktorka mi řekla že jsem opravdu byla těhotná, že to poznala z ultrazvuku že tam viděla malinkou tečku, bohužel prý to odešlo s MS (bylo to prý biochemické těhotenství).Děloha se prý vyčistila a prý mi roste nebo se dělá nová sloznice.DF na pravé straně mám 12mm. Prý mi folíci pěkně rostou i bez clostíku. Že se můžeme snažit dál. Že tady jde prý vydět že otěhotnět můžu. Přitom že v záři bylo v plánu že pokuď neotěhotním tak že se naplánuje IUI, já otěhotněla ale potratila a IUI asi posunují, že tomu davají šanci ještě přirozeně, když jsem přirozeně otěhotněla. V srpnu jsem brala clostík, v září jsem dostala injekci pregnyl, v říjnu jsem zas brala clostík tak jsem nadopovaná hormonama. Kolegyňka v práci se mě ptala asi jsem prý nepřibrala, mě to nepřipadá že jsem přibrala ale stalo se někomu že by po clostíku a pregnylu přibral? Jiná koleňka mi zas říkala že se mi zvědčily prsa, mě taky připadají pořád stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.11.16 19:20

@baluuu8 moc děkuji :hug: já doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
1.11.16 19:24

Holky, držte se všechny! Denně dočítám a držím Vám palce! Já jsem bohužel snášela tuto MS moc špatně, jak fyzicky, tak psychicky. Dnes jsem si musela něco koupit a celkově musím hodit směr jinudy, jinak se asi zblázním! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
1.11.16 19:33

@Naomina :hug: :hug: :hug: Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.11.16 19:46

@Naomina Jak já ti rozumím :hug: ono bude zase dobře neboj :hug:, bohužel to k tomu našemu snažení patří, je to stres, zklamání neustálé čekání jak to dopadne a bezmoc, že proto prostě nic víc udělat nemůžeš. Přesně jak píšeš, zda cítíš že potřebuješ pauzu tak to udělej, hlavně se do ničeho netlač, bohužel psychická pohoda půl úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.11.16 17:17

@medmenka, @Naomina - Holky, moc na Vás myslím :hug: :hug: Jste velké bojovnice :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.11.16 17:22

Jinak víkend u našich paráda, odpočinek, relax. Když si pro mě můj přijel o den dřív, tak jsem brečela a nechtěla jet domů. :? Bylo mi tam tak dobře, jak jen může být u maminky a tatínka. Mamka to na mě samozřejmě hned poznala a říká: Tobě se v novým nelíbí co? No a už jsem brečela jak želva. :mrgreen:
Tak jsme to probírali ze všech stran, pro a proti a domluvili jsme se že najdem něco většího v tom původním městě, odkud jsem prchla. Mám úžasnýho chlapa, ani nenadával :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Když vidí moje slzy, je bezmocný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No blbě je mi furt, ale už se to pomalu lepší, někdy jen půl dne.
A mám furt hlad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital