Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax já vím, ještě pár týdnů. Ale to je věc, kterou prostě neovlivním. Říkám si, že už jsem si snad všechno špatný vyžrala. A ty takhle nemůžeš přemýšlet, stát se můžu vždycky něco. I třeba u porodu, ale nesmíš si to připouštět. Prostě všechno bude v pořádku a basta ![]()
@kackarec děkuju
. Víš co, já ani ve snu nečekala dobrou zprávu. Včera jsme se ještě s manželem vsadili. On říkal, že to bude v pořádku a pokud má pravdu, tak mu koupím nějaký ryby zebry za 3 litry. Já jsem zas říkala, že to špatně dopadne a pokud mám pravdu já, tak dostanu 2 kuličky Pandory.
Hele, teď bych mu klidně koupila celý hejno těch zeber, jak se mu ulevilo.
Špatně je mi pořád, ale dnes je to trochu lepší. Asi ten šílenej stres to trochu zastavil. Včera už jsem měla hlad jak blázen a snědla jsem kyselý okurky a kukuřičky, mňam. Naopak svoje oblíbený sladký teď vůbec nemusím ![]()
@Izie To víš že jo, já už jsem trošku víc v klidu, ale prsa natajno kontroluju furt.
Těším se za 14 dní na ten první screnning, až uvidíme bojovníčka ve větším. Jo a já ujíždím na červené řepě a tom nálevu mňam, mňam.
A do práce teda chodíš jo? Prosím Tě co je to za ryby že stojí 3 litry
![]()
@Izie tak to se ti nedivim, ze se ti ulevilo, po tom cim sis prosla, ale urcite to bude dobry ![]()
ja neumim myslet pozitivne, vzdycky si nechavam zadni vratka „co kdyby“ uverim, ze se zadarilo az kdyz budu mit mimco u sebe v naruci, ale prognozu mame celkem dobrou, takze snad by IVF mohlo vyjit, ale napoprve se muze stat cokoliv, tak uvidime
@audiomax já zatím neujíždím na něčem. Spíš jsem ráda, když se mi něco podaří udržet v žaludku. Ale doktor říkal, že zvracení nevadí, prostě to k tomu patří a já to tak beru. Do práce zatím chodím. Jsem v kanceláři, mám svůj klid. On už není takový rozdíl, jestli budu doma v posteli nebo v práci na zadku. Teda kromě peněz
a ty se nám budou teď sakra hodit.
Prosím tě, je to nějakej druh přísavníka (takový ti, co leští tlamou sklo). Normální stojí asi 70 Kč, ale tahle pruhatá potvora daleko víc ![]()
@kackarec vítej v klubu, taky nejsem moc opimististka. Dneska jsem měla v kabelce kapesníky a byla připravena na velkej pláč
. Určitě to vyjde hned. Budu na tebe myslet ![]()
@baluuu8 a jak je tobě? V sobotu už to bude týden, tak někdy ve středu by jsi mohla zkusit testnout, ne?
@Izie Moc jsem na Tebe myslela, musela jsem nahlédnout
gratuluji k úspěšné kontrole ![]()
@Izie Tak to jo, to Ti závidím, já bych šla do práce hned, ale bohužel. Ani můj gyndař mi to nedoporučil. Tak se nudím doma. Už jsem hledala i nějakou brigádu, ale zatím bez úspěchu. A jo, tak to už vím, to měla kámoška a já jim vždycky koukala do té tlamičky.
tak to už bude mít i pod stromeček ne? Máš to vlastně super dáreček pro rodiče, my už to museli říct v rodině všem, ale Tobě by se to mohlo podařit ututlat, aby bylo překvápko co?
No na @baluuu8 jsem taky zvědavá??
@audiomax moje mamka to ví. Prožívá se mnou od začátku všechno. Vždyť ona mi dohodila mýho úžasnýho doktora
. Dneska, když jsem jí volala a říkala, že už máme
, tak brečela do telefonu. Už jsem jí taky nakazila tím svým pesimismem…Ale zbytku rodině bych to chtěla říct až na Vánoce, pokud tedy bude vůbec co.
Rybičky nebudou k Vánocům, to byla sázka. Mám vymyšleno něco jinýho. Včera už jsem koupila 1. dárek vyhlídkový let sportovním letounem. Manžel hrozně miluje létaní, tak si to určitě užije ![]()
Víš co, já taky přijdu z práce domů, lehnu si do postele a koukám na telku. Nemám vůbec žádnou energii ![]()
@kackarec injekce, tos da se to
taky mam modriny, ale jen když si to picham ja
, hlavne tu do stehna to je teror, do břicha se to da a muj mi taky rika, ze sem horsi jak narkoman
dneska sem dostala dalsi dve navic
takze budu zavádět 3 a den pred odberu tu 4navic tu na podporu dozrani vajuch
a nevím jak ostatni holky snášejí stimulaci dnes sem 10dc a sem mega oslabená a je mi špatně
Myslela sem ze to budu zvládat lip.Na zitra sem si vzala volno bo od 8 do 17h.bych to v práci nedala.Asi sem macka nebo co
a v neděli v 9h. Odber, modlim se at naberu vic sil a sem zdravá.
A tobe preji at ti to utece k ty stimulaci ![]()
Do kterého Caru jezdis?
@Izie mooc ti gratuluji k
to je krasna zpráva
opatruj se, moc ti to preji
a závidím ze vam to slo přirozeně
v dobrém ![]()
@Esíčko.85 tak to uz se ti to blizi pomalu ke konci, nedele je skoro za rohem, ja si budu pichat injekce sama, manzel ten by se u toho slozil a pak bych ho musela krisit, ale ja problem s jehlama nemam, jen ty modriny
odbery krve zvladam v pohode, ale nevim jaky to bude az tu jehlu budu drzet sama v ruce, ale myslim, ze s tim budu zapasit tak den dva a pak to bude ok ![]()
ja bydlim v recku, takze ti ten muj CAR nic nerekne, je to klinika Genesis a ma me pod palcem vyhlasenej dr za kterym jezdi zensky i z ciziny, je to soukroma klinika, tudiz o nejakym hrazeni pojistovnou aspon z casti nemuze byt ani rec bohuzel ![]()
To je hrozné, co tam píšou, to se fakt nedá číst, tety.
Váš Sigoušek
Holky jsem tu na rychlovku. 1.11.v 14.49 jsem cisarskym rezem privedla na svet Tadeaska 44 cm a 1980 g ve 32tt, je v inkubatoru a je napojeny na sppustu hadicek
. Je mi strasne, snazim se odsavat mlecko ale nejde mi to. Duvodem vseho je vysoky tlak ktery mi v utery vylitnul do neuveritelnych vysin takze tak. Myslete na nas, budeme to ted moc potrebovat
![]()