Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kackarec Jde všechno ukázkově, takže se určitě všechno povede. Po té dlouhé době si to už taky zasloužíš.
@Izie Ale prosím Tě, my všechny jsme tady sledovaly tvůj příběh, tak víme oč jde a držela jsem Ti palce, jako každé snažilce tady, já myslím že i my dlouhodobější se dočkáme toho zázraku, MUSÍME!
@Esíčko.85 Ani nevíš jak Ti rozumím. Jsem doma od srpna a i když jsem se zabavila svatbou a stěhováním mám depku luxusní. Strašně mi chybí práce a ten kontakt s lidma. Tak ted budou vánoce, tak se těším, že budu courat po obchodech, ale ty moje nohy taky moc nevydrží ![]()
@Naomina - ten dušík mě mrzí.
![]()
@Ananka - Velká gratulace Toníku, máš velmi statečnou maminku
je nádhernej, přeju hlavně moc zdravíčka
![]()
@Terajsek - uff, ještě jsem to stihla.
Sigoušku náš milovaný, krásný narozeninky, hlavně zdravíčko Ti přeji a ať Tě mamka a taťkou nezlobí
@Izie No vidíš moja, všechno je v pořádku.
Ani nejsme moc daleko od sebe. Já du na screening v uterý tak se těším. A máš ty nevolnosti trochu lepší? Mě ted bývá zle večer, ale jinak celej den dobrý. Koupila jsem si čajík pro těhulky a tam doporučují na nevolnosti kandovaný zázvor od Grešíka. Tak třeba zkus. Já teda zázvor nemůžu, nedělá mi dobře. ![]()
@kackarec - Moc držím palečky na uterý, ať je v těch 12 foliků ten pravej bojovníček
![]()
A třeba jich bude ještě víc. Dej hned vědět.
![]()
@Terajsek dodatečně jen to nej nej nej Sigouškovi, hlavně zdravíčko a ať je spokojený
(už rok, sakra to to letí)
@Izie
no huraa krasna fotecka a přeju ti to moc
drž se a těším se na další fotecky z utz a pak foto az se narodí. ![]()
@wallace byla to rychlost
ale všechno jsme zvládli a oba bojujeme jako lvi
snad na začátku prosince budeme spolu doma ![]()
@kackarec super
a hurá do boje ![]()
@Soleil 11 Zlato… to néééé
moc mě to mrzí a chápu tvá slova, ale jsme tu pro tebe, kdyby cokoliv jsme tu
![]()
@Nikkysek84 ahoj
vítej, a hlídáš si ovulační dny a teplotu? Já si myslím že i když máte sex jednou týdně tak by to mohlo klapnout
, zkkus hlídat ovulaci a i třeba si udělat testy jestli jste oba zdraví, tím nic nezkazíš.
@WmarliesW júú gratuluji
to bude dobrý, odpočívej a snad se to zlepší ![]()
@audiomax už 13 tt? to to utiká
ted už bude dobře
hlavně odpočívej ![]()
@medmenka chudinko krční mandle tě čekají
hlavně aby jsi byla potom už v pořádku a nic vám nebránilo v IVF ![]()
@Esíčko.85 já si pouštěla filmy nebo si četla
jinak bych se taky zbláznila
@Ananka moooc gratuluji k Toníkovi
panečku 64 h porodu moc tě obdivuji
a přeji jen zdravíčko a štastné společné chvilky ![]()
@Terajsek Sigouškovi dodtečně gratuluji a přeji všecičko nejlepší a posílám milion pusinek
![]()
@Izie
krásná fotečka
gratuluji k úspěšné kontrole ![]()
Ahoj holky, moc sem poslední dobou nepřispívám, ale snažím se dočítat.
Zdravotně jsem už v naprostém pořádku. První týden v prosinci jdu naposledy ještě na krev, ale doufám, že to bude už jen formalita. Pak ještě radši preventivně na gyndu a hurá zase na mimi. ![]()
Ahoj holky, tak u me zatim nic, jen jsem ted zmatena, jak mam pocitat plodne dny, kdyz cela menstruace trva 10 dni, prvni 4 dny skoro nic, pak prijde opravdu krvaceni asi 3-4 dny a pak zase spineni. ![]()
@hanka1120 aha, takze az zacnu opravdu hodne krvacet, tak to je teda zajimave
dekuji moc
@Hergi zkus se zeptat na gynde třeba ti da něco na upravu cyklu, ja sama tez nemam dobrel cyklus mam to 5 dnu a slabe zadne silne krvaceni, ale nejsem ta která by ti mohla radit,6let jsme se snazili a výsledek nulovy