Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
20.11.16 15:03

@hanka1120 coze? 6 let? Me nabidl jen antikoncepci, nez jsme se snazili, ale bylo mi po ni zle, podle nej je vse v poradku, ted jsem dostala nejake vitaminy, melo by to lepe ochranit embryko kdyby se zadarilo. Nevim jak se to jmenuje u vas, ja ziju v zahranici. No ale pokud se ovu bere az od odpravdoveho krvaceni, tak jsme to stihli nahodou vcera presne, tak uvidime co bude. 8o :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
20.11.16 15:05

Holky :( dnes 9den od et a bolest bricha hrozna, tlačivá. Mam hrozny strach ze to nevyslo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
20.11.16 15:14

@Hergi ahoj,tak to mas ms jako ja, ja taky slabe spinim pred, pak se to rozjede tak 2-3 dny a pak zase spineni, ms se pocita az od poctiveho krvaceni, spineni se do toho nepocita, my uz se taky snazime peknej par let, ted momentalne jsem ve fazi stimulace, jeste 2 dny a jdu na odber vajuch :-)

to spineni pred ms muze mit hromadu pricin, od cyst, pres rozhozeny hormony atd atd, ale pokud ti dr delal utz a nenasel zadny cysty nebo jinou neplechu tak si myslim ze mas rozhozeny hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
20.11.16 15:17

@Esíčko.85 ahojky,jeste to nevzdavej, dokud to nebudes mit cerny na bilym ze to nevyslo, ta je porad nadeje, budu na tebe myslet :hug: treba se jen embryjko snazi poradne zakousnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.11.16 15:19

@Hergi ano 6 let a ver ze to bylo na palici mam v tom i inseminaci a a ivf, bohužel se tu najdou holciny co se snazi dlouho dobu i několik let, zkus ovulacni testy ci merit bt at vis zda vůbec ovulujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.11.16 15:20

@kackarec drzim palce at ma dost vajicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
20.11.16 15:24

@hanka1120 dekuju,tak co jsme tak pocitali vajicek bych mela mit mezi 10-12,tak doufam, ze par z nich bude dobrejch a vyklubou se z nich dobry embryjka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.11.16 15:25

@kackarec a normalni ivf mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
20.11.16 15:35

@hanka1120 pokud se ptas, jestli nemame nejaky extra procedury k ivf tak ne, v tomhle mame normalni ivf, problem je u me, mam endosku a nechtela jsem jit na laparo, pro me by to byla jen ztrata casu s nejistym vysledkem, tak jsme to preskocili a sli rovnou do ivf, dneska si budu pichat posledni injekci na vyvolani ovulky a v utery na odber :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
20.11.16 15:50

@Esíčko.85 mně bylo zle jako před MS. Takže neboj třeba je to dobré znamení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.11.16 17:50

@kackarec ne nenasel nic, diky bohu. To je hruza, to je mi fakt lito, ze vam to nejde, ale budu drzet palecky at mas hodne vajicek a konecne se zadari. :lol: musim rict, ze mi docela desite, mam strach aby to nebylo se mnou stejne. Ale budu doufat, jsme teprv ve druhem mesici snazeni.
@hanka1120 jo to verim. Ja doufam, ze ovuluju, vcera i dnes mk obcas pichne v podbrisku, a podle toho, ze se fakt nepocita spineni ale krvaceni, tak byla ovulace vcera nebo dnes. A vcera jsme meli splneno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
20.11.16 18:11

@merlose To je moc dobře. že po zdravotní stránce jsi v pohodě, tak držím palečky, ať se k nám brzo přidáš. :hug: :hug: :hug: :hug:

@Esíčko.85 - Neboj, mě taky bolelo fest břicho, prej je to normální, držím mooooc palečky, kdy budeš testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
20.11.16 19:08

@Esíčko.85 Ahoj a na testík je ještě brzy? Tak uvidíš, no. Máš příznaky jako MS nebo je to jiné? Já mám bohužel zatím taky příznaky MS…mám ji dostat za 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
20.11.16 19:10

@Hergi Moc Ti držím palečky, ať se Vám to povede hned! Tady Tě to bude zbytečně strašit, ale je tady i hodně pěkných příběhů, takže ty ty dlouhodobé snažilky (jako jsem i já) hodně povzbuzují. Přeji Ti ať tady s námi nejsi moc dlouho, v tom dobrém!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.11.16 19:52

@Hergi ono je to tezky někdo ma ovulku 10dc a někdo třeba az 20dc, ja mivam ovu az později když jsem nastimulovana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí