Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
23.11.16 10:01

@kackarec Paráda. :dance: :dance: :srdce: Moc držím pěsti. :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
23.11.16 10:12

@baluuu8 dekuju,ale jeste je pred nama dlouuuha cesta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
23.11.16 10:15

@kackarec To ano, ale vypadá to velice slibně. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
23.11.16 12:12

@kackarec :mavam: :hug: tak snad to dobře dopadne :lol: musí a budeš se taky konečně radovat :hug: držím pesti. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.11.16 12:16

@Esíčko.85 No tak vidíš, krásný testík, moooc gratuluju :hug: :hug: :hug: Držím palečky, ať je vše dobré. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

@Lentilkaaa83 - No mě teda ten screening přijde taky hodně brzo, vždyť já byla včera a to jsem 13tt. Ale tak oni asi ví, jinak by Tě tam nehnal. ;) Jinak gratuluji ke kontrole, jsem ráda, že je vše v pořádku :hug: :hug: :hug:

@medmenka - Tak zítra budou mandle pryč, myslím na Tebe :hug: :hug: :hug: ted už bude jen rekonvalescence, zmrzlinka a tak :mrgreen: :mrgreen: a pak rychle mezi nás. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

@Mišule232 - Tak to je krásná zprávička, dneska už jste spolu a za chvilku frčíte domů. :think: Pošli nám fotečku, ať se pokocháme. :* :* :*

@kackarec - No paráda, 2 bojovníci půjdou k mamince a 2 bojovníci třeba za dva roky, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to už se těšíš co? V pátek na Tebe budu myslet, nachystej si ananas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.11.16 12:27

JInak holky, já včera na screeningu, vzali krev a za dvacet minut jsem šla na ult, bojovník bojoval a nechtěl se nám ukázat, tak jsem pochodovala po chodbě a po 20 minutách taky nic. Tak nás doktorka poslala na procházku, chodili jsme skoro hodinu po Brně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: až do třetice se milostivě uvolil a mohlo se zkontrolovat, že je vše o. k. Ale řeknu Vám, to bude ďábel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mrvil se, otáčel, kopal, mával, (ten bojovníček )já nevím jestli to byl nějakej druh tance či co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No a pak volali výsledky z krve a taky dobrý. Jen ten vysoký věk prý :mrgreen: :mrgreen: Ale s tím já už nic nenadělám. Posílám fotečku, ale nechtěl se ani fotit, potvůrka malej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.11.16 12:28

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fotky mě blbnou, tak ji sem dám až zjistím, proč to mám černý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.11.16 13:20

@audiomax kolik ti je jestli se muzu zeptat? jinak super ze je vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.11.16 13:26

@hanka1120 Děkuju. :hug: No 37 let, ale to oni říkají myslím všem nad 35 let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.11.16 13:28

Holky, já to stáhnu z fotáku do notasu, obrázek pěknej, ale jak to chci přetáhnout sem, jen černej obraz, ani v mobilu mi to nejde. Nevíte co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.11.16 13:46

@audiomax myslim ze to rikaji nad 30 mne to tenkrat rikali když jsem mela 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.11.16 13:49

@hanka1120 No tak vidíš, to je mazec. Nad 30 let a už jsme staré :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
23.11.16 13:58

@audiomax no o tom veku, me kdyz dneska volala ohledne tech embryjek, tak jsem se ji ptala, jestli mi budou zavadet 1 nebo 2 a ona na to, no pani, vzhledem k tomu ze uz je vam 33 tak zavadime 2,taky jsem si v tu chvili pripadala hrozne stara :-)

ananas mam nachystanej, strasne se tesim, ale zaroven bojim, budou mi zavadet 3denni tak nevim jestli je to dobre nebo spatne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.11.16 14:09

@kackarec to je něco, vůbec netuší, jak je to pro nás citlivé téma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A to ještě netuší, že mám v plánu v 38-39 letech si jít pro našeho posledního mražáčka :mrgreen: :mrgreen: No myslím si, že u nás se většinou zavádí po 5 dnech, ale záleží jestli je to ET nebo KET a do jakého stádia se embryjka dostanou. Musíš jim věřit neboj. :hug: Já zase někde četla, že čím dřív se k mamince dostanou zase zpátky, tím líp. Že u ní je jim nejlíp :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
23.11.16 14:41

@audiomax presne tak, nejak jim to nedochazi, uz ted se citim blbe, kdyz se me pribuzenstvo pta, kdy jako budeme mit mimi, ze uz by to chtelo, ze na tom mam vek blablabla vsak to znas…ja doktorum verim, snad vedi co delaji :-) ale jak jsem psala predtim, jak se mi zdal sen, ze mam dvojcata a v patek budou zavadet 2 embryjka, treba je to jen nahoda a nebo taky ne :-)

jinak dneska jsem uklidila celej byt, ptz manza mi od patku naordinoval celodenni odpocinek, prej i se psama bude chodit ven, tak to jsem fakt zvedava jak dlouho mu to vydrzi :mrgreen: nechci mu kazit to nadseni, on se hrozne tesi, jak to vyjde hned napoprvy, ja taky doufam, ale prece jen stojim nohama pevne na zemi a vim ze nic neni jisty, mam za sebou x negativnich testu bez jedinyho naznaku druhy carky, je to uz pres 5 let, tak snad se konecne dockam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí