Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
27.11.16 21:26

@Bjetuš Jooo? :) No to je super. ;) Těším se strašně do vířivky a na masáž. A taky že na sebe budeme mít čas. :) Snad se nám tcháni zvládnou postarat o zvířectvo.. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
27.11.16 21:31

@baluuu8 Věřím, že i u Tebe relax pomůže ;) My byli na Slovensku na 4 dny, bylo fakt hnusný počasí, takže jsme jen chodili do bazénu, do wellness, hráli jsme pinec a bowling a jedli jsme..A tehdy ještě přítel mě požádal o ruku. Relax max a romantika jako prase :lol: Já přestala myslet na těhotnění a bylo to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
27.11.16 21:34

@Bjetuš No tak to je jak z pohádky. :srdce: :palec: My sebou budeme mít jednoho hafíka, tak snad i pochodíme někde trošku a jinak jen relax a relax a relax… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
27.11.16 22:34

@medmenka :hug: ach joo.Ty si teda vybiras same nemoci. :,( Uz by to chtělo změnu :mavam: :pankac: At jsi brzy fit :hug: jak z mocakem, tak z krkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
28.11.16 06:01

@medmenka Teda holka ty si to užíváš :( držím pěsti ať jsi brzy fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
28.11.16 08:33

Ahoj holky, tak hlasim, ze poctive odpocivam :-) zatim na sobe necitim nic divneho, vcera me teda pekne pichalo v podbrisku, tak nevim jestli je to dobry znameni nebo spatny :nevim: jediny co me pekelne boli jsou ty injekce na redeni krve, z toho me boli cely bricho na dotek :-( jako kdybych mela pod kuzi modrinu ale pritom vizualne zadnou modrinu nemam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
28.11.16 08:46

@baluuu8 To je pěkný, že sebou můžete mít hafíka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
28.11.16 08:50

@kackarec Moc na Tebe myslím a držím palce. Jsi statečná s těma všema injekcema a lékama. Ale na konci toho všeho trápení čeká miminko nebo dvě, tak to stojí za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
28.11.16 09:08

@Bjetuš Ani nevis, jakej mam ted strach jestli to vyslo nebo ne, kdyz boli bricho tak se desim, ze to nevyslo, a kdyz mi nic neni, tak se bojim taky, ze z toho nic nebude :-( nejradsi bych to zaspala a probudila se az za 14 dni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
28.11.16 09:17

@kackarec Tohle nemusíš vysvětlovat, pamatuju si tyhle pocity úplně živě :? Tak to zkus zaspat! To je dobrej nápad :D Nebo si postahuj všechny romantický filmy, který najdeš a koukej na jeden za druhym. To jsem udělala, když mi bylo blbě v těhotenství a bylo to super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
28.11.16 09:59

@Bjetuš jj uz jsem si stahla cesky klasicky filmy, ty recky jsou sice taky dobry, ale ceska klasika je ceska klasika :-) ted koukam na Jak dostat tatinka do polepsovny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
28.11.16 10:50

@kackarec :mavam: :hug: jo pořádně se zabav a odpočívej. A moc nato nemyslí. Je to těžký ale teď uz musíš čekat. Určitě to dopadne dobře :hug: držím pesti.My už se snažíme 9.měsíc a nikdy by mne nenapadlo, ze už to nepůjde :,( když mám doma 2,5 letou zlobivku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
28.11.16 12:07

@medmenka ahojky :mavam: tak uz máš mandle za sebou :kytka: a pro zmenu te zlobí mocak :cert: :( snad ti brzo ant. pomuzou. Kdysi sem zánět mocaku mela take a teda to bylo peklo :zed: kuliruj se a preji ti brzké zotavení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
28.11.16 12:14

@kackarec take me pichalo v podbrisku a bolelo hlavně vecer, kdyz sem mela spat sem to citila nejvic. Jo a injekce na redeni krve mi dopredu sestricka rekla at se nelekam ze sou tupejsi, takze me to bolelo asi jak tebe a modrinky sly napovrch taky. Stale si je picham :? a uz mam tak rozpichanej bruch ze uz to ani nevnimam. Je to nekonecny čekání, ale neboj po týdnu to pofrci a jestli si budes delat tt dřív nez 14den po et tak budes pak treba klidnější a utece to do konroly. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
28.11.16 13:52

@Esíčko.85 od vcerejska me pripada, jako by mela kazdym dnem prijit mrcha :-( mam takovy divny tlaky a krece v brise :-( no o tech injekcich me to bohuzel nikdo nerekl :-( mas pravdu, jsou mnohem vic tupejsi nez ostatni, vcera jsem to musela pichat na dvakrat ptz holt ta jehla neprolezla kuzi mrcha jedna :zed: mam je zatim pichat do testu, jeste jich mam 11 a jestli to dopadne a budu pichat i dal tak to teda fakt nevim, budu za chvili jako cednik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí