Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bjetuš Jooo?
No to je super.
Těším se strašně do vířivky a na masáž. A taky že na sebe budeme mít čas.
Snad se nám tcháni zvládnou postarat o zvířectvo..
![]()
@baluuu8 Věřím, že i u Tebe relax pomůže
My byli na Slovensku na 4 dny, bylo fakt hnusný počasí, takže jsme jen chodili do bazénu, do wellness, hráli jsme pinec a bowling a jedli jsme..A tehdy ještě přítel mě požádal o ruku. Relax max a romantika jako prase
Já přestala myslet na těhotnění a bylo to ![]()
@Bjetuš No tak to je jak z pohádky.
My sebou budeme mít jednoho hafíka, tak snad i pochodíme někde trošku a jinak jen relax a relax a relax… ![]()
@medmenka
ach joo.Ty si teda vybiras same nemoci.
Uz by to chtělo změnu
At jsi brzy fit
jak z mocakem, tak z krkem
@medmenka Teda holka ty si to užíváš
držím pěsti ať jsi brzy fit
Ahoj holky, tak hlasim, ze poctive odpocivam
zatim na sobe necitim nic divneho, vcera me teda pekne pichalo v podbrisku, tak nevim jestli je to dobry znameni nebo spatny
jediny co me pekelne boli jsou ty injekce na redeni krve, z toho me boli cely bricho na dotek
jako kdybych mela pod kuzi modrinu ale pritom vizualne zadnou modrinu nemam ![]()
@kackarec Moc na Tebe myslím a držím palce. Jsi statečná s těma všema injekcema a lékama. Ale na konci toho všeho trápení čeká miminko nebo dvě, tak to stojí za to ![]()
@Bjetuš Ani nevis, jakej mam ted strach jestli to vyslo nebo ne, kdyz boli bricho tak se desim, ze to nevyslo, a kdyz mi nic neni, tak se bojim taky, ze z toho nic nebude
nejradsi bych to zaspala a probudila se az za 14 dni ![]()
@kackarec Tohle nemusíš vysvětlovat, pamatuju si tyhle pocity úplně živě
Tak to zkus zaspat! To je dobrej nápad
Nebo si postahuj všechny romantický filmy, který najdeš a koukej na jeden za druhym. To jsem udělala, když mi bylo blbě v těhotenství a bylo to super ![]()
@Bjetuš jj uz jsem si stahla cesky klasicky filmy, ty recky jsou sice taky dobry, ale ceska klasika je ceska klasika
ted koukam na Jak dostat tatinka do polepsovny ![]()
@kackarec
jo pořádně se zabav a odpočívej. A moc nato nemyslí. Je to těžký ale teď uz musíš čekat. Určitě to dopadne dobře
držím pesti.My už se snažíme 9.měsíc a nikdy by mne nenapadlo, ze už to nepůjde
když mám doma 2,5 letou zlobivku. ![]()
@medmenka ahojky
tak uz máš mandle za sebou
a pro zmenu te zlobí mocak
snad ti brzo ant. pomuzou. Kdysi sem zánět mocaku mela take a teda to bylo peklo
kuliruj se a preji ti brzké zotavení ![]()
@kackarec take me pichalo v podbrisku a bolelo hlavně vecer, kdyz sem mela spat sem to citila nejvic. Jo a injekce na redeni krve mi dopredu sestricka rekla at se nelekam ze sou tupejsi, takze me to bolelo asi jak tebe a modrinky sly napovrch taky. Stale si je picham
a uz mam tak rozpichanej bruch ze uz to ani nevnimam. Je to nekonecny čekání, ale neboj po týdnu to pofrci a jestli si budes delat tt dřív nez 14den po et tak budes pak treba klidnější a utece to do konroly. ![]()
@Esíčko.85 od vcerejska me pripada, jako by mela kazdym dnem prijit mrcha
mam takovy divny tlaky a krece v brise
no o tech injekcich me to bohuzel nikdo nerekl
mas pravdu, jsou mnohem vic tupejsi nez ostatni, vcera jsem to musela pichat na dvakrat ptz holt ta jehla neprolezla kuzi mrcha jedna
mam je zatim pichat do testu, jeste jich mam 11 a jestli to dopadne a budu pichat i dal tak to teda fakt nevim, budu za chvili jako cednik ![]()