Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
30.11.16 10:42

@baluuu8 No já se z Tebe picnu, Ty jsi teda kámoška s @medmenka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Holky, tak pěkně papkat léky, prolévat se brusinkama a ať jste brzo fit.
Já byla včera v Praze na hokeji a dnes je mi teda pěkně divně, už to budu muset asi oželet tyto výlety. 3 hodiny v autě, pak v narvané O2 aréně a pak zase 3 hodiny v autě, no padla jsem mrtvá do postele a dnes nic nedělám. Ani nevařím. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
30.11.16 10:46

@j-p beru, ale duben máš za chvilku, budou vánoce, zapomenete na snažení, budete užívat svátků, pohádky, cukrovíčko, tuleníčko a v dubnu už budeš mít průkazku, uvidíš. Moc Ti to přeju. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

@Hakrajta - Ty jo, 23tt, to je krásný, letí to hrozně že? Já před chvilkou čurala na papírek a ted mám 15tt. A jak užíváš? Já si to teprve uvědomuju. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
30.11.16 10:47

@Exe Potichounku gratuluji, vypadá to dobře  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
30.11.16 10:56

@audiomax dekuju :lol: čárka sílí, tak Toby mohl být ten nejkrásnější dárek pod stromecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
30.11.16 13:55

Exe

Jinak muj dárek měly být oči. Odstraneni dioptrií. Cena 40tis. Nepujdu a peníze nechám na potřebnější veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.11.16 14:02

Ahoj holky :? jdu na radu sem zas ve stresu :( včera za mnou byla na navstevu kamaradka s detma bylo to super.Dnes psala ze byla s holkama u dr. a maji nestovice :( myslite ze me včera mohly nějak nakazit? Nestovice sem mela kdyz sem byla mala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
30.11.16 14:12

@Exe gratuluji k // ty jo to už tolik podrazili? Já byla před dvemi lety a platila jsem 28. A tedy neměnila bych. Jsem max spokojená. Každopádně mně se tenkrát ptala jestli nejsem tehu nebo neplánuji v brzké době. To by pak nedoporučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
30.11.16 14:13

@Esíčko.85 mám za to, že se na to někde někdo ptal a psali ze ohrozit by to myslím nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
30.11.16 14:27

@Esíčko.85 ahojky,pokud si mela nestovice jako mala, tak bych se niceho nebala, telo ma proti tomu vytvorene protilatky, to ja jsem na tom hur, ja nestovice a ani jiny detsky nemoci nemela, tak se toho desim hrozne, uz ted jsem to rozhlasila po znamych, ze pokud se nekde nejake vyskytnou tak aby me informovali s dostatecnym predstihem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
30.11.16 14:28

@Exe Ahojky,tak ja taky potichounku gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
30.11.16 14:31

Jen se s vama podelim o pocity, z toho cekani me asi klepne :-( mam za sebou 5 dni a jeste dalsi 9 me zbyva do testovani, z priznaku na sobe pozoruju jen to, ze mam citlivejsi prsa a porad me boli bricho jako by mela kazdou chvili dorazit mrcha, tak nevim jestli je to dobry nebo spatny znameni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
30.11.16 14:38

@Esíčko.85 pokud se je prodělala, tak bys měla být v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
30.11.16 14:43

@kackarec no já neměla žádné příznaky až na to břicho. A už jsem byla smířená s tím, ze to nevyšlo a ejhle //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
30.11.16 14:45
@Exe píše:
@kackarec no já neměla žádné příznaky až na to břicho. A už jsem byla smířená s tím, ze to nevyšlo a ejhle //

Samozřejmě pořád mám strach. Zitra bych to měla dostat.Tak ráno budu ještě testovat a doufat, ze bude pomalu dálnice. Jinak před půl rokem jsem prodělala ZT..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Exe
31
30.11.16 14:48

@kackarec no já počítala, ze bych mohla se vejít na tu akci 8500za oko, ale nakonec 15500,–+ příplatek 8000,– za nějakou čočku..Jen se Divím, ze se neptali na to otěhotnění? A jeho plánování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí