Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naomina Dekuju,jestli budu testovat tak az tak ve stredu, driv urcite ne
ale budu vas informovat jak to se mnou vypada ![]()
@Hakrajta ahoj
jsem v cr už půl roku. Po laparce jsem tu už zůstala a zůstanu.
Jinak mrcha má dorazit v úterý.
Je to zvláštní. Normálně vím tak tyden předem ze přijde. Tenhle cyklus ani ň.
Ani podbřišek. Jen prsa ale jinak. A jen ze stran a někdy mi v nich trosku pichne.
No mám doma tt. Udělat zítra ráno nebo počkat do ms?
14 zpět bych dala ruku do ohně ze se zadařilo ale nemam žádné příznaky. No a dnes mě píchá v pravem třísle. Taky novinka ![]()
@Naomina píše:
@Monsim tak zkus ten testík…
Dala jsem si sprchu a mirne jsem začala pociťovat podbřišek. Tak mě to trochu znepokojilo.
ale udělám si ho zítra ráno at mám klid. Mam mamatest.
@kackarec vydrz je to hrozny ja vim
Uplneej ma*or ze me byl 10den po et, ale to uz sem musela testit nebo bych zesilela
a bolesti bricha sem mela celou dobu i ted me obcas boliva
Tak ti preji pevný nervy kocko
drzim palce a myslím na tebe ![]()
@Lentilkaaa83 krásná fotecka
kolikaty si týden?
@Izie teeeda krasna fotecka
takovy clovicek uz
je to balzam na dusi pro tebe tohle videt ze? At ti dalsich 14dnu utece a vidis mimi zase o neco větší, utíká to.Jen u me mi prijde ze to vůbec neletí ![]()
Příspěvek upraven 04.12.16 v 09:25
@Esíčko.85 mas pravdu, vnimam to jako obrovskej zazrak a vlastne tomu zacinam verit az poslednich par dnu. Me cas taky vubec neutika, jsem jen v posteli a kdyz na chvilku vstanu, tak hned
. Snad se to s koncem trimestru trochu zlomi
.
A kdypak jdes na prvni kontrolu?
@Izie to musi byt hrozny porad zvracet
jak potom nabiras silu? Musis byt oslabena
Ja byla na krev hcg zdali stoupa ted v patek a delal i ultrazvuk.Byl tam jen vacek a na další jdu ted ve ct a snad uz uvidime i srdicko
mam hrozny strach.Dnes sem 5tyden a 6den. Taky zjistili zvyseny prolaktin, ktery zpusobuje potraty tak mam strach 2× takovy snad to ustojime..
Jo a uz mas i bříško?
@Esíčko.85 jsem nějak 10+2 dle poslední kontroly. Já mám strach před každou kontrolou a asi to už tak zůstane ![]()
@Esíčko.85 nemam silu.Ja treba za den snim jen jeden rohlik nebo koblihu.Telo si bere ze zasob, I kdyz ty se poradne tenci.Me staci, ze ten nas drobek roste presne jak ma
.Brisko jeste nemam zadny. Ale verim, ze za mesic se mozna trochu ukaze.
Vim, ze ten stravh je hroznej, sama nemam radu, jak se mu branit. Proste to musis prezit a pak uz to bude snad dobry ![]()
@Esíčko.85 jeste mam pred sebou 5 dni, v patek jdu na krev, asi testnu ve stredu nebo ve ctvrtek, abych se aspon trochu psychicky pripravila na ten patek, dam urcite vedet
vubec nic me neboli, jen jsem porad strasne nafoukla, pripada mi, jako by mi kazdou chvili melo prasknout bricho jinak nic
ale to bude urcite hormonama ![]()
@Naomina píše:
@Monsim to mě mrzí, ale ještě to může být jinak