Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
770
2.12.16 21:06

@Naomina Dekuju,jestli budu testovat tak az tak ve stredu, driv urcite ne :-( ale budu vas informovat jak to se mnou vypada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
3.12.16 20:31

@Hakrajta ahoj :mavam: jsem v cr už půl roku. Po laparce jsem tu už zůstala a zůstanu.
Jinak mrcha má dorazit v úterý.
Je to zvláštní. Normálně vím tak tyden předem ze přijde. Tenhle cyklus ani ň.
Ani podbřišek. Jen prsa ale jinak. A jen ze stran a někdy mi v nich trosku pichne.
No mám doma tt. Udělat zítra ráno nebo počkat do ms? :nevim: 14 zpět bych dala ruku do ohně ze se zadařilo ale nemam žádné příznaky. No a dnes mě píchá v pravem třísle. Taky novinka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
3.12.16 21:16

@Monsim tak zkus ten testík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
3.12.16 21:28
@Naomina píše:
@Monsim tak zkus ten testík…

Dala jsem si sprchu a mirne jsem začala pociťovat podbřišek. Tak mě to trochu znepokojilo. :think: ale udělám si ho zítra ráno at mám klid. Mam mamatest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.12.16 08:22

No tak dnešní ranní tt neg. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.12.16 08:57

@kackarec vydrz je to hrozny ja vim :? Uplneej ma*or ze me byl 10den po et, ale to uz sem musela testit nebo bych zesilela :oops: a bolesti bricha sem mela celou dobu i ted me obcas boliva :? Tak ti preji pevný nervy kocko :hug: drzim palce a myslím na tebe :kytka:
@Lentilkaaa83 krásná fotecka :srdce: kolikaty si týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.12.16 09:01

@Izie teeeda krasna fotecka :srdce: takovy clovicek uz :srdce: je to balzam na dusi pro tebe tohle videt ze? At ti dalsich 14dnu utece a vidis mimi zase o neco větší, utíká to.Jen u me mi prijde ze to vůbec neletí :oops:

Příspěvek upraven 04.12.16 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
4.12.16 09:12

@Esíčko.85 mas pravdu, vnimam to jako obrovskej zazrak a vlastne tomu zacinam verit az poslednich par dnu. Me cas taky vubec neutika, jsem jen v posteli a kdyz na chvilku vstanu, tak hned :poblion:. Snad se to s koncem trimestru trochu zlomi :lol:.
A kdypak jdes na prvni kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.12.16 09:25

@Izie to musi byt hrozny porad zvracet :( jak potom nabiras silu? Musis byt oslabena :? Ja byla na krev hcg zdali stoupa ted v patek a delal i ultrazvuk.Byl tam jen vacek a na další jdu ted ve ct a snad uz uvidime i srdicko :oops: mam hrozny strach.Dnes sem 5tyden a 6den. Taky zjistili zvyseny prolaktin, ktery zpusobuje potraty tak mam strach 2× takovy snad to ustojime..
Jo a uz mas i bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
4.12.16 09:31

@Esíčko.85 jsem nějak 10+2 dle poslední kontroly. Já mám strach před každou kontrolou a asi to už tak zůstane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
4.12.16 09:53

@Esíčko.85 nemam silu.Ja treba za den snim jen jeden rohlik nebo koblihu.Telo si bere ze zasob, I kdyz ty se poradne tenci.Me staci, ze ten nas drobek roste presne jak ma :lol:.Brisko jeste nemam zadny. Ale verim, ze za mesic se mozna trochu ukaze.
Vim, ze ten stravh je hroznej, sama nemam radu, jak se mu branit. Proste to musis prezit a pak uz to bude snad dobry :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
4.12.16 15:05

@Esíčko.85 jeste mam pred sebou 5 dni, v patek jdu na krev, asi testnu ve stredu nebo ve ctvrtek, abych se aspon trochu psychicky pripravila na ten patek, dam urcite vedet :-) vubec nic me neboli, jen jsem porad strasne nafoukla, pripada mi, jako by mi kazdou chvili melo prasknout bricho jinak nic :nevim: ale to bude urcite hormonama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
4.12.16 19:26

@Monsim to mě mrzí, ale ještě to může být jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.12.16 22:01
@Naomina píše:
@Monsim to mě mrzí, ale ještě to může být jinak
:hug: No test jsem nevyhodila. A když dnes vecwr se na to zadivam tak tam tu druhou vidím. Ale asi bláznim :roll: ani se nedivím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
4.12.16 22:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat