Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
denisa 76 píše:Malinie píše:Co zkusit radši ivf..přeci jenom už ten věk je trochu větší a vajíčka už budou relativně jenom ubývat.Tedy říkám jak to mám já a doktor říká,že je to už věkem..měla jsem jich vždycky kolem 20 a ted už asi jenom 15..sice díky bohu všechny kvalitní,ale už to za chvíly nemusí být pravdilo.Kdy jdeš do car???
Ahoj holky, tak jsem 13 den po IUI a sněhobílo…takže smůla…
MS má přijít v pondělí večer nebo v úterý ráno tak uvidím, testnu ještě v úterý ráno, utrouš mám brát ještě v pondělí tak ho doberu..jsem z toho smuténka…
Agrimonia mrzí mě že i ty máš neg. výsledek..
tak rychle oklepat smutek a šup do dalšího kola…smůla že v prosinci IUI už nestihneme, takže až v lednu…no zkusíme tuleníčko tuleníčko tuleníčko a třeba to vyjde
Ahojky, do pronatalu jdu až na kontrolu ovulace zase..takže záleží kdy to dostanu..byla to prví IUI, doktor říkal, že to zkusíme dvakrát třikrát a pak uvidíme..každopádně hlava se mi motá pořád, takže je to asi fakt z toho utrouše..
Malinie, myslím že smutnit ještě nemusíš, zřeba MS nepřijde. Mám spoustu kamarádek kterým se ukázala čarka až po týdnu zmeškané MS. Držím palečky.
Malinie, taky nic? Kurňa, máme nějaká líná těla!! Člověk tomu hormonama pomůže, souloží od rána do večera a prd!! Nejradši bych se teď sbalila a jela na 3 týdny někam do Thajska, ale kam se psy že…
Takže komu teď budem držet palce? No Malinie, s tebou jsem to ještě nevzdala, jsi teprve 10 DPO ne? To je brzo. No a Izz stále jiskřička naděje a hlavně Deniso, ty to dotáhni s těma eskymama!!! ![]()
Izz- vánoční dárky. Tak miláček dostane voňavku a sportovní kalhoty (ale to jsou spíš dárky pro mě, jemu je šumák, co nosí a jak voní
), pak sedací vak, koženou peněženku, svítící obojky pro naše čubiny, protože manžel rád venčí za tmy, pak nechám zvětšit a zarámovat nějaké naše fotky a jestli ještě nebudu mít dost, tak mapu do navigace. ![]()
Jááááá to vidim tak, že si teď všechny krásně odpočineme přes svátky, užijeme si pohádky, rodinu, pohodu…tělo se naladí a v lednu to klapne všem naráz. A kdyby ne, nebudem se hroutit.
Ahojky jak se všichni máte? Já vánočně, těším se na zítřek na IUI. ![]()
Ahoj,
na mě už taky padla vánoční nálada…byla jsem na trzích a přinesla si pár hovadinek.
Malinie píše:denisa 76 píše:Ahojky, do pronatalu jdu až na kontrolu ovulace zase..takže záleží kdy to dostanu..byla to prví IUI, doktor říkal, že to zkusíme dvakrát třikrát a pak uvidíme..každopádně hlava se mi motá pořád, takže je to asi fakt z toho utrouše..Malinie píše:Co zkusit radši ivf..přeci jenom už ten věk je trochu větší a vajíčka už budou relativně jenom ubývat.Tedy říkám jak to mám já a doktor říká,že je to už věkem..měla jsem jich vždycky kolem 20 a ted už asi jenom 15..sice díky bohu všechny kvalitní,ale už to za chvíly nemusí být pravdilo.Kdy jdeš do car???
Ahoj holky, tak jsem 13 den po IUI a sněhobílo…takže smůla…
MS má přijít v pondělí večer nebo v úterý ráno tak uvidím, testnu ještě v úterý ráno, utrouš mám brát ještě v pondělí tak ho doberu..jsem z toho smuténka…
Agrimonia mrzí mě že i ty máš neg. výsledek..
tak rychle oklepat smutek a šup do dalšího kola…smůla že v prosinci IUI už nestihneme, takže až v lednu…no zkusíme tuleníčko tuleníčko tuleníčko a třeba to vyjde
Tak třeba to vyjde příště..je to na palici..vid??? No mám ve své diskusi pár děvčat co jim nevyšlo iui a jak šli na ivf tak se jim hned první zadařilo..samozřejmě to nemusí být pravidlem..Tobě přeji aby jsi už tam nemusela a vyšla tahle jednodušší cesta.Tak motání hlavy taky holky říkají,že mají po utrouši,ale já to nemám.Jsem spíše po něm unavená a nafouklá jak balon..ale mám víc hormonů takže těžko poznám co mám z čeho..vímjenom,že když když začnu s utroušem tak mě začíná peklo,ale zase mám opět větší dávkování..během celé stimulace až do testování si vložím asi 170pilulek tak to je možná i tím.Tak držím palečky at další iui je Tvoje poslední
![]()
Já dneska peklas manžílkem cukroví..manžel plnil formičky a já vykrajovala…ale jsem už tak unavená,že jsem dala jenom zatím 5druhů a už mě to nebaví.Vánoce mě letos asi nic neříkají..jsem unavená a lítám jenom po doktorech..ale moc se těším až si po oplodnění lehnu a budu koukat na pohádky.Vše si pak vynhradím až bude po..ted nemám vůbec nějak náladu ![]()
Já na pečení asi zase letos peču
Mám krabici vynikajícího cukroví od známý…né to z obchoďáku, ale poctivý domácí. Píct budu až s dětma. Ani nevim, jestli si budem kupovat stromek. Když jsme měli 1+1, měli jsme větev. Teď máme 4+0 a počítala jsem se stromkem…když to je tolik peněz navíc…když tu stejně na štědrej den nebudeme. Ale vybrala jsem si pěkný ozdoby…takový tyrkysový a stříbrný. Tak ještě uvidim.
A Deniso, vy stavíte domek? Kde?
No já popravdě jsem debil..měla jsem si vybrat jiný měsíc..tedy i když vánoce už nějak neslavíme..máme se rádi celej rok a tak nějak to už neprožíváme.S dětma je to asi o něčem určitě jiném.Tchán má les tak nám vždycky dá jedličku,ale jak říkám no..nebere mě to.Spíš mě deptají ty fornty..šílený lidi co neví co by..dřív tohle nebylo..bylo to jiné..hezčí.No už máme postaveno a ted jsme si postavili druhý..menší domek s přístřeškem na auto..foto
A co bude v tom druhym domku? Jakože dílna, auto?
Mě Vánoce berou. Cejtim se ještě jak dítě (občas svádim boj, zda se cejtim na výchovu) a navíc pracuju s dětma, takže tam je to jasný
Izz píše:
A co bude v tom druhym domku? Jakože dílna, auto?Mě Vánoce berou. Cejtim se ještě jak dítě (občas svádim boj, zda se cejtim na výchovu) a navíc pracuju s dětma, takže tam je to jasný
To ještě nevíme..bude to patrový..dole určo dílna.To je dobře..já pracuju v obchodě a dělám soboty a neděle a to jsem už tak znechucená a unavená,že 24.12.padnu u večeře únavou a jsem ráda,že žiju
![]()