Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Izz píše:
No původně jsme chtěli zakládat rodinu až přesně za rok…hlavně kvůli dluhům a tak, ale pak jsme si řekli, že to bysme neměli mimino nikdy. A protože máme v plánu 3, tak je třeba začít…jo a holky, jsem normálně pitomájsem ted byla vozit kočár s kamarádkou z gymplu a řikám jí, že budu snad matkou poprvé v 29 a ona tak divně koukala a normálně mi oznámila, že mi je 27
a né 28. Tyjo, fakt jsem mimo. Je mi 27, 27, 27…si to musim napsat, abych si to zapamatovala..
tak to je dobrý no
taky bych potřebovala takovou kamarádku ![]()
Izz, to je v pohodě, půjdeš z jedné mateřské do druhé, to nemusíš řešit
Taková plynulá 6-tiletá mateřská ![]()
Já si uvařila kontryhel, když ho všichni pijou a je to jak vývar ze sena
bože, chci pivo!! nezlepšuje třeba sliznici pivo?? ![]()
No a jak to je? U druhýho dítěte pak ten první půlrok budu dostávat co? Když u prvního dítěte se dostává první půlrok nějakejch 70% platu…
No já tady mám listovku, vitamín E, ale máme to vždycky večer takovej rituál společnej
Dneska jdeme na večeři po delší době, tak se těšim. No já se vždycky těšim a vždycky si dám to samý.
Holky z ústí…ještě funguje Motýlek? Už nevim název ulice, kde to bylo, ale jezdil tam trolejbus a nahoře v tý ulici byl učňák kosmetiček a kadeřnic…
A pak ještě tam byla jedna restaurace…tyjo…u hypernovy, byl to takovej tušim oranžovej ošklivej barák, ale vevnitř pěkný, dobrý…
jejda, to já nevím, o mateřskou a spol jsem se zatím nezajímala.
Já jsem jinak taky konzerva a v hospodě si dávám skoro pořád to samé
Motýlek neznám, tak nevím…
Tyjo já tam tak dlouho nebyla…a už asi ani nikdy nebudu
Maximálně v Makru.
A co vaši mužové? Jak nesou řeči o dítěti? Já, než začnu, ho upozorňuju, ať se neksichtí…tak se neksichtí. Jinak má pocit, že o tom mluvim dost.
Izz píše:
Už jsem doma. Zdobili jsme s dětma třídu a stromeček.
Budu mít asi blbou a necitlivou otázku, kdo nechce, neodpovídá samozřejmě. Jak to tady tak čtu a vidim ty vaše podpisy. Mě je 28let a možná víc než 50% z mýho mateřskýho chtíče je způsobeno tím, že to holkám okolo nejde…tak už se na to vrhnem, dokud je tělo ještě „mladý“ a šance je větší. Vím, že někomu je 35 a miminko chtěl už ve 25 a nešlo to a nejde to doposud.
To se u některých z vás roztikaly biologický hodiny až dýl? Nebo jste budovaly kariéru? Nebyly peníze?
Mě neplodnost zjistili v 18letech..neprůchodnost vejcovodů..co jsem si našla skvělého chlapa co chtěl absolovovat cestu umělkem jsem se do toho pustila..od 24let jezdím po car a snažím se skoro 15let otěhotnět…za měsíc me bude 36let
No jo, Denisa, to je naše inspirace ![]()
Izz, můj muž je doktor, takže já se s ním můžu bavit komplet o všem. On je dost citlivý na to, aby se mi něco nestalo, takže blbě snáší rizika Clostilbegytu (vyšší riziko rakoviny) a to, co se mnou Clost dělá (jak mi je blbě, bolí mě prsa, bohužel se mi snížila chuť na sex…), radí se se mnou o dalším postupu. Na spermio šel okamžitě a sám si to zařídil. Ale jinak kňukání nad těhu a ovu testem je ušetřen, tím ho nezatěžuju, jen když se zeptá ![]()
Agrimonia píše:
No jo, Denisa, to je naše inspiraceIzz, můj muž je doktor, takže já se s ním můžu bavit komplet o všem. On je dost citlivý na to, aby se mi něco nestalo, takže blbě snáší rizika Clostilbegytu (vyšší riziko rakoviny) a to, co se mnou Clost dělá (jak mi je blbě, bolí mě prsa, bohužel se mi snížila chuť na sex…), radí se se mnou o dalším postupu. Na spermio šel okamžitě a sám si to zařídil. Ale jinak kňukání nad těhu a ovu testem je ušetřen, tím ho nezatěžuju, jen když se zeptá
Myslím,že všechny léky co se podávají při umělku jsou rizikové..bolí mě prsa…únava..někdy výpadky paměti..zpomalené myšlení..to třeba dokáže Estrofem..co dokáže gonal..prednison se radši už neptám..vím to,ale bez toho to prostě nejde.
Nojo ale ta mateřská, nebo rodičák, nevyznám se v tom. Pro mě bude třeba jedinou možností ta dvouletá…kvůli financím…a takhle zmáknout 3 děti bude veselý
Ale co…nějak to jít musí. Já peru, tak mi to tady pěkně voní. Pes chrupe na místě a bolí mě břicho.