Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Melounek- platí se za obřad mimo úřad, to je tuším 1000,–. Pak za obřad na Hněvíně bylo tuším 3000,–. No a pak jídlo a pití, když utratíš víc jak 20 tisíc, tak mají novomanželé nocleh zdarma a ten byl, to ti řeknu, na to nezapomenou ani na Hněvíně, ta postel trochu vrzala
Na jejich www stránkách to všecko mají a říkám, kastelán je fantastický chlap a děsný profík. Donesla jsem si i CD s hudbou k obřadu (já nechtěla ty oficiální fanfáry, tak nám hrál Lanny Kravitz
), kastelán ve všem vyhoví, i psy by mi tam dovolil (jenže naše sarančata by tam vyšmejdili stoly, to by nešlo). Svateb tam jsou mraky- přede mnou i po mně, já si to zařizovala někdy v lednu na červen a byly poslední termíny! Hezky se tam fotí, však víš, jak je to všecko zrekonstruované a upravené, ty fotky byly moc pěkné!
Agrimonia píše:
Ty jsi taková držka Deniso
Dyt je to pravda
ale sváču si vezmu..krmit mě nemusí..teda nevezmu mám od února příděli..jako fakt manža mě zakázal žrát..prý jenom to nejnutnější a musím začít kupovat štávu..žádný drahý limonády a džus prý dostanu na narozeniny..to říkal včera a taky si mám slepit telefon..mám ho prasklej,že letos mám smůlu a nebo si mám vzít tu komunistickou socku,,né ty první velký krávy co byli
Mám strach,že mě začne i stříhat..holič je taky dost drahej
![]()
Ty chceš, abych si tady roztrhla pipinu od smíchu že jo??
No bodejť, aspoň že manža má rozum, když ty ho nemáš a chtěla bys utrácet za holiče!! Tak doufám, že on taky bude držet basu, do práce jezdit na kole, místo piva vodu a maso mu uděláš jenom v neděli!!! ![]()
denisa 76 píše:Agrimonia píše:Dyt je to pravda
Ty jsi taková držka Deniso![]()
ale sváču si vezmu..krmit mě nemusí..teda nevezmu mám od února příděli..jako fakt manža mě zakázal žrát..prý jenom to nejnutnější a musím začít kupovat štávu..žádný drahý limonády a džus prý dostanu na narozeniny..to říkal včera a taky si mám slepit telefon..mám ho prasklej,že letos mám smůlu a nebo si mám vzít tu komunistickou socku,,né ty první velký krávy co byli
![]()
Mám strach,že mě začne i stříhat..holič je taky dost drahej
![]()
![]()
Tak to je hustý
![]()
Jsem zvědavá jak to manžovi dlouho vydrží na jak dlouho ho tipuješ?
![]()
Agri tak ta noc by se mi líbila asi nejvíc
![]()
Agrimonia píše:
Ty chceš, abych si tady roztrhla pipinu od smíchu že jo??No bodejť, aspoň že manža má rozum, když ty ho nemáš a chtěla bys utrácet za holiče!! Tak doufám, že on taky bude držet basu, do práce jezdit na kole, místo piva vodu a maso mu uděláš jenom v neděli!!!
No neboj když tak zavolám na linku bezpečí,že mě manžel týrá
No když jsme jeli od vety tak byl spokojenej,že pejsan je v relativně v pořádku a už se i smál.Jinak dneska volala jeho máma a kecal s ní asi hodinu.Nevím co si povídal,ale když přišel tak jsem viděla,že už šetřit nemusíme tedy až tolik.Rodiče nám zaplatí půlku aby chlapeček mohl dodělat si baráček..on je takovej dříč,že nemůže nic nedělat a představa,že se nebude vrtat v maltě je pro něj hrozná
Tak jsem docela ráda,protože vím jak to manžu na stavbě baví a nějak mě to i mrzelo,že ho takhle omezuju.Taky by byl jako minulý rok pořád v práci a vím,že někdy si fakt šáhl na dno aby jsme to všechno utáhli s umělkem a se stavbou.
Dobře, tak maso i v sobotu, z toho půlku psovi, ale víc ani ťuk, zas tak moc se rozmachávat nemůžete!! ![]()
Agrimonia píše:
Dobře, tak maso i v sobotu, z toho půlku psovi, ale víc ani ťuk, zas tak moc se rozmachávat nemůžete!!
No neboj..uděláme rozpísek
![]()
no stejně jsi klikařka, máš i super tchýni! Vsadím boty, že kdybys jí řekla, že odteď šetříte a maso si dáte jen na podzim a v neděli, tak půjde koupit půltunové prase a nacpe ti s ním mrazák! ![]()
Agrimonia píše:
no stejně jsi klikařka, máš i super tchýni! Vsadím boty, že kdybys jí řekla, že odteď šetříte a maso si dáte jen na podzim a v neděli, tak půjde koupit půltunové prase a nacpe ti s ním mrazák!
manželovo rodiče jsou skvělí lidi..moc nám pomáhají a když třeba vidí jak se fakt snažíme a pořád se něco sere tak podají sami pomocnou ruku aby nám pomohli.No zrovna na vánoce..platila jsem umělko..přišla nám střecha na baráček a k tomu se vysralo to auto.Takže táta dal manželovi peníze na opravu auta a nechá to být a necháme si nějakou rezervičku kdyby zase něco zdechlo.No to jo..to by už se zabíjelo..manžela mají moc rádi a hlavně vidí,že nesedíme na prdeli a snažíme se.Taky vidí co mě to ted stálo sil a asi i pochopila,že tohle není vůbec sranda a není to jenom o tom jít na umělko…poslední umělko mě ted fakt zničilo..měla jsem i dost zdrv.komplikací tak si i asi řekli,že toho máme už tak plný kecky a přemýšlet nad penězma a dřít nám ted moc neprospěje.V létě jim zase pomůžeme sázet stromečky..tchán má les tak mu budeme při ruce.
vy jste prostě taková harmonická rodinka
ne, ale fakt, je to fajnééééé!
Agrimonia píše:
vy jste prostě taková harmonická rodinkane, ale fakt, je to fajnééééé!
No taky se hádáme a je nás dost
ale když je ouvej tak držíme všichni pospolu a snažíme si jeden druhému pomoc.
Až budu mít jednou dítě..budu mu taky vždycky ve všem nápomocná..mít v někom oporu a vědět,že člověk není sám je moc důležité.Zase filozofuju
Nebudu hodná..mě to jednou spratek vrátí..do 18 nebude mít žádné kapesné..tak a je to ![]()
No na férofku je pro nás svatba šance, jak získat pár korun navíc…nebudem chtít žádný dary…kdo nás bude chtít podarovat, jedině peníze. Ale já nejsem moc princezna…když chce moje matka, abych měla něco holčičího (třeba fialovýho, růžovýho, a k tomu dámskej střih), musí mi to koupit a já to pak milostivě nosim. Jinak mikiny the best. Takže šaty s volánama ani omylem, radši něco volnějšího a pohodlnýho
A maso pivo víno - pro mě ideální. Jsem takovej typ. Platit hospodu, svíčkovou atd…ani náhodou.
Jůůů holky, nechcete sem hodit fotky, ať vim, kdo to tady je?
to jsou naši dva psí pupíci, pak kočičí horor
a pak ještě jeden kocour ![]()
Ahoj holky, trochu jsem si to tu pročítala, taky se chcem pokusit o další mimi, sice jsem ještě v 6ti nedělí ale je to to jediné co mě drží nad vodou…O první jsem přišla
doktor říkal po porodu že jsem v naprostém pořádku, tak nemusím mít strach…Asi to bude trochu risk, ale chtěla bych to zkusit ještě v 6tinedělí, myslíte že je to dobrý nápad?
![]()