Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
15.5.12 20:24
@Izzz píše:
No nový je v tom, že o mimino jsme přišli…takže pro mě // nejsou bohužel žádnou výhrou…bude to začátek strachu. Jinak je vše při starym…jen to mimino musíme zkusit znovu.

Tak to je mě líto a příště snad už bude všechno v pořádku :palec: Manželovo sestra měla holku úplně v pohodě a na druhý čekaly asi 8let..než se zadařilo měla celkem 4 nebo 5 potratů a chyba se nenašla žádná..prostě se mimčo přestalo vyvíjet :nevim:
Tak až bude všechno tak jak má tak uvidíš,že to bude dobrý a // se určo dočkáš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.5.12 09:12

Ahoj ženy, tak jsem zase tady po delší odmlce..

@Izzz moc mě mrzí že jste o mimíska přišli a držím palečky ať se co nejdřív zadaří :palec:

Já jsem to dnes po pětidenním zpoždění a doufání a testování zase dostala, tak se chystáme na IVF..papíry už mám doma, tak je vyplním a pak hurá do pronatalu pro další instrukce…

Deniso 76 tobě moc moc držím palečky!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 09:14

@Malinie Tak ivf ber něco co je zase blíž k mimču a když by jsi něco potřebovala tak se ptej na na cokoliv a tfuj tfuj at je to Tvoje hned taky poslední ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.5.12 09:26

Hůůů ahoj holky :)
Mám radost, že jste tu.

Mali,
držim palce. IVF určitě vyjde. je jaro a příroda je novým přírůstkům nakloněna.

Deniso,
ty jsi tak tajemná, nikdo neví, kdy jdeš na další pokus…snad pak dáš vědět, že je vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.5.12 09:36
@denisa 76 píše:
@Malinie Tak ivf ber něco co je zase blíž k mimču a když by jsi něco potřebovala tak se ptej na na cokoliv a tfuj tfuj at je to Tvoje hned taky poslední ;)

Denis děkuji, určitě nějaký otázky přijdou :D
já se tak těším, už aby to bylo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 09:38

Je to ted součást akušky a já chci vnímat pouze svoje dětičky a na to musím mít klid a nějak to i tak cítím.Je to moc důležitý proces než mě dají embasy do dělohy a jak já tak oni mě musí vnímat a vědět,že jsem na ně připravená.
Tohle je holka moc složité,ale tohle ivf cítím,že je jiné a chci do něj dát všechno co v sobě mám dobrého aby to už konečně vyšlo.
Jinak se neboj až budu mít dětičky u sebe tak Vám všechno pěkně povyprávím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 09:41
@Malinie píše:
Denis děkuji, určitě nějaký otázky přijdou :D
já se tak těším, už aby to bylo:)

Tak to je dobře,že se těšíš a je to první správný krok k ivf.Samo,že se můžeš ptát.Ted hned začni ale s kyselinou listovou ta je moc důležitá..kup si v lékárně Femibion800 a jez ho pořád a nevynechávej..pro těhotenství je moc důležitá..nezapomen :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.5.12 09:47

Dekuju Denis :) hnedka dneska po práci zaběhnu do lékárny :) úplně ti rozumím s tím klídečkem a tak, každopádně držím všecky palečky :palec:
když mi bylo nejhůř, řekl mi můj přítel :srdce: , že hodně záleží na mé pohodě, že bez klidu to nepůjde a že se to určitě povede a budeme mít mimíska, tak se snažím nepanikařit, vím že se to povede, dřív nebo později ikdyž bych radši dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 09:51
@Malinie píše:
Dekuju Denis :) hnedka dneska po práci zaběhnu do lékárny :) úplně ti rozumím s tím klídečkem a tak, každopádně držím všecky palečky :palec:
když mi bylo nejhůř, řekl mi můj přítel :srdce: , že hodně záleží na mé pohodě, že bez klidu to nepůjde a že se to určitě povede a budeme mít mimíska, tak se snažím nepanikařit, vím že se to povede, dřív nebo později ikdyž bych radši dřív :lol:

No kup..mě to ted i potvrdil genetik a v car mě to už nařídili při 1.návštěvě.Je to sice dražší..315kč na měsíc,ale papat to musíš.
Jinak mě to nařídil i doky v car a je fakt,že když se neřeším tak mě je tak dobře.Ono stačí,že někdo napíše to nebo tamto a člověk už vnímá stres a třeba i začne pochybovat a to je moc špatně.Takže si kecám s vaječníkama sama,ale je to fajn když mě do toho nekecá někdo jiný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.5.12 10:08

Já jim klasickou čistou listovku a pro případ nalezení // mám calibrum babyplan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.5.12 10:12

no vidíš, tobě to říkali všichni a mě to zase neřekl nikdo..to je kocourkov :)
a to calibrum babyplan pomůže udržet mimi když se objeví //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 10:17
@Malinie píše:
no vidíš, tobě to říkali všichni a mě to zase neřekl nikdo..to je kocourkov :)
a to calibrum babyplan pomůže udržet mimi když se objeví //?

No v Pronatalu tohle nějak řeší..těm je to fuk :cert: :cert: Ty nejez nic než tu listovku..tělo se nesmí víc zatěžovat..budeš na hormonech a nesmíš zase jíst všechno :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 10:19

Až se objeví // tak budeš až do 12tt těhu jíst léky z car takže tohle se tě zatím netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.5.12 11:09
@denisa 76 píše:
Až se objeví // tak budeš až do 12tt těhu jíst léky z car takže tohle se tě zatím netýká.

jéé už aby to bylo :) děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 11:11
@Malinie píše:
jéé už aby to bylo :) děkuji za rady :kytka:

nemáš zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit