Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
25.5.12 11:33

Calibrum babypln nepomáhá udržet mimino, jen je tam listovka a další vitamíny, který jsou v těhotenství potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 11:39
@Izzz píše:
Calibrum babypln nepomáhá udržet mimino, jen je tam listovka a další vitamíny, který jsou v těhotenství potřeba

jj a proto stačí jenom jedno..femibion je vylepšená listovka a mě doporučili v car tenhle preparát.Ale určo má všechno podobný složení :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.5.12 11:40

Vim, mě se do toho nechtělo sypat tolik peněz, když je to to samý…našla jsem ještě Acidofolan za 80Kč..ten jsem taky brala po revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 11:45
@Izzz píše:
Vim, mě se do toho nechtělo sypat tolik peněz, když je to to samý…našla jsem ještě Acidofolan za 80Kč..ten jsem taky brala po revizi.

No je sice dražší,ale je prý z nich nejlepší a u ivf je dobré trošku tělo víc vitamínkama nadopovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.5.12 12:07

já to mám tak, že mi za takový věci není líto dát trochu víc peněz, ikdyž rozhazovat právě nemůžu..uvidím co mi řeknou v lékárně za sumičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.5.12 12:10

Ale jo, mě jen připadalo zbytečný brát něco za 800kč, když to samý se dá pořídit za 80kč :) Oni jsou děti hodně dobrej byznys.
Já to mám dokonce brát obden, jinak je to údajně skoro k ničemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.5.12 12:28

no tak 800,– je docela balík…to tě chápu, uvidím co mi nabídne lékárnice.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 13:29
@Malinie píše:
no tak 800,– je docela balík…to tě chápu, uvidím co mi nabídne lékárnice.. :think:

bože bože..chtělo by to lépe číst..jmenuje se to femibion800 a stojí něko kolem 300kč..800 není cena,ale patří to k názvu :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 13:31

tady pro ty co neumějí číst :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: http://www.zbozi.cz/…olin-tbl-30/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.5.12 13:35
@denisa 76 píše:
tady pro ty co neumějí číst :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: http://www.zbozi.cz/…olin-tbl-30/

no mě to bylo divný, ty si psala cca 300,– a Izzz psala najednou 800,– to bych nedala, těch 300 jde.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.5.12 13:40
@Malinie píše:
no mě to bylo divný, ty si psala cca 300,– a Izzz psala najednou 800,– to bych nedala, těch 300 jde.. :D

no tak to jsem ráda.Vím,že je kolem ivf všechno drahé,ale to k tomu holka patří.Dřív jsem si tukala při hrazeném ivf na čelo,že chtějí po mě ještě cca 15-20tisíc..dnes jsem už samoplátce a stejnak ty prachy člověk za to dá..u mě není jiná šance takže se nedá nic dělat.Ted mě to vyjde cca 50tisíc takže bych brala i femibion za 800 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.5.12 17:45

Tak v tom případě měly holky v jiný diskuzi třeba větší balení. prostě si pamatuju, že psaly částku kolem 800,–. Ale to je jedno. Hlavně že jsou v tom vitamíny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.5.12 07:50
@Izzz píše:
Tak v tom případě měly holky v jiný diskuzi třeba větší balení. prostě si pamatuju, že psaly částku kolem 800,–. Ale to je jedno. Hlavně že jsou v tom vitamíny :)

Tak ono když to musíš brát pořád tak se to pak prodraží.Já to beru cca 3 roky v kuse tak to máš nějakých 10800kč a budu to muset vydržet dokud se nezadaří.
Ale jak já pořád říkám lepší než celej cyklus..co já bych dala třeba za 20tisíc nad kterýma jsem tenkrát lamentovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
On by člověk dal asi cokoliv jenom aby to pomohlo a mělo to úspěch :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
28.5.12 11:01

Ahoj ženy :mavam:
psala jsem Vám že jsem to v pátek dostala…nikdy bych nevěřila jak z toho člověku/ženě může být celkově špatně..já myslela že umřu!!
bolesti mívám vždy, ale většinou si neberu prášky prostě si odpoledne lehnu a jde to vydržet, ale v pátek odpoledne…děs…vzala jsem si brufen a ten ne a ne zabrat..a to jsme odjeli na celý víkend k mamce na barák, že budeme makat na zahradě…já chodila jak bez duše zblblá z toho prášku a bolesti ustali asi až v devět večer po prvním pivečku…no kdybych to byla věděla, tak jsem si ho dala už v práci :pankac: jo a taky jsem to měla jen jeden den…v sobotu zase nic..tak nevim, musím se objednat do pronatalu..a co vy o víkendu? něco nového? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.6.12 13:06

@Malinie Já mám nasazenou před ivf HA a o ms skoro nevím..něcojiného je když jí neberu to první dny počítám andělíčky a o kozách nemluvím..moje pms je jako šílený.
tak jsem zvědavá co Ti v Pronatalu povypráví.
U nás nic nového..žeru tamínky..jedu na další akupunkturu a pořád tak dokola.
Ještě se zastavím v car kde mám nějaké dodatečné výsledky z genetiky a nově nabraný HP tak jsem zvědavá jak ještě funguju..tedy moje biologický hodky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí