Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Calibrum babypln nepomáhá udržet mimino, jen je tam listovka a další vitamíny, který jsou v těhotenství potřeba
@Izzz píše:
Calibrum babypln nepomáhá udržet mimino, jen je tam listovka a další vitamíny, který jsou v těhotenství potřeba
jj a proto stačí jenom jedno..femibion je vylepšená listovka a mě doporučili v car tenhle preparát.Ale určo má všechno podobný složení
![]()
Vim, mě se do toho nechtělo sypat tolik peněz, když je to to samý…našla jsem ještě Acidofolan za 80Kč..ten jsem taky brala po revizi.
@Izzz píše:
Vim, mě se do toho nechtělo sypat tolik peněz, když je to to samý…našla jsem ještě Acidofolan za 80Kč..ten jsem taky brala po revizi.
No je sice dražší,ale je prý z nich nejlepší a u ivf je dobré trošku tělo víc vitamínkama nadopovat ![]()
já to mám tak, že mi za takový věci není líto dát trochu víc peněz, ikdyž rozhazovat právě nemůžu..uvidím co mi řeknou v lékárně za sumičku ![]()
Ale jo, mě jen připadalo zbytečný brát něco za 800kč, když to samý se dá pořídit za 80kč
Oni jsou děti hodně dobrej byznys.
Já to mám dokonce brát obden, jinak je to údajně skoro k ničemu ![]()
no tak 800,– je docela balík…to tě chápu, uvidím co mi nabídne lékárnice.. ![]()
@Malinie píše:
no tak 800,– je docela balík…to tě chápu, uvidím co mi nabídne lékárnice..
bože bože..chtělo by to lépe číst..jmenuje se to femibion800 a stojí něko kolem 300kč..800 není cena,ale patří to k názvu
![]()
tady pro ty co neumějí číst
http://www.zbozi.cz/…olin-tbl-30/
@denisa 76 píše:
tady pro ty co neumějí číst![]()
![]()
http://www.zbozi.cz/…olin-tbl-30/
no mě to bylo divný, ty si psala cca 300,– a Izzz psala najednou 800,– to bych nedala, těch 300 jde.. ![]()
@Malinie píše:
no mě to bylo divný, ty si psala cca 300,– a Izzz psala najednou 800,– to bych nedala, těch 300 jde..
no tak to jsem ráda.Vím,že je kolem ivf všechno drahé,ale to k tomu holka patří.Dřív jsem si tukala při hrazeném ivf na čelo,že chtějí po mě ještě cca 15-20tisíc..dnes jsem už samoplátce a stejnak ty prachy člověk za to dá..u mě není jiná šance takže se nedá nic dělat.Ted mě to vyjde cca 50tisíc takže bych brala i femibion za 800
![]()
Tak v tom případě měly holky v jiný diskuzi třeba větší balení. prostě si pamatuju, že psaly částku kolem 800,–. Ale to je jedno. Hlavně že jsou v tom vitamíny ![]()
@Izzz píše:
Tak v tom případě měly holky v jiný diskuzi třeba větší balení. prostě si pamatuju, že psaly částku kolem 800,–. Ale to je jedno. Hlavně že jsou v tom vitamíny
Tak ono když to musíš brát pořád tak se to pak prodraží.Já to beru cca 3 roky v kuse tak to máš nějakých 10800kč a budu to muset vydržet dokud se nezadaří.
Ale jak já pořád říkám lepší než celej cyklus..co já bych dala třeba za 20tisíc nad kterýma jsem tenkrát lamentovala
![]()
On by člověk dal asi cokoliv jenom aby to pomohlo a mělo to úspěch
![]()
Ahoj ženy ![]()
psala jsem Vám že jsem to v pátek dostala…nikdy bych nevěřila jak z toho člověku/ženě může být celkově špatně..já myslela že umřu!!
bolesti mívám vždy, ale většinou si neberu prášky prostě si odpoledne lehnu a jde to vydržet, ale v pátek odpoledne…děs…vzala jsem si brufen a ten ne a ne zabrat..a to jsme odjeli na celý víkend k mamce na barák, že budeme makat na zahradě…já chodila jak bez duše zblblá z toho prášku a bolesti ustali asi až v devět večer po prvním pivečku…no kdybych to byla věděla, tak jsem si ho dala už v práci
jo a taky jsem to měla jen jeden den…v sobotu zase nic..tak nevim, musím se objednat do pronatalu..a co vy o víkendu? něco nového? ![]()
@Malinie Já mám nasazenou před ivf HA a o ms skoro nevím..něcojiného je když jí neberu to první dny počítám andělíčky a o kozách nemluvím..moje pms je jako šílený.
tak jsem zvědavá co Ti v Pronatalu povypráví.
U nás nic nového..žeru tamínky..jedu na další akupunkturu a pořád tak dokola.
Ještě se zastavím v car kde mám nějaké dodatečné výsledky z genetiky a nově nabraný HP tak jsem zvědavá jak ještě funguju..tedy moje biologický hodky
![]()