Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2904
27.10.14 10:46

Tak díky :dance: No dr. mi říkala, byla jsem zrovna už v srpnu na preventivce, že si mám pohlídat, aby se to srovnalo, najednu stranu mi nasadila brouka a na druhou já bych možná neřešila mnohem dýl „ztrácela“ čas. A říkala, že se to samo určitě neupraví nebo nějakýma čajíkama či vitamínama, takže jsem po prvním cyklu - co jsem nasadila utroš. Ale je fakt, že MS měla přijít až po, včera jsem brala večer poslední a už odpo se něco dělo, od té doby nic. Takže se to asi teprve nějak rovná. No už aby byly //. Je fakt, že první jsme zjistili 24.12. a známí si dělají srandu, že bude další dáreček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.10.14 10:58

@Miňulka Tak je urcite dobre, ze ti hned rekla jak to je a to vlastne nahodou a ze jsi necekala a necekala…protoze kratka lut faze je horsi jak delsi. Taky by jsme rady do Vanoc darecek. :mrgreen: A kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
27.10.14 11:18

Bude mi na jaře 30. A tobě? A snažíte se o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.10.14 11:27

@Miňulka Mne ted bylo 25 a o prvni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
29.10.14 06:23

@Leni112 Dobre rano :hug: Meli jsme se super, hned bych jela zpatky. :mrgreen:
Dnes do prace, moc se mi teda nechce. :pocitac: Jak jste si uzili zbytek volna vy?
Ja se jen tesila na pravidelnou dobu mereni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
29.10.14 06:27

@Miňulka :mavam: Ahoj, koukam ze HA dela vsude peknou paseku. Ja vysadila v lednu, pak 6× ukazkova po 28 dnech a od ty doby chodi pozdeji a pozdeji :roll: v prosinci jdu na preventivku, tak to asi taky budem resit.
Me bude ted 35 a doma uz mam dve holky 13 a 7. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.10.14 06:34

@NeKa Dobre rano! :hug: To je moc dobre, jsem rada, ze jste si to uzili a ze jsi mohla merit. :lol: I my jsme si tech 6 dni uzily, sam mi pak rikal, jestli vubec tolik lasky zvladnu. :mrgreen: :srdce: To ja naopak, volne dny jsem merit nemusela, protoze jsme bud popily nebo neco, takze jsem mohla dneska zase uplne v klidu a praveze me teplota prekvapila..Od MS si jedu teploty 36.21 a niz..vcera dokonce 36.05! A dneska 36.64. 8o A je asi blbost, aby ovu uz probehla, ze? Jsem 8 DC. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
29.10.14 06:39

@Leni112 Ahoj Leni, to by bylo asi opravdu brzo. Ale mozny je vsechno. Uvidis jaky budou teploty dalsi dny.
Jsem rada, ze jste si tech 6dni tolik uzili :hug: tak to ma byt.
Ja ovu pomalu taky vyhlizim, ale nedelam si nadeje, ze by prisla extra brzo. Minuly byla az 26dc, tak mam casu dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.10.14 06:55

@NeKa Taky si myslim, ze je to brzo. :think: Ale uz mi zase zmizela nadeje, ze mam konecne normalni cyklus s normalni teplotou, protoze takova odchylka je moc. :( A nebot 13 DC je pondeli az 17 DC patek, tak i kdyby mela byt nekdy takhle, tak ji stejne prosvihnu. :roll: No u tebe jsem taky zvedava, kdy dorazi, aby jsi nemusela byt nervozni, kde ze zase je. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
29.10.14 07:15

@Leni112 :nevim: Prostě nemůžeme mít nic normálně, co?
Jinak prošvihnout nemusíte nic, oni si tam na vajíčko můžou počkat :hug:
Koukala jsem, tak jsem dnes 13DC, no tak to mám ještě 13 dní :mrgreen: ale jako ráda bych, kdyby se ukázala dřív. Nechci dělat ani ovu testy, stejně se nikdy netrefím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
29.10.14 07:31

Dobré ranko, jak jsem přišla, tak možná i odejdu :oops: ale v době, kdy jsem dobírala poslední prášek na podporu (utroš) tak jsem lehce zakrvácela a řekla si, že je to zase v… ale na druhou stranu, je to první měsíc, co mi je dr. nasadila a to by nemělo mít vliv, cyklus by se měl teprve budovat. Tak jsem víc dala na cvíčo, napsala Vám, že se připojím a tak… No a od té doby, jsem čekala, kdy MS dorazí v plné síle a nic… Tak jsem dnes testla, ale moc tomu nevěřila a // je tam. Zítra půjdu k Dr. tak snad bude vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.10.14 07:52

@NeKa To nemuzeme. :nevim: :hug: Ale zase jsem rada, ze teda alespon MS prijde a ne ze mam //, jako x krat ctu a pak to nedopadne…To budou muset jestli se to tak stane. :) Ale i tak… :roll: Dle dr mam brat Duphaston od 16 DC, ale myslim, ze si to posunu dle teplot…Minule jsem ho zacala brat od 18 DC, tak zacnu asi taky tak, pokud me ty teploty neukazou jasne ovu driv.
Osobne si myslim, ze ovu testy jsou k nicemu, protoze jsem je parkrat zkusila a vzdy jsem mela uz nevim kolikaty DC pozitivni ac dle teplot ovu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.10.14 07:56

@Miňulka Mas stesti. :potlesk: :hug: Tak hlavne at je vse v poradku a dr to jen potvrdi!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
29.10.14 09:19

Ahoj holky,
prosím Vás o radu. Už víc než týden mám zpoždění MS, když uvažujeme, že proběhla 21/22 DC. Teplota je podivná, kolísavá? Z těhotenského testu jsem možná dneska vyšilhala dušíka ;) Ráda bych se zeptala, když už by těhotenský test měl být skutečně vypovídající.
Máte prosím Vás některá zkušenost s bazální teplotou při ztrátě MS? I když MS nejde a žena není těhotná, drží se BT nahoře?
Děkuju a přeju hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.10.14 09:35

@Anomisss Myslim si, ze dnes uz by na testu melo neco byt videt…ale muzes jeste pockat, pokud jsi dusika videla, zkus test zitra rano z ranni moci. Kdyz tam nebude, asi bych se objednala k dr. nez zbytecne cekat a prodluzovat si cyklus.
A ja kdyz mela cykly bez MS, tak jak se ptas, tak mi teplota kolisala kolem nejake teploty, takze se +- stale drzela. Pomohly mi vzdy az vyvolavacky a ted beru hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí