Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Estericka píše:Evik19 píše:Nezkoušela jsem, dnes má mrcha dorazit a mám dost silný pocit v podbřišku, že už se blíží
Taky vám samozřejmě držím palce, byla by to vzpruha, kdyby se některé z nás zadařilo, i když u mně to na Valentýna určitě nebude, protože to bych to zrovna měla dostat.
A co ty, Estericko, uz jsi zkousela testik? Držím pěsti:-)
Tak zase se nepovedlo - samozřejmě
A frčíme další cyklus…
Sandra752 píše:
Tak konecne pritel nezapomel tabletku vitaminu E,to je uspech;) verim a modlim se za to aby jsme konecne v unoru nasli//. ja se ani nedivim ze nam to nejde.chudac spermijky jsou cele promrzle a dezorientovane a nevi kudy kam;D to abych jim tam zavedla ustredni topeni:D
No tak to je úspěch, toho já bych se nedočkala
No já mám obavu, jestli se nám spermijky netočej jenom na místě kvůli těm hnusným cigaretám, co manžel kouří - a to mu to píšou i na krabičkách, že to škodí ![]()
Jeste,ze my jsme oba nekuraci:-) ted sel pritel ke kadernici,aby byl na to snazeni jak ze skatulky;-) by se mohli spermijky leknout jeho bujneho porostu na hlaea mohli byto vzdat:-D ja budu mit ovulki nekdy kolem 10.2-16.2 ale nevadi si to do ovulky zkouset;-)
Já jsem taky ráda, že nekouřím aspoň já. Je to hnus ty cigarety ![]()
Jojo, jen trénujte
Já mám teď do ovulky zase času…to je pořád dokola ![]()
Estericko, to mě mrzí, že to tentokrát nevyšlo, ale třeba se ti zrovna na toho Valentýna zadaří. U Sandry se to přímo nabízí, když má v té době ovulku. Já jsem dneska 21 DC a vůbec si nejsem jistá, jestli už jsem ovulku tento měsíc měla - nic neměřím, ale většinou to na sobě poznám. Minulý měsíc jsem to ale měla nějaký rozhozený, dostala jsem MS o pár dní později, takže je možný, že tenhle cyklus třeba bude bez ovulky úplně
Normálně mě už totiž touhle dobou začnou bolet prsa, což je známka, že ovulka před pár dny proběhla (vypozorovala jsem, že ji mívám tak 16-18 DC). Ale teď nic.
Jo a je mi 27 let ![]()
Ahoj holky, tak bych dneska měla dostat MS, těhu test mám negativní, tak to zas vypadá blbě:-/ A co u vás, nějaké změny k lepšímu? Držím palce při Valentýnském snažení:-)
Evik19 píše:
Ahoj holky, tak bych dneska měla dostat MS, těhu test mám negativní, tak to zas vypadá blbě:-/ A co u vás, nějaké změny k lepšímu? Držím palce při Valentýnském snažení:-)
Tak ještě není nic ztraceno, dokud nedorazila… Já čekám na ovu, ale mívám jí pozdě, takže bůhvíkdy zas dorazí ![]()
NEVĚŠTE HLAVU…BERTE TO POZITIVNĚ JAKO HOLKY Z DISKUSE:TENTO MĚSÍC PROSTĚ OTĚHOTNÍME… ![]()
Holky, díky za podporu. Ani dneska MS nedorazila, těhu test stále bílý jak čerstvě padlý sníh…ale je otázka, jestli ta ovulace blbá vůbec tento měsíc dorazila:-) Ale dobře propadnu cílenému optimismu! Tento měsíc určitě:-) Holky, moc vám držím palce:-)
Ahoj holky, tak už mi MS mešká druhý den a tehu test stále negativní. Jaké ale bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že mám pozitivní ovu test! Buď jsou ty testy všechno šmejdy anebo si ten můj cyklus už fakt ze mě dělá srandu!Esterko, držím palce, ať ovu dorazí v tu nejpříhodnější chvíli:-)
Děkuju
Eviku, ale ty ovu testy prý někdy ukazují i těhotenství, i dřív než těhu testy. Tak to by mohlo být nadějné ![]()
No víš, Estericko, já zrovna téhle značce ovu testů moc nevěřím, protože mi minulý měsíc ta stejná značka (ale těhu testu) ukázala druhou čárku, i když jsem těhu nebyla. No je to celé zmatené…Nechci si moc dělat naděje, ale samozřejmě doufám. Tak tfuj tfuj holky, ať na tom s partnerem o ovulce pořádně zapracujete:-)
Tak konecne pritel nezapomel tabletku vitaminu E,to je uspech;) verim a modlim se za to aby jsme konecne v unoru nasli//. ja se ani nedivim ze nam to nejde.chudac spermijky jsou cele promrzle a dezorientovane a nevi kudy kam;D to abych jim tam zavedla ustredni topeni:D