Snažíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
946
7.5.16 23:22

@zelvacik ty jo ty máš ale pevnou vůli. Zítra držím palečky a dej vědět ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.5.16 09:34

Dobry rano holky tady je test z dnesniho rana. Realne je ta carka mnohem vyraznejsi, vsechny fotky mam maznuty, toto je neostrejsi :zed: no a dneska :poblion: je mi hrozne, u prvniho jsem zvracela az do 16tt takze se mam na co tesit. Ale co pro miminko neudelame a nevydrzime ze? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.5.16 12:17
@zelvacik píše:
Dobry rano holky tady je test z dnesniho rana. Realne je ta carka mnohem vyraznejsi, vsechny fotky mam maznuty, toto je neostrejsi :zed: no a dneska :poblion: je mi hrozne, u prvniho jsem zvracela az do 16tt takze se mam na co tesit. Ale co pro miminko neudelame a nevydrzime ze? :srdce:

Jéé ty se máš moc gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.5.16 17:10

Tak mě to holky nedalo a udělala jsem si test teď odpoledne výsledek je v limitu a je takový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.5.16 20:22

@Nena15 teeda na to ze je delany odpoledne tak fakt krasny. Myslim ze uz je to celkem jasne. Gratuluji a preji ti at je vse v poradku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.5.16 20:24

@Nena15 kdy budes jeste testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.5.16 20:41
@zelvacik píše:
@Nena15 kdy budes jeste testovat?

Zítra ráno digitálním testem co koupil manžel :) Uvidíme snad tam něco bude… Nechci být hned po ránu zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.5.16 20:42
@zelvacik píše:
@Nena15 teeda na to ze je delany odpoledne tak fakt krasny. Myslim ze uz je to celkem jasne. Gratuluji a preji ti at je vse v poradku! :kytka:

Jinak koukám, že ty máš taky velmi vydařený test :) Už to vypadá, že pokud ve bude jak má budeme rodit ve stejný měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
8.5.16 21:02

@Nena15 @zelvacik Holky gratuluju!!! Vypadá to že budeme mít teda stejnej termín :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
8.5.16 21:03

Kdy budete volat doktorce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.5.16 21:10
@Andreofix píše:
Kdy budete volat doktorce???

já ještě počkám co test zítra a za týden a asi za 14 dní pokud bude vše jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
8.5.16 21:16

@Nena15 Tak počkej za týden nebo za 14 dní?? :D a kdy jsi měla dostat ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.5.16 22:31

@Nena15 myslim si ze zklamana nebudes a test bude pozitivni @Andreofix @Nena15 jsem se holky dneska divala na net a do kalendare. Termin porodu mi to vypocitalo na 16.1. Takze tak ta polovina ledna no :) pokud nebudu mit zadne problemy tam se k dr chci objednat tak na 7-8tt. Vychazi to na konec kvetna zacatek cervna. To bude dlouhy mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.5.16 22:32

@lucinka1985 doufam kocko ze se k nam za par dni pridas!!! Kolik jsi dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.5.16 07:55
@zelvacik píše:
@Nena15 myslim si ze zklamana nebudes a test bude pozitivni @Andreofix @Nena15 jsem se holky dneska divala na net a do kalendare. Termin porodu mi to vypocitalo na 16.1. Takze tak ta polovina ledna no :) pokud nebudu mit zadne problemy tam se k dr chci objednat tak na 7-8tt. Vychazi to na konec kvetna zacatek cervna. To bude dlouhy mesic

Tak já sem si dneska dělala ten digi test a výsledek je takovýto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí