Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já bydlím taky kousek od Brna. A řekla bych, že jezdit umím dobře. Nebojím se jezdit ve sněhu, ale určitě tomu přizpůsobím jízdu. Nedovolím si to co normálně. Obavy mám víc, když je náledí.
@j.a.n.i1 Neboj se to dopiluješ. Moje máma si udělala v padesáti řidičák, protože se musela starat o rodiče. A přiznám se, že jsem jí moc šancí nedávala. Když si vzpomenu na ty začátky. Ona byla hrozná, už jako spolujezdec, neustále dávala před sebe ruce a nohy, protože měla pořád strach. Měla tendenci brzdit i za řidiče. Ale teď už je z ní dobrá řidička a jsem na ni hrdá.
Díky za podporu. Chci jen pár rad, jak na to. Nervozní chlap vedle na sedačce, ani to že se mě někdo bojí potkat mi moc nepomůže
. Doufám, že to felda ještě chvíli přežije, když už jí tak moc ubližuju.. P.
Rozjíždět se na jedničku. A jestli ti to nejde, tak si zítra ráno sedni do auta, zajeď někam, kde budeš sama a rozjížděj. I kdybys tam měla být třeba celej den. Věř tomu, že nějaký zaskákání tomu autu vadí míň než ty rozjezdy na dvojku či trojku. Vypni rádio a nauč se auto poslouchat. Někdo už ti to tady psal, u Feldy platí asi tak, že na jedničku se rozjedeš, na dvojku řadíš asi při 10-20km/hod. Na trojku při těch 30 až 40 km/hod. Na trojku můžeš jet i 50km/hod, eventuélně zařadit čtyřku. Pětku zařaď při min. 70km/hod., ale je to slabý motor, lépe uděláš, když ho necháš víc roztočit klidně do 90 km/hod.
Výmluvami to nespravíš, musíš se to prostě naučit a hlavně poslouchat.
@petrakk píše:
Díky za podporu. Chci jen pár rad, jak na to. Nervozní chlap vedle na sedačce, ani to že se mě někdo bojí potkat mi moc nepomůže. Doufám, že to felda ještě chvíli přežije, když už jí tak moc ubližuju.. P.
Ta podpora měla být pro tebe, ale omylem jsem to poslala jiné. Neboj se to zvládneš, ale chce to dobrého a trpělivého spolujezdce. Mě učil táta je to řidič z povolání a musím říct, že to bylo s ním hrozný. Místo toho, aby mi v klidu řekl, co dělám špatně, tak byl vzteklej a občas na mě i zařval. Já si to vzala k srdci u mamči a když jsem jezdila s ní, tak jsem ji v klidu všechno vysvětlila a poradila.
Petrakk ta je jednoduchá - učit se učit se učit se/jezdit a jezdit a jezdit
jinak já když začínala jezdit tak prvních pár jízd s přítelem (poznat auto) a pak už v klidu jezdit sama po nocích nebo v hodně malým provozu známé trasy
jako každý začínal ale…
vykašli se na forda, popros někoho kdo umí (nejen má řidičák) at s tebou jede v tvém autě… jezdit pořád co nejmín otáček pro to auto není zrovna nejlepší, občas motoru prospěje darda a další věc když pojedeš pod otáčkama a budeš potřebovat rychle přidat/zabrzdit motorem/zvládnout zatáčku seš v háji (u té tvé 1,3 a obecně u aut bez zátahu dole)
Petro, na nízký otáčký se ten motor ničí víc než na trošku vyšší, protože se tam všechno nadměrně musí namáhat aby to vůbec utáhlo, takže tím si nepomůžeš, tím ta spotřeba neklesne. To ajko pardon, ale to to neslyšíš, co to auto potřebuje? Já jsem začínala s Felinou, byla můj miláček, otáčkměr jsme měli ale nepotřebovala jsem ho, prostě to slyším, co to auto potřebuje, a jako s dieselu na benzíňák a opačně taky zrovna problém není, to prostě slyším a cítím každý auto, co zrovna potřebuje. A to se s nima zrovna necrcám. S chlapem jezdím stejně rychle, ale žere mi to o třetinu míň. Promiň, mně je tý tvojí feldy strašně líto. Fakt si zaplať tu autoškolu, nebo radši neřiď, seš nebezpečná okolí i sobě. A v koloně ti smrdí spojka, kdyby se to auto přehřívalo, tak to snad vidíš ne, na palubovce totiž existuje taky něco jako ukazatel teploty.
Dříve jsem se taky bála jezdit v zimě, ale praxí se to zlepšilo. Pokud můžu doporučit, tak jsem četla zajímavý článek právě o jízdě v zimě https://www.dopravniznaceni.com/…me-b5567.htm , přijde mi to jako velmi užitečná věc, to co tam píšou.
Ahoj, já osobně radši ve sněhu moc nejezdím, max u nás po městě, ale vyjet někam dál bych si netroufla. Chce to prostě asi cvik a zkušenosti, nějaké kondiční jízdy..