Sobecká tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
10.5.15 20:08

Nechápu to s tou kartou a účtem… Jak dlouho už se to táhne, to musí přeci nějak v bance pořešit, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terca10
10.5.15 20:12

Jo v bance to řeší ale doposud se s něčím takovým nesetkali. Tchýně si položila kartu na odkodovávač v obchodě a pak na to zkoušela třikrát vybrat a totálně si to zablokovala, učet se jí vynuloval a už půl roku to dávaj dohromady. Poslali jsme tam peníze 500, nám z účtu odešli ale jí se vůbec nepřipsali. Manžel to intenzivně řeší ale ted mu chlap s kterým to řeší přestal brát telefony.

• Citovat
  • Upravit
23081
10.5.15 20:14
@terca10 píše:
Jo v bance to řeší ale doposud se s něčím takovým nesetkali. Tchýně si položila kartu na odkodovávač v obchodě a pak na to zkoušela třikrát vybrat a totálně si to zablokovala, učet se jí vynuloval a už půl roku to dávaj dohromady. Poslali jsme tam peníze 500, nám z účtu odešli ale jí se vůbec nepřipsali. Manžel to intenzivně řeší ale ted mu chlap s kterým to řeší přestal brát telefony.

NO hezký teda, hmmm, odkodovač to zmagnetizoval :zed: :zed:
Ale taky dobrý přístup, když klientovi přestane brát pracovník banky tlf :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.5.15 20:15
@terca10 píše:

Tak tohle jsem teda ještě neslyšela,… tohle vám tvrdí ona? Pro mě moc pohádkový

• Citovat
  • Upravit
terca10
10.5.15 20:16

Já mám problém ale v sobě, nevim jestli je správné nechat ji ať si dělá co chce. Jo jasně je to sobec prvního řádu, to vim já i manžel. Dneska sem s ní mluvila a ona pořád že nikam nepůjde atd… a když sem jí řekla že manžel nemá plný úvazek ale jen poloviční a že budeme mít sami co dělat aby sme vyšli tak se najednou odmlčela a pak mi řekla hmmm to sem nevěděla. Tak nějak to na mě působilo že si myslela že jí manžel bude platit. Ale právě díky ní jsme se zadlužili u našich a musíme jim to splatit takže peníze co nám zbudou jsme chtěli měsíčně dávat jim a ne to rvát zase do tchýně s tím že někdy je zpět dostaneme ale kdy? Za tejden, měsíc nebo dlašího půl roku?

• Citovat
  • Upravit
14110
10.5.15 20:17

@terca10 když má peníze za barák, tak proč jste kvůli ní zadlužení?: k púčtu nemůže jen kvůli tomu, že nemá kartu? já to nějak nechápu…
adeit|: účet chápu, a el stejěn mi to přijde lživý, banovní úředník by si dle mého nedovolil přestat brát telefony, to je nějaká púohádka…

Příspěvek upraven 10.05.15 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terca10

@jjelena Ne to tvrděj manželovi v bance.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
@Xiraxinek píše:
NO hezký teda, hmmm, odkodovač to zmagnetizoval :zed: :zed:
Ale taky dobrý přístup, když klientovi přestane brát pracovník banky tlf :nevim:

Jo, všude jsou upozornění tam nedávat kartu, ale toto? Takovou dobu? Já si teda vždycky myslela, že se jedná o tu danou chvíli, rozhodně ne, že se mi vynuluje účet. Na to se snad i někde poptám, nechce se mi tomu věřit, ale tím netvrdím, že to tak není

• Citovat
  • Upravit
terca10
10.5.15 20:19

@Krrysa Ona je ale právě nemá k dispozici, ten účet má jako vynulovanej. Prostě jak si to dala na ten odkodovávač tak se jí to v tý kartě pokonilo a tim že to nešla hned vyměnit ale třikrát na to pokoušela se vybrat tak se jí podělal i účet. Od určitého data tam bez jaké koli transakce má nulu.

• Citovat
  • Upravit
23081
10.5.15 20:19
@jjelena píše:
Tak tohle jsem teda ještě neslyšela,… tohle vám tvrdí ona? Pro mě moc pohádkový

Jako je pravda, že i my jsme v Giga vždy řikali, ať si na to místo nepokládají kartu, protože ji to zmagnetizuje a karta je v háji. Ale že by to mělo účinek až na účet, to se mi nezdá vůbec tedy, nikdy jsem se po tom teda nepídila… Znám z praxe jen tu část o té kartě, že to zničí přímo ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.5.15 20:20

@terca10 aha, už chápu, i když mit o teda přijde v dnešní době přitažená za vlasy, to řešit takhle dlouho… takže ona je v podstatě bez jakéhokoliv příjmu? a předtím žila z těch peněz za ten dům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.5.15 20:20

No já bych jí nechala, at to začne řešit sama, je dospělá, svéprávná. Proč to za ní řeší manžel? Ona je nemohoucí nebo co? Podle mě to na vás zkouší, myslím, že žádná banka nedrží peníze tak dlouho. Na nevydaný ale odečtený peníze z bankomatu mají 30 dnů - stalo se mi to, bankomat neměl peníze. To je podle mě to samý. Bůh ví, jestli v něčem nejede manžel s ní, když to s ní řeší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
terca10
10.5.15 20:21

Pravda je fakt ta že od určité doby tam má bez jaké koli transakce nulu. Ani se ji nestrahávaj poplatky takze ucet v coudu je.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
10.5.15 20:21

@Xiraxinek přesně tak, karta ano, ale účet? podle mě v něčem jede i s manželem zakladatelky.

• Citovat
  • Upravit
23081
10.5.15 20:22

Mě přijde jako kravina, že se zmagnetizovanou kartou vynuluje účet - to jednak… A druhak je bejkárna nejvyššího kalibru, aby to banka takto dlouho řešila a stále nevyřešila… A už vůůůbec je blbost, že by bankovní poradce s Vámi přestal komunikovat… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová