Sobecká tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
terca10
10.5.15 21:04

@Krrysa Jo zila jen z tech penez z baraku, uz sem to rikala ona si prijde dost stara na to aby se nechala nekde komondavat a chce si konecne uzivat kdyz sedela 20 let doma na zadku.

• Citovat
  • Upravit
terca10
10.5.15 21:06

@Xiraxinek V bance nam vysvetlili jak to je a vlastne v breznu rekli manzelovi ze do tri tydnu to bude zprovoznene a od te doby nebere ten pan telefony.

• Citovat
  • Upravit
30408
10.5.15 21:07

@terca10 Tvůj projev se mi vůbec nelíbí - a tím nemyslím jen tu pohádku s kartou. Bůh ví, jak to celé doopravdy je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.5.15 21:07

@terca10 tak bych oparvdu najela to, c o jsem psala, ať se otáčí a pokud nevjyde, pomůžete, to i přijde fér.. jasně bych jí řekal že si peníze na její život půjčujete u tvých rodičů, že takhle to nejde a sami už nemáte.. neboj, ona hlady neumře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
10.5.15 21:12
@terca10 píše:
@Xiraxinek V bance nam vysvetlili jak to je a vlastne v breznu rekli manzelovi ze do tri tydnu to bude zprovoznene a od te doby nebere ten pan telefony.

To je pro mě prostě nemyslitelný a myslím, že člověk na takové pozici by si to prostě nedovolil nebo alespoň dovolit nemohl… Proto mi to celé přijde jako blbost, promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.5.15 21:14

@terca10 no pokud už s exekucí má zkušenost, tak není nepravděpodobné, že ji nemá znovu. Ještě se budeš divit, Ty…

• Citovat
  • Upravit
3549
10.5.15 21:14

Tak za prvé pokud by se tchýně dostala do srabu a potřebovala pomoc, pomůžeme_POKUD BUDEME MOCI. Ovšem pokud by se tchýně nijak nesnažila vyřešit svoji situaci, narovinu bych ji řekla, že ať se na mě zlobí nebo nezlobí, tak za těchto podmínek ji pomáhat odmítám a zachovala bych se stejně i k vlastní mámě. Pomoc ano, ale ne se nechat zneužívat.

K situaci no nevím, pokud připustím, že by se něco takového mohlo stát, tak už první měsíc bych jim dupala na paty, popřípadě bych se pokoušela řešit přes inspekce či soud, protože tohle není normální. Ale bohužel jsem už životem poučena a tohle je úplně jinak než nám tu @terca10 píše.Buď sama něco tajíš, což je tvoje věc a nebo tě opravdu všichni mažou med kolem úst a ty se necháš. Na tvém místě bych se sebrala a sama zašla do banky se informovat na situaci, popřípadě se pokusit kontaktovat nadřízeného toho pána, co vámúdajně nezvedá telefony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.5.15 21:15

@Xiraxinek Přesně tak. I kdyby nezvedal telefon jeden poradce, dá se dovolat jinam a tam si stěžovat. V dnešní době, kdy banky bojují o klienty, by se tohle prostě nemohlo stát. Ne aspoň na tak dlouhou dobu řešení

• Citovat
  • Upravit
16210
10.5.15 21:18
@terca10 píše:

Tohle je nesmysl. Jistě k celé kauze má tchýně nebo manžel nějakou emailovou nebo písemnou komunikaci, kterou po přeposlání někomu jinému z banky musí někdo převzít (když budu věřit tomu o nebraní telefonů, třeba z důvodu hospitalizace daného pána apod., ale i tak by číslo bylo přesměrováno, navíc můžete zkusit volat z různých čísel, pokud jste ořesvědčeni, že telefon nebere jen vám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terca10
10.5.15 21:24

Ok tak hlavne ze v tom mate vsechny jasno. Fakt se udelala chybu ze sem se snazila tady najit nejakou podporu. Vam se to asi vsem rika kdyz si sedite vpohode doma a nic vas nezere. Takove cenne rady co me tu davata takovejch uz sem slysela hafo. Opravdu dekuju tohle sem potrebovala slyset, sama porad tapu, nejsem na neco takoveho zvykla vzdycky sme meli vsechno vporadku a najednou takova situace. Nic netajim, proc asi taky… ja se nemam za co stydet, nic sem neudelala. Misto rady, podbory jsem se tu dockala toho ze sem se dovedela ze vsechny vite vsechno lip, a ze ja jsme vlastne debi kterej se necha utahnout na vareny nudly. Nema to cenu uz se dal nevyjadrujte a bude to nejlepsi.

• Citovat
  • Upravit
14110
10.5.15 21:24

@jjelena jenže pokud by šlo o exekuci, musel by to krýt manžel, protže by to byla okamžitá informace a i by to yblao vidět v tom benkingu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.5.15 21:26
@Krrysa píše:
@jjelena jenže pokud by šlo o exekuci, musel by to krýt manžel, protže by to byla okamžitá informace a i by to yblao vidět v tom benkingu…

Ale to jsem psala už v úvodu, že si myslím, že manžel v něčem jede s matkou. Ale to se zakladatelce nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
terca10
10.5.15 21:26

@zrcadlo Komunkoval s nim manzel telefonicky, telefon ziskal soukromy od znameho, a telefon je vypnuty. Nezlobte se ale necekala sem ze se tady vyklube z toho takovehle halo jen sem chtela podporit a poradit, dal uz se nevyjadruju. Mrzi me vas postou, resite to jak to je nebo neni jak to komu prijde divne ale neresite to jestli se s tchyni bavit nebo ne. Takze naschle a bavte se tu uz o cem chcete.

• Citovat
  • Upravit
terca10
10.5.15 21:27

@jjelena ne ze nelibi znam sveho muze.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
10.5.15 21:29
@terca10 píše:
Ok tak hlavne ze v tom mate vsechny jasno. Fakt se udelala chybu ze sem se snazila tady najit nejakou podporu. Vam se to asi vsem rika kdyz si sedite vpohode doma a nic vas nezere. Takove cenne rady co me tu davata takovejch uz sem slysela hafo. Opravdu dekuju tohle sem potrebovala slyset, sama porad tapu, nejsem na neco takoveho zvykla vzdycky sme meli vsechno vporadku a najednou takova situace. Nic netajim, proc asi taky… ja se nemam za co stydet, nic sem neudelala. Misto rady, podbory jsem se tu dockala toho ze sem se dovedela ze vsechny vite vsechno lip, a ze ja jsme vlastne debi kterej se necha utahnout na vareny nudly. Nema to cenu uz se dal nevyjadrujte a bude to nejlepsi.

Smutný je, že se tady shodneme a Tvá téměř až agresivní reakce jen svědčí o tom, že máš sama pochybnosti o celé situaci a nebo si jseš moc dobře vědoma zamlčených faktů a ted už s nima nemůžeš ven a kopeš kolem sebe. Tchýni už nepomáhejte a dej si bacha na manžela, tot vše. Nejsi s ním ani s nima oběma 24 hodin denně, nevíš, kam prachy ulili a ulejvají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová