Sociálka na popud školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.5.18 18:38

@hanka.br. Nemáte nahodou info jak se k tomu postaví socialka??

• Citovat
  • Upravit
31.5.18 18:54
@Anonymní píše:
Dobrý den :) chtěl bych se zeptat můj bratr chodí do 7 třídy a zapletl se do problémů :/ prodal kamarádovi vapo a ten kamarád kouřil na zachodech. Má právo třídní učitelka řešit to co se stalo mimo školu? A jak se k tomu postaví socialka?

Kde prisel kluk ze 7.tridy k vapo ( jsem si musela vyguglit, co to je)… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
31.5.18 19:13
@Stánina píše:
Kde prisel kluk ze 7.tridy k vapo ( jsem si musela vyguglit, co to je)… :think:

Nemám nejmenší tušení, co to je, ale bude to asi pěknej sajrajt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.18 19:16
@hanka.br. píše:
Nemám nejmenší tušení, co to je, ale bude to asi pěknej sajrajt.

Prej ty elektronicky cigara… takze je to od 18…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.18 07:19

@Stánina Asi ho našel venku nechtěl s tim nic mít. A jeho třídní učitelka ani nemá důkazy a řekla že to prodával venku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.19 17:15

Taky jsme teď předvolání na sociálku na popud školy.

Učitelka je mladá holka, co děti nezvládá. Můj syn je trošku živější. Přiznávám, že trošku vzteklounek. Mluví v hodině, občas odmítne pracovat. Naposledy neměl tužku, někde ji zašantročil. Místo aby mu učitelka tužku půjčila, napsala mu poznámku.

Několikrát jsme měli pohovor s výchovnou poradkyní a ředitelkou. Ta pořád dokola, že musíme společně najít řešení. :roll: Furt dokola. Řekla že má chování 3leteho dítěte, že si hrál na pejska :roll:… Ze si nechce hrát s dětmi a raději si hraje sám :roll: že vykrijuje a nehlásí se :roll: a v říjnu straaaaašné halooo, že jedl v hodině :roll:. Je v první třídě.

A teď máme jít na sociálku. Mám z toho nervy, nemám to ráda. Zase navsteva doma určitě. Teď jsme se stěhovali, ještě nemáme lednici a pár věcí :roll:

Jak to vypadá, na sociálku na popud školy, jako kdyby byl nějaký grazl nebo co. Je to hodný, citlivý kluk. Přiznávám že někdy reaguje přehnaně emotivně, nebo neadekvátně. Ve škole. Doma se chová dobře, protože ho zvládáme. Učitelka to nedává a mě tahá na sociálku :zed:

• Citovat
  • Upravit
4749
2.2.19 17:18
@Anonymní píše:
Taky jsme teď předvolání na sociálku na popud školy.

Učitelka je mladá holka, co děti nezvládá. Můj syn je trošku živější. Přiznávám, že trošku vzteklounek. Mluví v hodině, občas odmítne pracovat. Naposledy neměl tužku, někde ji zašantročil. Místo aby mu učitelka tužku půjčila, napsala mu poznámku.

Několikrát jsme měli pohovor s výchovnou poradkyní a ředitelkou. Ta pořád dokola, že musíme společně najít řešení. :roll: Furt dokola. Řekla že má chování 3leteho dítěte, že si hrál na pejska :roll:… Ze si nechce hrát s dětmi a raději si hraje sám :roll: že vykrijuje a nehlásí se :roll: a v říjnu straaaaašné halooo, že jedl v hodině :roll:. Je v první třídě.

A teď máme jít na sociálku. Mám z toho nervy, nemám to ráda. Zase navsteva doma určitě. Teď jsme se stěhovali, ještě nemáme lednici a pár věcí :roll:

Jak to vypadá, na sociálku na popud školy, jako kdyby byl nějaký grazl nebo co. Je to hodný, citlivý kluk. Přiznávám že někdy reaguje přehnaně emotivně, nebo neadekvátně. Ve škole. Doma se chová dobře, protože ho zvládáme. Učitelka to nedává a mě tahá na sociálku :zed:

no nevim, že by učitelka jen tak volala sociálku a slovo učitelka to nedává, očividně co popisuješ, je syn trochu živější exponát co vyrušuje výuku,jako živé dítě ok, ale co popisuješ, tak by se měl už umět trochu chovat, možná to píše nedáváte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.2.19 17:18

:lol: :lol: doufám, ze je to jen nudici se dítě a ne osoba realne vychovavajici potomka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
2.2.19 17:19

Zase navsteva doma určitě.

Tak asi těch problémů máte víc, když ZASE přijde sociálka k vám domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
2.2.19 17:19

A co má učitelka dávat ? Že jste dítě naučili, že je středobod vesmíru a nemusí se podřizovat autoritě ? Mluví v hodině ,odmítá pracovat ? 8o Učitelka má ve třídě obvykle 20-30 dětí . Jestli chceš osobnost uč ho doma

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.19 17:20
@Karleon píše:
Zase navsteva doma určitě.Tak asi těch problémů máte víc, když ZASE přijde sociálka k vám domů.

Byla u nás před 6lety ohledně svěření do péče :roll:

• Citovat
  • Upravit
4749
2.2.19 17:22

@jahuhudka přesně a věta doma se chová dobře, protože ho zvládáme, takže asi bezproblémový nebude, když ho musí zvládat a učitelka, aby si vyhradila asi jen čas na něj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.19 17:23
@astoret píše:
@jahuhudka přesně a věta doma se chová dobře, protože ho zvládáme, takže asi bezproblémový nebude, když ho musí zvládat a učitelka, aby si vyhradila asi jen čas na něj..

Ale to jsem neřekla. Je živější, ale co s tím socialka? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
56326
@Anonymní píše:
Taky jsme teď předvolání na sociálku na popud školy.

Učitelka je mladá holka, co děti nezvládá. Můj syn je trošku živější. Přiznávám, že trošku vzteklounek. Mluví v hodině, občas odmítne pracovat. Naposledy neměl tužku, někde ji zašantročil.Místo aby mu učitelka tužku půjčila, napsala mu poznámku.

Jak to vypadá, na sociálku na popud školy, jako kdyby byl nějaký grazl nebo co. Je to hodný, citlivý kluk. Přiznávám že někdy reaguje přehnaně emotivně, nebo neadekvátně. Ve škole. Doma se chová dobře, protože ho zvládáme. Učitelka to nedává a mě tahá na sociálku :zed:

to myslíš vážně? 8o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jsem taky jedna z těch učitelek, co zřejmě „nezvládá děti, a tak prudí se sociálkou“… Zamysli se prvně sama nad sebou, nad svou rodinou, nad chováním a zvladatelností tvého syna. Sociálka se totiž volá opravdu výjimečně a musí pro to být pádný důvod. Bohužel z vlastní zkušenosti vím, že tohle ale rodiče nikdy neuznají. Nic proti tobě, ale podívej se na situaci i z druhého pohledu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML