Soused idiot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
558
18.1.13 11:36

Možná jsem divná já, ale není to normální, že se lidi chystají v 6 ráno do práce? :nevim: A pokud je jich doma víc a mají děti, tak se to úplně bez hluku asi neobejde… Sama říkáš, že je v domě vše slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.1.13 11:38

Děti zatím nemají, jsou mladý pár jako my, normální to je, můj přítel taky vstává v 6:2O, ale umyje se, obleče a odchází a s ničim netříská, oni hodinu dupou po bytě a se všim třískají jako blázni, to si myslím, že by šlo zmírnit, dveře mívaj kliku a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.1.13 11:39

Tak to potom jo. Je pravda, že když jde manžel do práce, nevzbudí tím ani nás, natož sousedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
18.1.13 12:00

@pukacu ..Nejsi divná asi jediná normální :lol: :lol:..ono to v bytovkách prostě jinak nejde, je docela hloupost nadávat na někoho nad tebou a pod tebou můžou mít lidi stejnej problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.1.13 12:12

Pod námi nikdo nebydlí, to se mi to machruje, ale tak aspoň bych otevřela a snažila se umírnit, kdyby si někdo stěžoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
18.1.13 12:50

@lennkaa Jak už tady někdo psal výše - není spíš problém někde jinde? To, že Ti to dřív nevadilo a teď jo - nemáš nějaký jiný problém a manifestuje se to tímto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
18.1.13 12:55

Ahoj, ono je to těžký, když se člověk nastěhuje do činžáku, musí počítat s tím, že tam ten rámus prostě je. Ale tím spíš by se každý měl chovat ohleduplně a snažit se nedělat hluk. Jestli jste sousedy požádali, aby netřískali dveřmi a nepomohlo to, tak s tím asi víc nenaděláš, maximálně se můžeš přestěhovat na samotu u lesa :lol:

Taky bydlíme v novostavbě a spoustu zvuků už ani nevnímám. Nepomohlo by třeba si pustit potichu CD? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.1.13 13:08
@fatin píše:
@lennkaa Jak už tady někdo psal výše - není spíš problém někde jinde? To, že Ti to dřív nevadilo a teď jo - nemáš nějaký jiný problém a manifestuje se to tímto?

Možná ano, mám zrovna zkoušky, tak možná se tím nervuju, přítel marodil dva měsíce, doteď nevíme, jestli nepůjde na operaci, s tím souvisí, že bysme neměli dost peněz na nájem a úvěr atd, je toho dost, sice si to nepřipouštím, ale možná se tím podvedomě trápím a pak mě deptá každá pitomost a nemůžu spát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.1.13 13:10
@maxak píše:
Ahoj, ono je to těžký, když se člověk nastěhuje do činžáku, musí počítat s tím, že tam ten rámus prostě je. Ale tím spíš by se každý měl chovat ohleduplně a snažit se nedělat hluk. Jestli jste sousedy požádali, aby netřískali dveřmi a nepomohlo to, tak s tím asi víc nenaděláš, maximálně se můžeš přestěhovat na samotu u lesa :lol:Taky bydlíme v novostavbě a spoustu zvuků už ani nevnímám. Nepomohlo by třeba si pustit potichu CD? :nevim:

No možná se na tu samotu přestěhuju :D až budeme mít peníze na baráček, jestli to teda někdy bude, opravdu ten klid je k nezaplacení, dřív jsme bydleli u přítelových rodičů v malé vesničce. Asi zkusím rádio nebo tu televizi a snad to pomůže, nebo začít denně běhat, abych se pořádně unavila a spala jak zabitá, ale to u mě asi nehrozí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
18.1.13 13:13
@lennkaa píše:
No možná se na tu samotu přestěhuju :D až budeme mít peníze na baráček, jestli to teda někdy bude, opravdu ten klid je k nezaplacení, dřív jsme bydleli u přítelových rodičů v malé vesničce. Asi zkusím rádio nebo tu televizi a snad to pomůže, nebo začít denně běhat, abych se pořádně unavila a spala jak zabitá, ale to u mě asi nehrozí :mrgreen:

Můžete se domluvit se sousedy a běhat společně, aby taky spali jak zabití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.1.13 13:26

No oni prej spí, prej je nic nevzbudí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
18.1.13 13:40

@lennkaa To je možné. Aspoň u mě to tak funguje - když mám problémy, rozhodí mě kde co a nemůžu spát…
A bydlet na vsi taky není žádná výhra - vím, o čem mluvím. Zvlášť v zimě. Když napadne sníh, stojí to zato…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
18.1.13 13:44
@fatin píše:
@lennkaa To je možné. Aspoň u mě to tak funguje - když mám problémy, rozhodí mě kde co a nemůžu spát…
A bydlet na vsi taky není žádná výhra - vím, o čem mluvím. Zvlášť v zimě. Když napadne sníh, stojí to zato…

To je mi jasný, přítelovi rodiče bydlej v CHKO a nesmí se tam solit, tak tam pro jistotu ani nesypou a prohrnujou v devět dopoledne, takže se opravdu všichni dostanou do práce a do školy včeas :zed: ale tak pořád vám tam nikdo nedupe nad hlavou, nemlátí dveřma a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
18.1.13 13:57

@lennkaa To máš pravdu. Když spíme někde v bytě, tak už se těším, až zas budeme doma. Ono všechno má něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.1.13 22:30

Ahojky, nemůžu si pomoct, ale v každým baráku je min. jeden blbec. Máme teď vedle v garsonce tydýta, kterej je v klidu, dokud je doma sám. Bohužel je to na svůj věk zastydlej puberťák, xktát do týdne si zve do bytu partičku kamarádů, zesílí muziku a přes tu muziku na sebe řvou. Asi u toho i popíjejí a jdou v 11 pařit, ovšem do té doby je to síla. Až v pokoji vedle jeho bytu bude jednou spát naše dítě, tak mu asi skočím po krku, protože domluva manžela zabrala asi tak na měsíc a je to tu znovu. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová