Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@yasmine5 píše:
Prosim tě a ty máš co za perspektivní obor a jakou výšku že to máš?
prodavačka. dle minulych diskusi by bylo nejlip, aby dcera nebyla lepsi a byla tez prodavacka. ![]()
@J_Doe prectete si dalsi diskuse, ktere pani zalozila a uvidite, co je vlastne spatne..
@J_Doe píše:
Trochu se strácím v tom, o co vlastně jde. Měla jsem pocit, že řešíš dceru, která kašle na školu a začíná se poflakovat. A v průběhu diskuze vyplyne, že uklízí, brigáduje, chce na vejšku…Tak co je špatně? Že nemá jedničky ze všeho?
No zrovna jedničky mít nemusí (i když je skoro vždycky měla, tak to zamrzí no), ale čtyřky?! A za 3 z TV, protože „se mi nechtělo běhat ani nic jiného, ale telocvikarka mě má ráda, takže mi z milosti dala 3“ a k tomu ten přihlouplý úcul? Se na mě nezlobte…
@Markéta80 ja vim, ze to neni povinnost, u nas chodi vetsinou rodice jen prvaku, dalsim uz malokteri..ale pokud nechodi a nezajima se, co to resi?
ma na to vubec pak právo, když o tech výsledcích do ted ani nevedela?..no, vsadim se, ze to nejmladsi musi taky hlidat..kdyz uz dela v podstate vsechny domaci prace.. ![]()
@yasmine5 píše:
@debra.morgan Tak na to nemám slov
je to sileny, u velke vetsiny diskusi je mi sumak jestli to je troll nebo ne… ale tato „mamynka“ mi pije krev. byla bych sprosta, kdybych napsala, co si myslim. jen doufam, ze je to vytrvala blba sranda a ne skutecny…
Ty peníze, které bys vrazila za doučování, vraž radši kvalitnímu psychoterapeutovi, se kterým rozeber, proč chceš neustále svou dceru tvarovat do nějaké svojí vysněné formy, a proč ji tak nenávidíš, když se ona odmítá nechat se do té tvé formy odlít.
Máš dceru, která má maturitní předměty nejhůř za 2, učí se jazyky, dře na brigádách, bez řečí pomáhá doma, chce na VŠ, ale pořád ti to je málo. ![]()
@me57h píše: Školu specifikovat nebudu, ale z elektra ani matiky nematuruje, tak je prostě vyčlenila. 4. ročník. Tělocvik taky strašný, za tři, prý protože to slečinku nebaví.
Přitom vím, že má navíc, tenhle pokles začal až ve čtvrťáku, kdy mi narovinu řekla, že v těch a těch předmětech se už nebude snažit, aby prý zbytečně neplýtvala mozkovou kapacitouBohužel se poslední dobou moc nebavime, mám malého syna a dcera chodí každý den domů nejdříve v pět. Stihne akorát tak vysát, vytřít, utřít prach, vyžehlit… prostě co je potřeba, a během toho většinou alespoň na jedno sluchátko poslouchá tu svoji strašnou „hudbu“. O víkendech je s klukem, kterého vůbec neznám
Hele, na strašnou muziku má nárok, navíc je ohleduplná a pouští si ji do sluchátek.
Kluka ti s tímhle tvým přístupem nejspíš nepředstaví.
Jestli chodí v pět a přesto stíhá pomáhat, tak dobrý.
Nevidím problém.
Nevím, proč tě žere trojka z těláku.
Ta mi přijde zcela nepodstatná. Podstatnější mi přijde, že dlabe na matiku a elektro - ale zas - zjistit to až v pololetí je pro mě nepochopitelný.
A jestli se nedíváš do elektronické žákajdy, tak to jen a pouze tvůj problém.
Hele, na rovinu, jsi na nejlepší cestě dceru ztratit.
Dcera prijde ze skoly domu v pet a stihne akorat vyysat, vytrit, vyzehlit??? A ty delas co? Chudak, ani se nema kdy ucit. A pokud si stezujes, ze se moc nebavite, tak si s ni misto surovani sedni a popovidej ![]()
@me57h píše:
No zrovna jedničky mít nemusí (i když je skoro vždycky měla, tak to zamrzí no), ale čtyřky?! A za 3 z TV, protože „se mi nechtělo běhat ani nic jiného, ale telocvikarka mě má ráda, takže mi z milosti dala 3“ a k tomu ten přihlouplý úcul? Se na mě nezlobte…
A? Tak má trojku z těláku - bože, vždyť zrovna tohle je přece úplně fuk.
@SAJ píše:
Hele, na rovinu, jsi na nejlepší cestě dceru ztratit.
Uz ji davno ztratila, ale stejne nechape a furt si mele svou.
@Ema1984 píše:
Uz ji davno ztratila, ale stejne nechape a furt si mele svou.
@me57h píše: Školu specifikovat nebudu, ale z elektra ani matiky nematuruje, tak je prostě vyčlenila. 4. ročník. Tělocvik taky strašný, za tři, prý protože to slečinku nebaví.
Přitom vím, že má navíc, tenhle pokles začal až ve čtvrťáku, kdy mi narovinu řekla, že v těch a těch předmětech se už nebude snažit, aby prý zbytečně neplýtvala mozkovou kapacitouBohužel se poslední dobou moc nebavime, mám malého syna a dcera chodí každý den domů nejdříve v pět. Stihne akorát tak vysát, vytřít, utřít prach, vyžehlit… prostě co je potřeba, a během toho většinou alespoň na jedno sluchátko poslouchá tu svoji strašnou „hudbu“. O víkendech je s klukem, kterého vůbec neznám
aaaa, milující matka je zpět …
@neumisa píše:
aaaa, milující matka je zpět …
To musí být troll ![]()